Walkower nie wchodzi w rachubę. Już wolę przełożenie meczu.
-
-
20 sierpnia godz. 17.30 DERBY!!!!
Ostatni mecz na Reymonta to wislacy grali po batach od Dynama Tbilisi. Mieli kaca moralnego i dobrych parę godzin lotu za sobą. Może więc być ciężko.
A mecz przy Kałuży - doping to głównie "Wisła to stara k...". W przeciwieństwie do Izona byłem na tym meczu :)) A jesli chodzi o poziom piłkarski to z takim napadem (tragiczna skuteczność Baniowego) to możemy się jedynie bronić i liczyć, ze Wisła nam nie strzeli...
Baniowy zapowiada, że "jak zagra" to już w Zabrzu nastrzela tyle, że się w pale nie mieści.
wchodzimy z bramą na pełnej k.urwie oczywiście i bez pyty że bendzie inaczej!!!!!!!
nie se wiślacy zobaczą jak demolujemy ich nową trybunkę i podpalamy gts-owskie szaliki!!!!!!!!
a jak bendą dymić to dostaną od nas kamionkę i sie skończy!!!!!!!!!
bendzie nas jakieś 12 tysięcy więc nie podskoczą!!!!!!!!!
j.ebać policje!!!!!!!!!!!!
RoMan czemu sie nie wpiszesz ze swojego nicku ??
zdemaskowałeś tęczowy music box :(
Miś - jakoś do Zabrza nie mamy szczęścia :)
Widzę, że trafił się nam napinacz o nicku Bogusław Cupiał. A potem się dziwić, że kibice Cracovii to mają opinię zadymiarzy. Jak będziesz tyle ćpał człowieku to nie dożyjesz derbów i nici z Twoich 12 tysięcy :)
Ale przaca to Romuś ukrywający się pod ichnim nickiem po tym, jak jego organ zaprezentował zdjęcia chuliganów Cracovii z Kielc (lol)...........
KKK84 skąd masz takie fajne programy wykrywające niecne oszustwa??
Programow nie mam, raczej ludzi na odpowiednich stanowiskach :p
cfaniak :P
kto to jest "Bogusław Cupiał" to chyba każdy stały forumowicz wie,
zadna to tajemnica
no wlasnie Maniex dobrze mowi, a ostatnio sie pojawil Kapka jeszcze :P
kkk - bo to jest tzw. rozdwojenie jaźni (tak im się w tej GW nudzi w pracy :P)
Mis nom yy eee ja wlasnie w GW jestem :P
tez mi sie czasami nudzi ale rozdwojenia jeszcze nie mialem :p
Oj, Kapki to jeszcze nie znam:)
Podpisuje sie pod opinia, ze walkower z gts to bylby absurd porownywalny do tego, co sie dzieje ostatnio z eksterminacja gatunku "kibic KSC"
nie ma czasem derbów 19 sierpnia o 20?
K..... mać ! Akurat w sobotę 20 sierpnia muszę iść na ślub i wesele :(((((((
Sie żyje mam ten sam problem :(:(:( , slub i wesele 490 km od Krakowa:(:(
hej Pasy gol, sia la la la la la la la
jak zwiślacy zobaczą jak im nową trybunkę rozwalamy w mak, to się posikają ze strachu, nie wiem gdzie będziemy siedzieli jako grupa pasiaków (jak już wjedziemy z bramą), ale jak coś to ja z moim qmplem chcemy przebiec w popszek to ich prodiżowane boisko i wrzucić na te nową trybunkę kilka koktailików gorbaczowa, he he he, nieźle im mina zrzednie ale dobrze im tak bo kibicujom gts-owskiemu ścierwu a nie Cracovii
hejka! kto się przyłonczy do biegu na trybunkę i do naparzanki z Szarksami? no bo jak myśle bendom fikać, że im po prodiżu biegamy jak chcemy, ale my jesteśmy CRacovia i robimy co chcemy co nie chłopaki???
a moze nie bendom kozaczyc, bo to cieniasy i zdupcajom na jednej nodze tak sie bojom,
Hej Hej Łowcy Psów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
j.ebać policje!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------
edit by mod: zbastuj prosze, wiem ze chcesz być dowcipny, ale przesadzasz :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)