Co sie podzialo z Kaziem Wegrzynem? Zakonczyl juz definitywnie kariere i osiadl w Krakowie? Czy rozdrabnia sie gdzies w nizszej lidze?
-
-
Kazek Wegrzyn
zakończył karierę a MY KIBICE czekamy na obiecane przez zarząd Klubu uroczyste pożegnanie!
A gdzie Kazio zamieszkal? Ktos moze sie orientuje?
Jak gral w Wisle to mieszkal na Klinach,ale teraz gdzie indziej. Chyba,ze sie kamufluje:P. Kolasa tez mieszkal na Klinach :) Popularne miejsce:)
Za co pożegnanie? Za 2 sezony? W Cracovii nie tacy ludzie zasługuja na bonusy.
Węgrzyn to najemnik, grał za kase i tyle.
audax - Kaziu byl liderem druzyny, ktora po blisko cwiercwieczu wrocila do 1 ligi i za to nalezy mu sie miejsce w historii klubu. Kasa? Pokaz mi, kto dzis nie gra za kase (powyzej B klasy)
Audax - :| ??
Audax, masz racje, bezczelny ten Węgrzyn!
kurwa co za ludzie..
Kazia trzeba ładnie pożegnać. Jesli nie zrobią tego inne drużyny, w których grał, to tym bardziej my to powinniśmy zrobić.
To było moje zdanie wiec luz panowie.
A ty soprano ściągnij wargę z nosa.
cos ci nie w paski, ze sie tak wyraze? ja sie poprostu zdziwilem jak zobaczylem TWOJA wypowiedz.
>Węgrzyn to najemnik, grał za kase i tyle.
no grał za kase, a kto teraz nie gra za kase? to ja chyba o czyms niewiem, charytatywnie graja jacys pilkarze??
Penksa podobno po II stronie Blon.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)