No to będę miał co oglądać TRN_KRK, dzięki ;)
Wolę ambitniejsze filmy, ale ostatnio kolega pokazał mi Tenacious D: The Pick of Destiny i muszę przyznać że piosenki z filmu chodza juz za mną ponad 2 tygodnie ;) Takich filmów staram się nie oceniać bo to już kwestia osobistego poczucia humoru, ale mi się podobał - 7/10
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
J. Edgar- 5/10
Wyspa skazańców- 8/10
Idy marcowe - 6/10
http://www.filmweb.pl/Glina
Bardzo dobry serial.
Iron Sky 9/10 polecam!
a ja polecam niemiecki [b]"Lekcja marzeń"[/b].
O tym jak to piłka kopana rodziła się w bólach,fajna historia:)Jest wersja z lektorem na torrentach.
Po kilku latach ponownie obejrzałem "My, dzieci z Dworca Zoo" z 1981 r. Niemiecki film o młodzieży uzależnionej od narkotyków. Nadal zachowuje aktualność i powinien być postrzegany jako przestroga przed narkotykami. Bardzo dobry - 8/10.
Drughi85 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja polecam niemiecki "Lekcja marzeń".
> O tym jak to piłka kopana rodziła się w
> bólach,fajna historia:)Jest wersja z lektorem na
> torrentach.
Dzięki za wrzucenie - obejrzałem i też polecam, bardzo sympatyczny film :)
Avengers - 6,5/10
Igrzyska smierci (Hunger games), zaskoczyl mnie powiem, bo oczekiwalem jakiejs kaszany, a bardzo dobrze zrobione SF, klimat, napiecie, bez zalewu amerykanskiego duszoszczypiatelstwa, dal mi ochote na przeczytanie ksiazek Susanne Collins, czytal ktos?
Ja rozłożony chorobą chyba zafunduję sobie maraton z "Powrotem do przyszłości", uwielbiam!
niezniszczalni - 2/10
usnąłem po 30 minutach, to i tak wg mnie wybitne dzieło przy sztosie 2 gdzie po 10 minutach wyłączyłem ten humbuk
Hehe, a mnie wlasnie 2 polecano...podobno dobra obsada, ale jak widać nazwiska nie grają :)
Projekt X - taka ot głupkowata komedia żeby się dobrze pośmiać :D Nie oceniam
Niezniszczalni 2 - 8/10
Klasyka (;)) gatunku. Rewelacyjne kino akcji przeplatane świetnymi dowcipami i wprost epickimi scenami.
Na jakąś głębszą fabułę nie liczyłem i miałem rację ale polecam fanom kina akcji lat 80 i 90.
Dyskusje pomiędzy Willisem i Arnim, Stallonem i Stathamem czy teksty Lundgrena i Chucka...coś pieknego.
Polecam.
RocknRolla-8/10 Guy Ritchie i wszystko jasne.
Kac Wawa-5/10 Dosc lipne ale da sie ogladac
Uwiklanie-7/10 Polska produkcja,miejsce akcji Krakow z Maja Ostaszewska.
PitBull-7/10 tez rodzimy film calkiem calkiem.
The Tall Man - 7/10
Nowy Batman 8.5/10
Plac Zbawiciela - 10/10 film ciężki siada psychika
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PitBull-7/10 tez rodzimy film calkiem calkiem.
Właśnie miałem pisać. Film może i tak. Ale serial! 10/10!! 31 odcinków... tylko :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)