No to będę miał co oglądać TRN_KRK, dzięki ;)
Wolę ambitniejsze filmy, ale ostatnio kolega pokazał mi Tenacious D: The Pick of Destiny i muszę przyznać że piosenki z filmu chodza juz za mną ponad 2 tygodnie ;) Takich filmów staram się nie oceniać bo to już kwestia osobistego poczucia humoru, ale mi się podobał - 7/10
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
J. Edgar- 5/10
Wyspa skazańców- 8/10
Idy marcowe - 6/10
http://www.filmweb.pl/Glina
Bardzo dobry serial.
Iron Sky 9/10 polecam!
a ja polecam niemiecki [b]"Lekcja marzeń"[/b].
O tym jak to piłka kopana rodziła się w bólach,fajna historia:)Jest wersja z lektorem na torrentach.
Po kilku latach ponownie obejrzałem "My, dzieci z Dworca Zoo" z 1981 r. Niemiecki film o młodzieży uzależnionej od narkotyków. Nadal zachowuje aktualność i powinien być postrzegany jako przestroga przed narkotykami. Bardzo dobry - 8/10.
Drughi85 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja polecam niemiecki "Lekcja marzeń".
> O tym jak to piłka kopana rodziła się w
> bólach,fajna historia:)Jest wersja z lektorem na
> torrentach.
Dzięki za wrzucenie - obejrzałem i też polecam, bardzo sympatyczny film :)
Avengers - 6,5/10
Igrzyska smierci (Hunger games), zaskoczyl mnie powiem, bo oczekiwalem jakiejs kaszany, a bardzo dobrze zrobione SF, klimat, napiecie, bez zalewu amerykanskiego duszoszczypiatelstwa, dal mi ochote na przeczytanie ksiazek Susanne Collins, czytal ktos?
Ja rozłożony chorobą chyba zafunduję sobie maraton z "Powrotem do przyszłości", uwielbiam!
niezniszczalni - 2/10
usnąłem po 30 minutach, to i tak wg mnie wybitne dzieło przy sztosie 2 gdzie po 10 minutach wyłączyłem ten humbuk
Hehe, a mnie wlasnie 2 polecano...podobno dobra obsada, ale jak widać nazwiska nie grają :)
Projekt X - taka ot głupkowata komedia żeby się dobrze pośmiać :D Nie oceniam
Niezniszczalni 2 - 8/10
Klasyka (;)) gatunku. Rewelacyjne kino akcji przeplatane świetnymi dowcipami i wprost epickimi scenami.
Na jakąś głębszą fabułę nie liczyłem i miałem rację ale polecam fanom kina akcji lat 80 i 90.
Dyskusje pomiędzy Willisem i Arnim, Stallonem i Stathamem czy teksty Lundgrena i Chucka...coś pieknego.
Polecam.
RocknRolla-8/10 Guy Ritchie i wszystko jasne.
Kac Wawa-5/10 Dosc lipne ale da sie ogladac
Uwiklanie-7/10 Polska produkcja,miejsce akcji Krakow z Maja Ostaszewska.
PitBull-7/10 tez rodzimy film calkiem calkiem.
The Tall Man - 7/10
Nowy Batman 8.5/10
Plac Zbawiciela - 10/10 film ciężki siada psychika
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PitBull-7/10 tez rodzimy film calkiem calkiem.
Właśnie miałem pisać. Film może i tak. Ale serial! 10/10!! 31 odcinków... tylko :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
manolo1, Goście (3)