"Czarne złoto",Banderas w roli Araba... 5/10
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
"Nietykalni"- 10/10. Rewelacyjna komedia. Momenty do placzu ze śmiechu :D
Łowca jeleni 7/10 - przeważnie lubię te klimaty ale Cienka Czerwona Linia (psychologiczne dramaty wojenne z głębszym sensem), ale ten jakoś do mnie nie przemówił mimo, że wielu nazywa film arcydziełem. Może dlatego, że był za długi.
Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Nietykalni"- 10/10. Rewelacyjna komedia. Momenty
> do placzu ze śmiechu :D
Fajny film, dobra scieżka dźwiękowa, może nie tak bardzo śmieszny, ale na pewno wart obejrzenia.
Perfect Sense (z niezrozumiałych przyczyn przetłumaczyli na polski tytuł jako "Ostatnia miłość na Ziemi") z 2011 r. - 7/10.
"Druga Ziemia" - 2/10.
5 dni później
[b]Iron Sky 9/10 [/b]
(dla mnie osobiście 10/10, ale taką ocenę dałem z góry, gdy dowiedziałem się, że za soundtrack odpowiedzialny będzie Laibach :) ).
Myślę, że każdy kto histerycznie nie reaguje na hakenkreuze, deutsche sprachy i eine reichy będzie zadowolony. :) A sam pomysł na fabułę po prostu urywa dupę :D
"80 milionow" calkiem fajnie sie ten filmik ogladalo.
Pytanko:
-Chodzi mi o film polecany przez ASTONA:""Palimpsest" bo nie moge nigdzie go znalezc?? mozna go gdzies zobaczyc za free na necie lub jesli by ktos mogl wstawic na torrent.org?!
Szukałeś na peb.pl?
Kontarabnda (The Contraband)- 7/10 wielbiciele dobrej ,aczkolwiek trochę przewidywalnej sensacji będą zadowoleni
Zabić Irlandczyka- 9/10 - każdy miłośnik filmów gangsterskich musi to zobaczyć,dla mnie rewelacja!!!
p.s. Kruszyna,"Palimpset" mam na kompie...w domu...w Polsce ;) Jeśli nie znajdziesz źródła,to za ok. miesiąc Ci go wrzucę na serwer;)
Na peb.pl nie ma.
Wiec Rozrabiako jak bedziesz mial chwilke po powrocie to prosil bym o wrzucenie tego filmu na neta.
Z gory dziekuje.
Aha:"Bokser" mi sie podobala historia Salety.
Spoko,przypomnij mi się z końcem miesiąca na priv ;)
PozdrAWiam
KruszynaKSC Napisał(a):
> "80 milionow" calkiem fajnie sie ten filmik
> ogladalo.
>
>
> Pytanko:
>
> -Chodzi mi o film polecany przez
> ASTONA:""Palimpsest" bo nie moge nigdzie go
> znalezc?? mozna go gdzies zobaczyc za free na
> necie lub jesli by ktos mogl wstawic na
> torrent.org?!
na kinomaniaku jest. btw polecam strone, najlepiej sie zarejestrowac:http://www.kinomaniak.tv/szukaj?q=Palimpsest
Edit: swoją drogą dobry film.. takiego Chyrę wręcz uwielbiam.
W pogoni za szczęściem (The Pursuit of Happyness)
biograficzny film o Chrisie Gardenie - kumaci ekonomiści wiedzą kto to taki ;)
9/10
http://www.youtube.com/watch?v=8R0yP65nmlo
Po derbach coś dla rozluźnienia..."Biegnij Lola,biegnij" 7.5/10 ;)
"Nietykalni" - 10/10. Dla mnie rewelacja!
Moje popołudnia z Margeritte - 9/10, rewelacyjny, pozytywny film z Depardieu, można złapać na C+
"W ciemności" miało w tym temacie same pozytywne recenzje i ... chyba nieprędko doczekamy się negatywnych. Film naprawdę bardzo dobry, choć po Holland nie spodziewałem się zbyt wiele. Spokojnie 8/10.
"American Pie: Zjazd absolwentów" - zdania były podzielone, moim zdaniem średni. 6/10. Pierwszej części American Pie już chyba nic nie jest w stanie dorównać. Jak dla mnie najlepszy moment w całym filmie to w końcówce rewanż Stiflera na Finchu za .... wiadomo za co :)
"Igrzyska śmierci" - 7/10.
11 dni później
Ostatnio ogladalem dwie stare komedie:
-"Nic do stracenia" 10/10:D:D:DKozak komedia
-"Szkola stewardess" 7/10
Odkurzyłem "Wściekłe psy (Reservoir Dogs) " - 8.5/10 ;)
Merol Napisał(a):
> "Nietykalni"- 10/10. Rewelacyjna komedia. Momenty
> do placzu ze śmiechu :D
Również polecam. Kto nie oglądał to może jeszcze do kina skoczyć, warto zapłacić za bilet ;)
"Nietykalni"- 10/10
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)