Ogladal ktos moze juz "Baby sa jakies inne"??Warto sobie tym filmem glowe zawracac??
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
Polecam ranking najlepszych filmików i reklamówek piłkarskich. Gwiazdy światowej piłki w świetnych reklamach Nike, Pepsi i Adidasa.
http://czasfutbolu.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=176:reklamy&catid=40:aktualnosciduze
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ogladal ktos moze juz "Baby sa jakies inne"??Warto
> sobie tym filmem glowe zawracac??
Oglądałem pierwsze 20 minut i wyłączyłem żeby obejrzeć coś innego. Być może dalsza część jest ciekawsza, ale początek mnie nie zachwycił. Pierwsze 20 minut to rozmowa 2 facetów podczas jazdy samochodem w nocy, mówią z sensem, ale wcale nie śmiesznie. Plus dla filmu za seksistowskie wypowiedzi w świecie rządzonym przez polityczną poprawność, ale to chyba jedyny plus tego filmu. Pewnie kiedyś dokończę go oglądać, ale oceniając pierwsze 20 minut nie polecam go nikomu :)
5 dni później
Dziś na tvp2 "Powrót do przyszłości" :) uwielbiam!
Baby sa jakies inne - 3/10 (poczatek najlepszy, potem kicha, ten patent po prostu nie jest na poltorej godziny filmu)
Szpieg - 9/10
Przykre, wychowałem się na tej bajce
http://www.rp.pl/artykul/368008,762648-Zdaniek-Miller--tworca-Krecika--nie-zyje.html
Kibice Szachtiora chyba płaczą teraz.
Oglądał ktoś film pt. OPONA?
Nie wiem czy oglądać. I potrzebuje waszy opinii bo nie wiem czy warto tracić czas.
polecam"jestem Bogiem"lub "Zamiana ciał"
a ja cos z innej beczki
Dynamo Magician Impossible 2011 - poprostu swietne a calosc oglada sie rewelacyjnie !! :)
"Kret" - ocenie na 7/10. Lekko i przyjemnie sie ogląda, dobra gra Dziędziela, Szyca i Czerwińskiej, najciekawiej rozwija sie akcja pod koniec filmu...polecam.
the thing 6/10 , warrior 8,5/10
Opona 3/10
Jeśli ktoś lubi oglądać cały film o toczącej się oponie a przy tym lubi oglądać jak wybuchające głowy to polecam
"Operacja Świt" 7/10
"[i]Wyścig z czasem[/i]" - bardzo podoba mi się pomysł na ten film. W skrócie - walutą na świecie jest czas. Gdy się skończy umierasz. Podobał mi się 9/10.
Wódeczka i panienki 9/10 - krótkometrażowa polska komedia. Niektóre teksty i wątek babci kleptomanki rozbrajają ;)
Zabójczy kurort 6,5/10
in time 8/10
Z nowości polecam "Drive" - mocne 8/10.
http://www.filmweb.pl/film/Drive-2011-399746
Camron Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Kret" - ocenie na 7/10. Lekko i przyjemnie sie
> ogląda, dobra gra Dziędziela, Szyca i
> Czerwińskiej, najciekawiej rozwija sie akcja pod
> koniec filmu...polecam.
Popieram
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)