Egzorcyzmy dla mnie Bajka ale moja panna sie uparła 10 razy lepszy jest Ring 2
Polema ; Wolace i Gromit :) czy tez 15 minutowy filmik o Pingwinach mozna sie usmiac
dobry jest tez ten filmik z Cagem o Handlowaniu bronia
nie polecam ; "Przekleta" nawet na Divixie nie chcciałoby mi sie tego ogladac
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
Gnijąca Panna Młoda-polecam:)
Natomiast Zorro-straszna kicha:(
Polecam także "Siedem mieczy"-zajefajna sieczka:)
Ostatnio oglądałem "Mystery Alaska" - bardzo bardzo mi się podobał
"American Pie 4" też dobry - choć to nie to co orginał a tak naprawdę to w tym klimacie najlepszy jest "Road Trip"
Ostatnio oglądnąłem wreszcie! Kill Bill 2 i powiem że całkiem całkiem, choć pierwsza część lepsza...
Acha i polecam fanom hokeja "Cud w Lake Placid" (org. Miracle) jest naprawdę super, podobnie jak ostatnio przeze mnie odświeżony "Slap Shot" naprawdę kawał fajnego hokejowego kina...
W tej chwili oglądam w TV 1 nie Alaska ale Syberia i trochę mało zabawne. Ale realistyczne bez wątpienia. Ja jako Hanys mogę wam powiedzieć że i do mojego Heimatu wracali niemieccy żołnierze via Alaska lub Afganistan jescze w latach 60-tych. A swoją drogą zastanawiam się czy wyświetlanie tego filmu ma coś wspólnego z embargiem na polską żywność. Jeżeli tak to jestem za.
Dom Woskowych Cial" nawet milo sie oglada :D
PLAN LOTU - tak jak się spodziewałem - zajebisty thriller!
a ma ktoś pożyczyć te filmy??:> na dvd albo divix ???:> albo przegrac ja oddam kase za płytki :)
29 dni później
podbijam temat
obejrzałem po raz N-ty "Przekręt" jednak rewela
KSC-Q
któryś przez mnie proponowany - nie ma problemu napisz na priva chętnie udostępnię...
King Kong z jednej strony dłużyzna cos kolo 3 godzin a z drugiej bardzo fajne efekty
specjalne
Karvin:
Przekręt, ten m in. z Dustinem Hoffmannem ?
Jak tak, to polecam.
a mozeby tak zrobimy małą wymianę filmów dvd (kopie zapasowe posiadanych przez nas orginałów;) )
Chętnie udostępnie
"Osaczony" z Brucem Willisem
"Atak na posterunek" Laurence Fishburne, Ethan Hawke
"Four Brothers" naprawdę fajny filmik
"Miasto gniewu" rewelacja!
Green street hooligans"
"Revolver"
i trochę innych szczególnie bajek i starszych filmów
Klaros nie z Dustinem Hoffmanem - z Bradem Pittem i Vinnie Jones'em reżyseria Guy Ritchie naprawdę rewelacja!
W "Sztuce" za 5 zl Miasto Gniewu" z Sandra Bullock i Ludacrisem. Polecam!!!
Wogole te filmy za 5 zl to kozacka opcja :)
Ostatnio w TV szedł niesamowity film (wg mnie) "15 minut". Polecam:)
PS. Ma ktos na divx ten film?
ja mam na dvd
36 (36 Quai des Orfevres) - bardzo dobry film, w którym Gerard Depardieu gra nie wyobrażalny czarny charakter - bardzo polecam
22 dni później
Opowiesci z Narni - polecam piekne widoki, sceny batalistyczne ogulnie bardzo ładnie zrobiony film nie wiem jaka jest wersja z dubingiem ja byłem na wersji z napisami i było OK
Trzy Pogrzeby - jesli ktos ogladał reklamówke to po ogladnieciu filmu moze byc zawiedziony zadny tam film sensacyjny. Ciekawa rola Tomka Lee Jonesa i Peppera polecam
Piła II szczerze poszedłem bo wiele słyszałem o pierwszej czesci jak dla mnie nuda i beznadzieja spodziewałem sie czegos wiecej
ja polecam e mule 46 , fddshowa, vplayera2.2.7 i oglądacie wszystko co jest w kinie i czego jeszcze nie ma w kinie.Emula trzeba dobrze ustawić żeby zahulał i mieć stabilne łącze narazie najlepsze ma neostrada. Z filmów Gothike,Klątwe,Miasto Grzechu.Ghosth in the Shell,Piłe 1 i 2 ,Porachunki(guy ritchi),Revolver.
Z filmów sportowych widziałem FF i GSH, jakby coś było jeszcze na temat futbolu to prosze o informacje.
Dla mnie największa ostatnio porażka to GSH. Jak masz 30 lat i widzisz film, w którym bandyci pokazani są jak śreniowieczni rycerze, honor, męstwo, męska przyjaźń, te sprawy, to możesz się śmiać i wiedzieć, że to po prostu nieprawda. Ale jak masz 15 lat i oglądasz GSH to, tak myslę, wychodzisz z filmu z myślą, jak to fajnie jest się na.ierdalać. jakie to jest super zajęcie. Dlatego jak dla mnie film - zero, za ten brak krytycyzmu choćby najmniejszego.
K.
" W Stronę morza " ... film dostał oscara rok temu , za najlepszy film nie anglojezyczny
POLECAM !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)