Jak ktoś jest fanem Jo Nesbo niech trzyma się jak najdalej od filmu na podstawie jego dzieła.
Pierwszy Śnieg 0,5/10 ....
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
23 dni później
[b]John Wick 2[/b] - Tylko dla fanów gatunku. Film absolutnie komiksowy.
Kto chce zobaczyć 150 headshotów w jednym filmie to polecam. Ja czasami lubię więc 7/10
[b]Miss Sloane[/b] - Cel uświęca środki w przepchnięciu ustawy o sprzedaży broni.
Świetna rola Jessiki Chastain. cały film dla mnie petarda! 9/10
[b]Luter i rewolucja protestancka[/b] - Na pewno warto zobaczyć. Sporo faktów z życia Lutra o których nie miałem pojęcia.
Mimo tego,że film jest dokumentalny, bardzo dobrze się go oglada. 8/10
Filmowe wersje książek zazwyczaj są o wiele gorsze niż książka. Chociaż jest kilka filmów kultowych, które są chyba nawet bardziej znane od książek. np. Lot nad kukułczym gniazdem, Mechaniczna Pomarańcza i Fight Club
Pan Wołodyjowski, Potop, Ogniem i mieczem - też ! [emoji6]
Jak bardzo doceniam świetny Lot nad kukułczym gniazdem Formana to jednak książka go przerasta pod każdym względem
A z tą Trylogią to chyba żart Jurassicu
Silent of the lambs-film dobry, książka zajebista.
Shinning - film zayebisty, książki nie 3tałem. W ogóle S. Kinga dużo lepiej mi się ogląda niż 3ta (np. Smętarz dla zwierząt dotarłem tylko do 70 str.).
ŚWIEŻO MALOWANE
7 dni później
Dzisiaj obejrzałem 2 filmy, 2 zupełnie różne filmy, 2 arcydzieła (tak trzeba o nich mówić w kontekście tego ile szrotu wchodzi dzisiaj do kin i co było mi dane zobaczyć w ostatnim czasie). Zazwyczaj film chce wyłączać po pół h, ale tego nie robię, bo liczę, że akcja się rozwinie. Dzisiaj w trakcie oglądania nie mogłem oderwać wzroku od laptopa i jestem zachwycony, będąc jednocześnie mega usatysfakcjonowany.
[b]Three Billboards Outside Ebbing, Missouri[/b] 9/10 - sztos, sztos, sztos - 2 Oscary pewne (pierwszoplanowa rola kobieca, drugoplanowa rola męska)
[b]Wonder/Cudowny chłopak[/b] 9/10 - sztos, sztos, sztos itd.
10 dni później
Czarna Pantera 2/10 - najgorsza część ze wszystkich filmów Marvela.
Hmm... niby Thor: Ragnarok był lepszy? :) Coraz gorsze te filmy niestety robią.
Czekałam na Botoks a tu takie rozczarowanie tragicznie obrzydliwy film
[quote='pocahontas' pid='1304441' dateline='1518762493']
Czekałam na Botoks a tu takie rozczarowanie tragicznie obrzydliwy film
[/quote]
Wróciłam do Paradoksu serialu, którego nie widziałam i powiem ,że całkiem całkiem...
Natomiast Wataha. ...hmmm dla mnie najlepszy serial jaki chyba widziałam, boskie plenery, świetna akcja, i miło rozpoznawać miejsca w których się było Wetlina, Tarnica, Baligród, Dolina Sanu, Solina, Nasiczne itd itp, aż zachciało mi się tam wrócić☺a Leszek Lichota naprawdę miło mnie zaskoczył, zresztą całą obsada .Pozdrawiam fanów Watahy☺
A jest gdzieś" Wataha" już online żeby sobie oglądać? Z góry dziękuję za odpowiedź
[quote='KruszynaKSC' pid='1304452' dateline='1518769337']
A jest gdzieś" Wataha" już online żeby sobie oglądać? Z góry dziękuję za odpowiedź
[/quote]
Zalukaj.com seriale online
- Edytowany
Od czasów "Odwetu" mój ulubiony film i aktorka Madeleine Stowe. ...to już minęło parę lat od filmu ,ale Aleksandra Popławska pokazała ,że jest super aktorką i piękną kobietą w filmie właśnie Wataha,jestem zachwycona
rozczarował mnie dzisiaj "Czerwony Pająk". Na plus scena spod mojej szkoły na Krzemionkach-wylęgalni wariatów i odszczepieńców. to naprawdę ładny budynek i okolica.
Również oglądałem i jakoś taki nijaki ten film. Na plus dość mroczny i brudny klimat plus stylizacja Krakowa z lat 60 tych.
- Edytowany
Wataha 10/10 bardzo fajnie sie ogladalo!!! Dzieki Pocahontas!
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=20402]@pocahontas[/url] a Botoks film tez jest juz gdzies online dostepny bo na Zalukaj nie ma??Serial jest ale calego filmu brak..
I drugie pytanko...Ogladal ktos "Belfer"serial?? fajny ?? warto ??
Belfer pierwszy sezon przyzwoity. Są lepsze seriale np. Pakt, ale da się oglądać. Niestety drugi sezon strasznie obniżył loty. O drugim sezonie na pewno bym nie powiedział że fajny i warto.
Oi!! [emoji15]Seriale do seriali!
ŚWIEŻO MALOWANE
Belfer - the movie?
;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)