Ex Machina - 6,5/10. Pomysł na film dobry, ale trochę nudnawa akcja. Dałbym 5/10, ale dodałem 1,5 za końcówkę :)
Haker - 4/10.
Focus - moim zdaniem 8/10, na filmwebie sporo mniej.
Ze starszych filmów oglądałem po raz pierwszy dopiero niedawno "Helikopter w ogniu" - 10/10 :)
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
6 dni później
Ja w dwa dni- dwa filmy :)
"Ziarno Prawdy"- kryminał z Więckiewiczem w roli głównej. Bardzo mocny aktorsko film, ale oglądałem go na fazie i chwilami wydawało mi się, że to czarna komedia, ale okazuje się, z tego co dziś czytam, że jednak nie :D
"Straight outta Compton"- 9/10. Byłoby 10, gdyby chłopaki, przynajmniej na początku filmu, wyglądały tak, jak na starych teledyskach. Trochę zabrakło mi białych adidasków, tandetnych dżinsów i podkoszulek, a to jest przecież część całego klimatu i wspomnień o NWO. Ale każdemu, kto albo tego słuchał jakoś bardzo, albo cośtam słyszał i chce się dowiedzieć więcej, można z czystym sumieniem polecić.
9 dni później
NWA O3wiście nie NWO,a tak po za tym dzięki za recenzję.Właśnie się zastanawiałem czy warte obejrzenia. Kur.a jak nie wyglądają ,tak jak na starych teledyskach, to jak wyglądają? Jak Kani (w du.ę je..any)west?Nie bardzo to sobie mogę wyobrazić. Mam nadzieję, że nie jest to też pen pochwalny na cześć Dre.
Ziarno prawdy - 8/10
Zabójcy bażantów - 7/10
Little Boy - 10/10
Survivor - 8/10
5 dni później
EVEREST - 9.5/10 polecam w IMAX
"Everest" - 9/10 (Imax)
"Do utraty sił" - 9/10
Szkoda, ze w tym filmie 50cent okazał się szmatą
14 dni później
zachęcony opiniami o everescie poszedle. 2/10
straszny gniot, zero akcji, zadnych zwrotow totalne dno. nic wspolnego z kinem katastroficznym. do tego w zasadzie brak efektow (imax).
nie polecam
A kto Ci powiedział, że Everest to film katastroficzny? Lol :)
Moja ocena - 7.5/10
chciałem napisać, że kto się spodziewa niech se odpuści. tak czy siak straszny gniot
Nie chodzisz po górach chuderlaczku
no wlasnie..
Santo, nie pierdolony o braku efektów. Jak dla. Mnie to za efekt właśnie 8. Liczyłem ze więcej ludzi zginie i ciekawiej. Właśnie w imap czuć było ogrom i majestat gór jak by się tam niemal było. Na The Walk tez do imax smigam.
Góry uwielbiam więc pewnie mi się spodoba, filmu jeszcze nie widziałem choć nie znam osoby która by mówiła że słaby film, choć przyznaje każdy od kogo słyszałem że dobry film to większy lub mniejszy pasjonat górski
Ja sobie przypomnialem "Watchman" Snydera z 2009 roku. Daje 9/10. Oby w "Batman v Superman" był identyczny klimat walk ;)
Edit. "Karbala" - bardzo dobry film wojenny. 7,5/10
to fakt pasjonatem gór nie jestem chociaż byłem na paru wycieczkach i taka dolina 5 stawów mi do gustu przypadła. co nie zmienia faktu, że nie poczułem wow widząc obrazki z everestu, no moze gdy (spojler??) ............................ doszli na szczyt to się zrobiło fajnie(koniec spojlera?)
zadnej akcji, nudy, zadnych zwrotow, smierci ktore mialy nastapic wiedzialem ze nastapia i ani przez chwile nie liczylem ze cos sie moze wydarzyc nagłego co ich moze uratowac. pod względem akcji na łeb ten film biją nawet granice wytrzymałości z 2000 roku a nawet ten niemiecki film z lawiną co grał typ z na wspólnej - nie pamiętam tytułu.
efekty jak na imax prawie żadne. na the walk tez sie wybieram bo po zwiastunie była petarda. jak pokazali jego noge na belce na skraju wiezowca to się posrałem. o to chodzi w kinie i to 3d.
nie polecam za nic w swiecie evereściku
Obejrzyj pol-irl może przestaniesz pisać bzdury eksperckie :)
Może trochę po czasie ale: Interstellar - wspaniały film, współczesna Odyseja Kosmiczna 2000, daję 9,5 na 10 !
I Believe In Mircales -ktoś widział? Kolejny film o trenerskim geniuszu z wielką głową,jego grubym asystencie i małym klubiku, który zawojował Europę?
Król życia - 8/10, bardzo dobry Więckiewicz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)