Jak ktoś widział "Madagaskar" to proszę o opinię. Czy warto wybrac się do kina, czy odpuścić i oglądnąć na płytce?
Z góry dzięki.
-
-
Co sądzicie o filmie MADAGASKAR??
Ja osobiscie nie widzialem,ale kazdy znajomy ktory juz byl na tym mowi ze naprawde poleca,wiec chyba warto :)
No i zrobili go twórcy "SZREKA" i czegoś tam
Dzięki.
No to jedę do kina.
ja polecam film 36 i człowiek pies ogladałem ostatnio i musze stwierdzic że bardzo dobre sensacje , a jesli ktos jeszcze nie oglądał Wojny światów to tez polecam
Oki, już wróciłem.
Filmik całkiem, całkiem. Do Shreka mu sporo brakuje, bardziej przypomina "Gdzie jest Namo".
Można miło i bezstresowo spędzić wolny czas oglądając MADAGASKAR.
Brakuje mu do Shreka. W sumie jedno co mi sie podobalo w tym filmie to piosenka krola Juliana Samozwanca :D
Wyginam smialo cialo .... lalalala
wyginam smialo cialo, dla mnie to: MAŁO ! :] czy jakos tak.. :P
słyszałem to chyba ostatnio na disco lecz nie jestem pewien bo miałem bardzo "ciasne buty" ;)
no mój synuś wrócił z kina bardzo zadowolony :D
pmx7 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no mój synuś wrócił z kina bardzo zadowolony
>
> - - -
Moja córka też.
Dla mnie total! Wielki poolefff!!!!!!!!!!!!! SUPER! POLECAM!
10 dni później
"Wyginam śmiało ciało" trza przerobić na piosenkę kibicowską.
Tak by cały stadion ryczał MAŁO!
Heh,bylem po bilet do kielc na wielickiej pare dni temu i staly przed budynkiem dwie laski i jedna do mnie "wyginam cialo smialo" :) ale nie skorzystalem:)
Nie powala ale filmik fajny, warty oglądniećia.
Wyginam ciało śmiało... :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)