kto był?
jak sie podobał?
Dla mnie bylo zajebiscie, choc flage Opravcy zorganizowaliby chyba lepiej :)
-
-
U2
byłem
"tak sobie" jak dla mnie
u juz panienka, która chciała sie "tylko przytulic", ale angielskiego nie zna to juz "wstyd za piątkę"
Suuuuper , dla mnie szok, ktoś "niekumaty" i tak tego nie zrozumie ....
A moim najwiekszym marzeniem jest koncert na Śląskim Stadionie
Marillionu z Fishem ....... ale raczej to jest nierealne..
Maniex...mozesz rozwinąć? Nie byłem....a w żadnej "oficjalnej gazetowej" recenzji wydarzenie nie było poruszane :-)
ja czekam na Red Hotów w Polsce, ale chyba sie nie doczekam.
rozwinąc panienkę? prosze bardzo
Bono zaprosił dziewuszkę z publicznosci na scene, aby przetłumaczyła, co chce powiedzieć
no i gada do niej i gada i podsuwa mikrofon
a ta nic
w końcu wydusiła mniej wiecej coś takiego:
ja tak naprawde to nie znam angielskiego, ja chciałam sie tylko przytulić do Bono....
generalnie fanatykom sie podobało, no ale fanatykowi niewiele potrzeba
np sadze, iz fabnatycy nie zauwazyli, iz kilka razy Bono miał zamknietą buzię, a głos było słychać :P
Metallica rok temu była lepsza moim zdaniem
przesadzasz Maniex ...
koncert live na 100% swiadczy o tym chociazby nierówne wykonanie kilku piosenek, zmiany w słowach przerywanie itp
dla mnie była super jazda!!
przeca nie twierdze, ze WSZYSTKO byo z "półplaybacku"
ale dwa razy było...
a maniura "dała dupy" bez dwóch zdań - czyz nie?
dała dupy Bono-wi na oczach małolatów i Maniexa? Ale obciach
uprzejmie informuje, iż [b]bez wątpienia[/b] nie byłem najstarszy na stadionie, więc prosze bez takich tam.... ;)
Maniex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> byłem
>
> "tak sobie" jak dla mnie
>
> u juz panienka, która chciała sie "tylko
> przytulic", ale angielskiego nie zna to juz "wstyd
> za piątkę"
>
>
>
> CHWDT
Recenzja koncertu warta avatara, ziewałeś? Szkoda. Jesteś nielicznym poprawnym politycznie nowojutowcem. Nie siej fermentu koncert był na 100% i atmosfera tak gorąca, że na Anglii takiej fali i skakania na Śląkim nie było.
Kto nie był niech wyobrazi sobie Śląski bez trąb tylko samo U2, wystarczy. Coś przepięknego, tylko trzepali gorzej niż przed meczem.
Zdajesz sobie mistrzu sprawę z tego, że Bono nie jest jedynym wokalistą w U2? Jakbyś powiedział, że się Edge kilka razy spóźnił i pomylił to ok, tak było. Ale jak zobaczyli flagę przy New Yers ... to Bono az kucnął brakowało tylko Walk On na koniec.
Ja nie byłem tylko dlatego, ze wpadłem w medialna pułapkę, ze jakoby bilety były nie do zdobycia.
A wczoraj kumpel mi powiedział, ze dzien przed koncertem było pare tys. biletów w samym Krk do kupienia = tzn. mozna było kupić wejsciowke w ostatnim momencie...
Dla jasności dodam, ze dziś to mi bardziej Cold play podchodzi - U2 uwilbiałem 10 lat temu...
A w Polsce to koncerty Kultu i tak są najbardziej fajowskie ;)
Cold play teraz, a kiedyś jutu? PMX - czyżbyś był mną ?:)
7 dni później
pmx7 - NIE GRZESZ!!!
KULT?? OSTATNI DOBRY KONCERT NA JAKIM BYŁEM (mam gdzies z 15 na koncie) to byo 15lat temu w "Przewiązce" - teraz to komercha, plejbek, syf i góralska muzyka dla głuchych nastolatków - exemplum - ostatnia "Malta"
bleeeeeeeeeeee
szlomcio. U2 słucham od jakichś 20 lat, też czekałem na ten koncert. czekając był na paru (hehehe) innych. ten był po prostu słaby, słaby, słaby
reżyser spektaklu bez wyczycia dramaturgii
a wtopa goniła wtope
no i co z tą maniurą?? czyzbym tylko ja ją widział i (niestety) słyszał?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)