Zgodnie z sugestią - czy warto go brać?
Jak dla mnie tak
dość młody (rocznik 1979)
Warunki fizyczne ok - z tego co wiem to naprawdę dobrze grał w Górniku - ja jestem na TAK
-
-
Michał Karwan...
Mówi się, że to jeden z największych talentów w polskiej lidze, jeśli chodzi o obrońców. Za każdym razem jak go widziałem w akcji to grał co najmniej poprawnie. Brałbym go więc bez zastanowienia.
1.A grał w Proszowiance?
2. A za darmo jest?
No comments.
No i GTX jeszcze sie zdziwisz, bo mam przeczucie ze bedzie zawodnikiem Cracovii moglbym sie nawet o piwo zalozyc :P
Drogi gtx, są granice zaślepienia obu Panów, do których pijesz. Obstawiam, że to piwo będzie dla KKK.
Oby piwo pił KKK.
Moze by zrobić handel barterowy. Mamy kilku do zaoferowania Górnikowi :D
ze strony Górnika:
[i]Bez Michała Karwana wyjechała wczoraj na zgrupowanie do słowackiego Senecu ekipa Górnika Zabrze. 26-letni obrońca był już wczoraj w Zakopanem, gdzie przygotowania do nowego sezonu rozpoczęła Cracovia.
- Miałem także ofertę z GKS Bełchatów, ale propozycja z Krakowa była bardziej kusząca przede wszystkim pod względem sportowym. Kontraktu jeszcze nie podpisałem, ale wszystko jest na dobrej drodze – stwierdził piłkarz.
Karwan dostał zgodę na transfer od Marka i Zbigniewa Koźmińskich. Szefowie Górnika także są bliscy porozumienia z właścicielem „Pasów”, Januszem Filipiakiem. Nieoficjalnie wiadomo, że zapłaci on około 400 tysięcy złotych. [/i]
A teraz propozycja dla wszystkich wielkich krytyków Profesora:
wyłóżcie 400 tysięcy. To przecież proste. Zresztą - po co macie wykładać? Mamy przecież świetną alternatywę na stopera wyszukaną "z zaufaniem" :P
Moim zdanie Karwan bedzie duzym wzocnieniem i gdybym mial wybierac pomiedzy Karwanem a Wegrzynem wybralbym Karwana , z tego co slyszalem jest swietnym obronca i do tego Jest mlody .Jak Cracovia zaplaci za niego te 400 tys zł to bedzie to pierwszy pilkarz za ktorego Pasy zaplaca aż?! 400 tys
wrescie jakas dobra wiadomosć cd. wyłozenia kaski na jego transfer ( 400 tyś ) to jak sie nie myle tyle dostawał Kazek za rok gry w Pasach
Karwan w Cracovii jestem na TAK
znajomi z Gornika twierdza, ze to byl wiosna ich najlepszy kopacz. Poza tym jest ulozony, spokojny i pokorny - powinien sie dogadac ze Stawem.
Misiu - jest przeciez okreslony budzet, z ktorego mozna korzystac i czerpac,wiec pewnie te 400 tys na Karwana to nie jest prywatna bonusowa kasa z portfela Filipiaka.
lopez, kpisz czy o drogę pytasz?
Nawet jak tak jest jak mówisz, to bez zgody F. nikt z tego grosza nie wyda, nespa?
Nikt, ale wynosisz F. do rangi jakiegos bostwa. Jest okreslone jaki procent dochodu comarch daje na Pasy,wiec nie widze powodu, by dziekowac F. jakby zwiekszyl budzet o 200%.
Nie rozumiem twojej gadki na poczatku posta - chyba wstales nie ta noga co trzeba ...
nikt nikogo nie wynosi. Po prostu w odróżnieniu od niektórych jestem realistą.
a nogą wstałem rzeczywiście ;). Jeśli uraziłem - przepraszam
szybkilopez: powiedz tak obiektywnie po tym co wczoraj widzialeś - wart jest takiej kasy? bo mie sie wydaje że niekoniecznie, ale to moje zdanie i udzialane w pryzmacie tego co wczoraj zaobserwowałem, muszę poprzeglądać jeszcze jego występy w Górniku, ale na dzień wczorajszy jestem na nie.
Co do transferu Karwana jestem jak najbardziej na "tak".Jest to zawodnik jeszcze młody, mysle że godnie zastąpi Kazia któremu przytrafiały sie ostatnio błędy,ale wiecznie świetnie grać nie mógł.Nie widziałem go za często na żywo,ale z TV i opinii innych wynika że to dobry,twardy obrońca.
Już niedługo wszyscy bedę kojarzyć nazwisko Karwana z Michałem...Ten sie rozwija i robi coraz wieksze postępy a Bartosz chyba podąża na emeryture...
[img]http://www.americanrecordings.com/www2/fan_photos_thumbnails/324/7056-10102003-114750_thumb.jpg[/img]
Demek - po samym wczorajszym wystepie nei podjalbym takiej decyzji. Ale przyznaj tez,ze nie prezentowal sie tak,by z niego rezygnowac.Z wczesniejszych spotkan z Gornika jestem na tak. Mysle,ze jest wart tych pieniedzy.
w piłkarzu małopolski W.S chwalił Karwana
ale Karwan miał wczoraj mocno utrudnione zadanie:
a./ brak zgrania z resztą
b./ obrona w eksperymentalnym zestawieniu
c./ a do pary Jędrszczyk - który dość latwo był ogrywany przez Słowaków i raczej do gry na tym poziomie się zupełnie nie nadaje
Górnik w lidze w obronie prezezntował się bardzo dobrze /szczególnie początek wiosny, puchary/ w dużej mierze dzięki Karwanowi,
tak, że to wzmocnienie jest bardzo cenne
dla tego napisałem że patrząc przez pryzmat wczorajszego meczu... to musi być naprawde poparte wieloma argumentami, bo 400 tysi to naprawdę w cholere kasy... poczekamy, zobaczymy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)