Ten zawodnik nawet w Kmicie ostatnio mało grał, a miałby stać się rewelacją w Cracovii? Paranoja to nasza specjalność? Czy czeka nas równia pochyła? 27 - letni obrońca odkryciem Stawowego? Głowę tracę! Muszę się chyba uszczypnąć!
-
-
Po co nam Jędrszczyk?
No coś ja Świstak.
Świstaczek to jeszcze ujdzie, nawet bramkę czasem strzeli, ale jak się pojawi w drużynie "Jędrszczyczek" to chyba nie będzie ulubieńcem publiki na Kałuży, oj nie...
Jędrszczyk?:) Przecież mieliśmy odmładzać zespół......Drugi Dudziński....
A dlaczego nie Grodzicki? Czyżby za młody?
zubereg - bo "nasz" Rafał byłby za dużą konkurencją dla tego drugiego Rafała. A tak będzie jakby śpiewał Rosiewicz:
Grają, grają chłopcy
chłopcy Wu-Stawowcy
Choć kopie jak drewno
lecz zagra na pewno
Chocby po to żeby był ktoś "lepszy" na ławce od Jacka Wisniewskiego:-):-)
Proponuje jeszcze wywalić Olszewskiego i dać szansę Łaciakowi:-)
Ponadto telefon do USA i prośba do Duńca, aby porzucił fach pomocnika murarza i wrócił , bo u Wojtka ma pewne miejsce chociażby na ławce itd itd
zubereg, o co Ciebie biega?
Przeciez Trener odmładza zespól. Jędrszczyk jest młodszy od Gitary :P
No i co na to ci co tak murem za Stawowym stali? Pewnie powiedzą, że to i tak wina Filipiaka, że na transfery kasy nie dał.
Buda, buda, buda
łańcuch, pies!
Ktoś tu z Cracovii chce zrobić psiarnię!
Poszol won !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ano inny wiatr na forum wieje. Jeszcze niedawno za kwestionowanie nieomylności trenerskiej można było jedynie bluzgi ( "wyp....ć na Reymonta") lub groźbę karalną dostać. Osłuchałeś się Misiu na swój temat , co? Na Twoje wychodzi.
Po co nam kolejne osłabienie.Jędrszczyk to chyba jakiś żart .On ma zastąpić Kazka albo gitarę?Coś mi się wydaje że 1 liga to za wysokie progi dla tego grajka.Sto razy lepszy jest Bagnicki ,a chcemy jakiegoś łamagę i do tego z wiślackim rodowodem.Panie profesorze Filipiak -Witek Wawrzyczek powinien zostać!!!.A JEŚLI JUŻ MA IŚĆ TO NIE ZA DARMO.Kwota 100 tys euro dla dynama drezno to śmieszne pieniadze -a nam pozwoliło by to na zatrudnienie jakiegoś dobrego stopera.Stop dla patałachow typu jedrczyk.
[b]A to bedziemy miec defensywe po zboju!!!!!!![/b]
Karol Wielki Piatek + Jedrszczyk + Swistu + Baster!
Engel zapewne pofajda sie ze strachu!
spokonie Pany nie denerwójta sie!
Stawowy sam na siebie bicz kreci. Jesli w takim skladzie znów zrobimy miejsce w 6 to wyjdzie na jego, ale jak bedziemy dołować z parą stoperów Swistak-Jedrszczyk to mam nadzieje ze Staw dostanie wypowiedzenie. Bo zamiast tych dwóch czołokopaczy mogliśmy mieć środek Winia-Gitara (wiem ze oni raczej sa na boki obrony) ograny w lidze i nie tylko.
Powodzenia Panie trenerze (bez ironii!) bede obserwował z mojego krzesełka za 250 zł
Panowie ale nie ma potwierdzenie ,że "chcemy" Jędraszczyka(czy jak mu tam)...narazie podał informację tą wyłącznie "długi zielony";)
Powiem tak jakbym miał brać an 3ego Stopera to Grodzickiego..
Pasiak , rozwojowy, ograny w 3 lidze , w świetnej formie ostatnio.
22 lata 193 centymetry wzrostu !!! Taki młody Gitara czy Kazek
pod tym względem.
A Jędraszczyk, nie wiem nawet czy ma plac w Kmicie stały???
27 lat , 180(! co to za stoper) cm. Jedyna zaleta ,że się z Skrzynką pewnei dobrze zna.
dario,
przestań wreszcie mówić o "słabiakach" pokroju Wiśni, bo to już się staje bez sensu. Nadal się do nich nie przekonałeś..??
Po co nam Jędrszczyk ?
Myśle że do gry a jak nie to prawdopodobnie lepiej buty czysci od Wawrzyczka :)
Rafał Grodzicki - pełne poparcie! Jeśli nie Karwan ani Murawski to tylko on!
kolejny kaprys nauczyciela wf
zaczne tak:
WY KURWA PRZE CHUJE JESTESCIE :D
na poczatke cytacik z GK:
"Teraz wespół z trenerem zastanawia się, kogo sprowadzić na miejsce Wawrzyczka. - Jest kilka opcji, ale nazwisk nie zdradzę - mówił prezes. Niezależnie od tego transferu, do zespołu dołączy jeszcze jeden środkowy obrońca."
Z cytatu tego ja wnioskuje ze bedzie transfer jakiegos dobrego stopera + ten jeden gosc ktorego dobrze zna Stawowy. Ję costam o ktorego tak placzecie jest tylko domyslem dziennikarzy Staw nigdie nie napisal ze to on.
Pozatym zaczeliscie wymieniac linie obrony pomijajac zupelnie zajebiscie dobrego Radwanskiego oraz Skrzyni ktory nabyl sporo doswiadczenia od Kazka, Baster tak ale do pomocy.
Pozatym korwa zastanowcie sie raz piszecie Stawowy ma zostac, a teraz przez jakies domniemania dziennikarzy juz go wypierdalacie.
Jeszcze zapomnial bym plujecie sie ze ten Jedrszczyk czy jak go tam zwa pochodzi z Wisly, a luknijcie sobie w nasz sklad i sprawdzcie ile osob pochodzi z tych dawnych czasow gdy Stawowy trenowal juniorow Wisly, a nic do nich nie macie, a po nie jednym meczu byscie ich na rekach nosili.
Pamietacie jak spiewaliscie na rynku "Wegrzyn Kazimierz, nie rusz Kazka bo zginiesz" ?? pamietacie ?? to sobie przypomnijcie w jakim zespole gral, to sa pilkarze raz graja tu, raz tam, gdzie indziej jeszcze gdzies.
Po pierwsze ten Jędrszczyk to domysły dziennikarskie, po drugie, gdyby Stawowy wszystkich "swoich" kochAŁ, to nie pogoniłby precz Zawadzkiego, Ankowskiego i Piszczka, po trzecie, czy Ci na których Stawowy postawił zawiedli??? pdpowiedzcie szczerze i bez emocji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)