Agnan zgadzam sie klub a raczej jego władze z Tabiszem i Wysockim na czele , bo Filipiak nie zajmuje sie biletami, winny rozważyć cene jednostkowych biletów, ale w sumie z drugiej strony mnie tez nie bedzie na dwóch meczach ,ale i tak kupiłem karnet bo wychodzi taniej.Zamiast wydac na 4 mecze na C kupujac bilety 140zł to wole dac 200 na 9 meczy i nawet jak zobacze 7 to mi wychodzi taniej . 7 razy 35 = 245 zł.
Zatem chyba nie ma na co narzekac .i podam osobisty przykład przyjezdza kumpel z Warszawy , był raz juz na Pasach,( nie liczac meczu z Polonia ) jak bylismy w 3 lidze wtedy mozna bylo identyfikator przed meczem wyrobic. i co ja robie mowie zeby przysałał dowód i zdjecia ide na Wielicka wyrabiam identyfikator i rezerwuje miejsce na mecz z Amica . Wiem ze troche to utrudnione ale dla chcacego nic trudnego.a wszyscy wiemy dlaczego tak jest i z jakich powodów .
HEJ HEJ CRACOVIA!!!
-
-
Karnety CD - są sprzedawane na Kablu - opinie, newsy itp.
Kupilem dzisiaj karnet na C9 to jest chyba literka P w 6 rzedzie i to bylo przedostatnie miejsce na literkach w 4 rzedzie od gory, reszta niżej.
Vojnar: mój mały kamyczek do ogródka biletowego i kalkulacji co jest bardziej opłacalne - oczywista kupiłem 2 karnety po 300 dla siebie i synka - w sytuacji gdy nie dam rady byc na meczu nie bedzie też mojego syna więc ja taka stratę liczę x2. Ale co tam - w końcu idzie to na Cracovie, a nie np. na premie dla p. Tabisza (tu cholera pewności nie mam ;) )
jeszcze raz, do znudzenia:
ja nie piszę o cenach, ja nie piszę o wyrabianiu identyfikatora (tu rozumiem, ze trzeba to robic na Wielickiej)
mnie chodzi o to, że czlowiek, który ma identyfikator, nie ma karnetu
i podejmie rano decyzję: "a, pojdę dziś wieczorem na Cracovie!"
- ma przerąbane.
I wiem, ze trzeba podjąć działania, by można bylo spokojnie oglądać mecz
i by zadni bandyci czy im podobni nie psuli widowiska, o gorszych rzeczach nie mowiąc
- ale moim zdaniem to nijak się nie ma do niemożliwości kupna biletu w dniu meczu.
"mnie chodzi o to, że czlowiek, który ma identyfikator, nie ma karnetu
i podejmie rano decyzję: "a, pojdę dziś wieczorem na Cracovie!"
- ma przerąbane. "
otóż to.
No to nie pojdzie i albo sie dostosuje z wiadomych wzgledow, albo nie wejdzie.Sprawa jest przeciez juz zamknieta. Nie ma sprzedazy w dniu meczu.Moze to i żle, ale wiemy dlaczego tak jest i tu nie mozna miec pretensji do władz klubu, a do kogo innego patrz DOBRE CHŁOPAKI.
Ale i tak nie kupienie karnetu na C to jakies nieporozumienie.Wychodzi o 115złmniej niz kupujac biety na kazdy mecz.A tak kupujesz sobie karnecik i masz z glowy chodzenie na Wielcka przez poł roku.
vOJNAR - zejdź na ziemie !!!
bo dla mnie to co teraz klub robi to jest nic więcej niż fiu bździu i niema nic wspólnego z CHŁOPAKAMI.
a w klubie doskonale wiedzą że kto ma sobie wejść na mecz to i tak wejdzie....więc wszystkie bariery są przeciwko normalnym kibicom :(
I tu się z Marcinem kurna zgadzam !
Wychodzi o 115 zł. mniej niż bilety....
Po pierwsze to o 80,00 zł. (jeżeli na niektóre mecze nie będzie drożej), bo meczu o PP nie wliczam do karnetu. Inne rozgrywki, inna stawka, inne klasy przeciwnik.
No i wychodzi taniej, bo mamy najdroższe bilety w Polsce! To kiepski argument w sumie...
No to co mam zwrócić karnet, położyc sie w łozku i biadolić.A nie lepiej wziac i kupic karnet i nie biadolic.mozna napawde odłozyć , mowie wam no da sie.
Nie chodzi o biadolenie, ale raczej o to, żeby klub w końcu wywiązał się z pewnych obietnic. Obiecywali nam preferencje dla rodzin i potem kazali poczekać do początku lipca... Dzisiaj jest 18...
O wygórowanych cenach za bilety też możemy napisać co myślimy zresztą. Nie popadam w histerię, ale nie podoba mi się to i już.
Ja dzisiaj kupiłem 2 karnety na C7 i jedne z ostatnich przyzwoitych miejsc na literkach
PASY.Zostały już tylko poniżej środka.
A tak to cały sektor C prawie wolny, nie wygląda to zbyt optymistycznie.
Są karnety rodzinne i możliwość kupna biletu w dniu meczu przy kościele mariackim .Dobre i tyle choć ceny na pojedyncze mecze nadal stanowczo za wysokie.
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to co mam zwrócić karnet, położyc sie w łozku i
> biadolić. A nie lepiej wziac i kupic karnet i nie
> biadolic.mozna napawde odłozyć , mowie wam no da
> sie.
Ty masz karnet, ja mam karnet, wielu z nas ma karnety.
Jeśli chodzi o Ciebie, nic nei masz zmieniać.
Ale naprawdę nie chodzi o Ciebie, chodzi ogólnie o "brać kibicowską"
- z której wielu może po prostu nie ma ochoty/możliwości chodzić na więcej niż 2 mecze w sezonie.
jeszcze niedawno na forum popularny był temat "zaprowadź kogoś na Cracovię".
------
A poza tym "decyzja zapadła że nei będzie sprzedaży w dniu meczu" - akurat tę decyzję można zmienić bez wielkiego kłopotu. Wystarczy otworzyć kasę na Kałuży w dniu meczu. I to nawet - jesli się nie da - nie przed pierwszym meczem, może być przed drugim...
Teraz powinien być : Doprowadź kogoś na Cracovię :)
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=209
Kupowalem dzis bilety na Korone i pani sprzedajaca miala karteczke, przypieta na oknie, z iloscia pozostalych karnetow . Oprocz sektorow B 1, 2 i 3 , grubo pobad polowa zostala sprzedana a wielu moich znajomych( w tym ja ) nie uzbieralo jescze hajsu na Kranet.
Moze nie bedzie tak zle z ta frekwencja. Oby ..
A czy ktos juz coś pisał (nawet jesli tak to i tak warto to powtórzyć :) ) o kapitalnym przewodniku multimedialnym po sektorach mam na mysli Informator Stadionowy na stronie www.cracovia.krakow.pl > dla tych wszystkich, którzy jeszcze się nie zdecydowali gdzie sobie karnet kupić !!!
Może mnie ktoś kumaty poinformować, czy karnet faktycznie można do 21 zakupić, czy jak się tam zjawię gdzieś koło 20.30 to wszystko będzie zamknięte?
Sektor A prawie caly wykupiony z wyjatkiem zdaje sie 6 i 7 rzedu, nizsze sa rowniez wykupione
Na C glownie srodkowa czesc sektora wykupiona tak gdzies do polowy jesli chodzi o rzedy, boczne 3 sektory zarowno z lewej jak i prawej strony prawie puste.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)