"Dlaczego jednak nikt nie dba o klienta. NIKT!"
Właśnie dlaczego nikt z opłacanych pracowników SSA nie dba o klienta
a wręcz czasem pokazuje mu TYŁEK!!!!
No kuźwa dlaczego? DLACZEGO!!!!!??????????????
Ja wydam na tę rundę 700 albo 600 złotych + gadgety etc. dojdzie pewnie
do 1000 i naprawdę uważam ,że jak na Polske to jest godna cena jaką oferuje
Klubowi i uważam ,że mam pełne prawo domagać sie by przyzwoicie opłacani Pan Tabisz czy Wysocki /nie interesuje mnie struktura kompetencji w Klubie więc nie wiem kto za to CHAMSKIE ( Tak CHAMSKIE) potraktowanie klienta odpowiada/ zatroszczyli sie o NALEŻYTE potraktowanie klienta który płaci...
Co to jest ,że wierni Kibice nie moga mieć tygodnia na przedłużenie swojego karnetu ?????????/(już nie mówie o tym ,żeby była drobna ulga cenowa bo to tak naturalne ,że chyba tylko Tabiszowi do łba trafić nie może...łatwiej po korytarzach starych Pasiaków obrażać...sory za dygresje ale się wq...em)
Co to jest ,że nawet na stronie internetowej nie można na czas podać PRAWDZIWEJ INFORMACJI , że nie można przy okazji wywiadu upchnąć tego w DP i GK (skoro można podawać gdzie w nafaszerowanym kibicami z całej Polski Zakopcu będą spać nasi piłkarze ...to chyba info o sprzedaży karnetów też można by było wcisnąć)
Panie Wysocki mówią "na trybunach" że jestes Pan sensowny nabytek dla klubu. Niech Pan się szybo bierze za ten "bajzel" bo w możliwości organizacyjne Tabisza już dawno "klienci" zwątpili.
ps: nie zgadzam się na cytowanie mojej wypowiedzi w Gazecie Wyborczej
-
-
Karnety CD - są sprzedawane na Kablu - opinie, newsy itp.
.
Ale, ale. Rano w sklepie była mowa że karnety mają dojechać koło 16. Więc to ciągle jest 1 lipca, tak jak widnieje na oficjałce. Mogą też dojechać o 23.55 i dalej będzie wszystko zgodnie a planem. A żeśmy rano przyszli, to głuptoki z nas :(
O sklepiku nie bede pisla bo juz to zrobilem w odpowiednim do tego temacie.
Natomiast do calej sytuacji, mam nadzieje ze Profesor to przeczyta i sie zastanowii.
Mianowicie kiedys Panie Profesorze powiedziales nam w twarz jaka ma Pan wizje klubu, stwierdzil Pan, ze chce aby kibice byli "klientami", a Cracovia "firma" dostarczajaca "klientom" pewne uslugi, wtym wypadku widowiska pilkarskie, lecz zapomnial Pan o najwazniejszej rzeczy dla kazdej "firmy" mianowicie ZADOWOLENIE "klienta". Zawsze gdy "klient" jest zadowolony, przyciaga swoich znajomych robiac z nich rownierz "klientow", co wazniejsze zadowolonych "klientow".
Rozumiem pewna czesc Pana dzialan po zaistnialych sytuacjach, ale poszedl Pan za daleko w tych swoich poczynaniach i tylko pozbywa sie Pan "klientow", zaczal Pan od mlodziezy ktora to za pare lat bedzie glowna czescia kibicow chadzajacych na Cracovie, no coz teraz sie ich Pan pozbyl, silni przetrwaja to, slabi sie przerzuca. Nastepnie Pan sie zaczal starac pozbyc "klientow" mniej zamozbych. Teraz gdy przetrwali Ci fanatyczni to stara sie Pan ich zdenerwowac niekompetencja swoich pracownikow.
Niewiem co maja Pana dzialania na celu ??
Chce Pan zniszczyc Cracovie ??
jesli odpowiedz brzmi TAK, to prosze pamietac CRACOVIA TO MY !! i jak bedzie trzeba to Basztowa cz. 2 sie zrobi tylko pod inna nazwa.
Lysenko na oficjalnej info tkwi poniewaz tam maja poldniowe opuzniene zawsze kiedys jak przed derbami ogloszono cene biletow na dane sektory to wiedzilem o 12 a na oficjalce pojawily sie te ceny wieczorem jak nie w nocy, a byly to 4 linijki tekstu, czy to tak duzo ze nie wiadomo jaki informatyk musi to wstukac ??
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O sklepiku nie bede pisla bo juz to zrobilem w
> odpowiednim do tego temacie.
>
> Natomiast do calej sytuacji, mam nadzieje ze
> Profesor to przeczyta i sie zastanowii.
>
> Mianowicie kiedys Panie Profesorze powiedziales
> nam w twarz jaka ma Pan wizje klubu, stwierdzil
> Pan, ze chce aby kibice byli "klientami", a
> Cracovia "firma" dostarczajaca "klientom" pewne
> uslugi, wtym wypadku widowiska pilkarskie, lecz
> zapomnial Pan o najwazniejszej rzeczy dla kazdej
> "firmy" mianowicie ZADOWOLENIE "klienta". Zawsze
> gdy "klient" jest zadowolony, przyciaga swoich
> znajomych robiac z nich rownierz "klientow", co
> wazniejsze zadowolonych "klientow".
>
> Rozumiem pewna czesc Pana dzialan po zaistnialych
> sytuacjach, ale poszedl Pan za daleko w tych
> swoich poczynaniach i tylko pozbywa sie Pan
> "klientow", zaczal Pan od mlodziezy ktora to za
> pare lat bedzie glowna czescia kibicow
> chadzajacych na Cracovie, no coz teraz sie ich Pan
> pozbyl, silni przetrwaja to, slabi sie przerzuca.
> Nastepnie Pan sie zaczal starac pozbyc "klientow"
> mniej zamozbych. Teraz gdy przetrwali Ci
> fanatyczni to stara sie Pan ich zdenerwowac
> niekompetencja swoich pracownikow.
>
> Niewiem co maja Pana dzialania na celu ??
> Chce Pan zniszczyc Cracovie ??
> jesli odpowiedz brzmi TAK, to prosze pamietac
> CRACOVIA TO MY !! i jak bedzie trzeba to Basztowa
> cz. 2 sie zrobi tylko pod inna nazwa.
>
>
kkk ...o czym Ty piszesz. Jacyś pracownicy sp...lili prostą sprawę a Ty o legendarnej Basztowej zaraz?
Pref. prowadzi ComArch a Pasy to mały dodatek do tego... Natomiast jego płatni managerowie w Klubie powini sami z siebie
RUTYNOWO organizować PRZYZWOICIE taką drobną sprawę jak sprzedaż karnetów. A pref nie powinien mieć z taką BZDETĄ niz wspólnego poza zatwierdzeniem cen.
ale oni pierdolo wszystko pokolei jak by chcieli zniszczyc klub, choc moze rzeczywiscie sie zagalopowalem to przez to zena innym forum czytuje nie jakiego GROBLE i mi zrobil juz wode z mozgu.
PS. czemu zmieniles sobie nicka ??
czy ktos wie czy sa juz w klubie karnety?
Dwa razy nie bede jezdzil wiec prosze o info!
Karnety sa. Tylko przed zakupem trzeba wypelnic smieszna karteczke w ktorej brakuje tylko rubryki na numeracje buta osoby kupujacej karnet...;)
a po kiego "CH" pojechaliscie juz dzis po te karnety???
Po co wogole Wy je teraz kupujecie/rezerwujecie???
Przez takich jak Wy cierpi prawie cała Pasiasta Brać! Bo jakbyscie olali karnety w tych skandalicznie wysokich cenach narzuconych przez skąpca Filipiaka to moze ktos z zarzadu poszedłby po rozum do głowy - no ale zawsze znajda sie jakie łami strajki...
PS:CRACOVIA TO MY, a NIE wy klakierzy!!
A to w temacie ze strony oficjalnej:
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=185
- naprawde nie rozumiem dlaczego nie mogę sobie przedłużyć
zarejestrowanych przed derbami karnetów na konkretne miejsce...
dysk twardy im padł czy jak;-)
Przynajmniej A i A1 są OK. potraktowane.
"
Zasady sprzedaży karnetów.
Kibice, którzy kupili karnety na mecze rundy wiosennej sezonu 2004/2005 na miejsca w sektorach A i A1 i chcą te miejsca zatrzymać mogą to zrobić do 11 lipca.
W wypadku miejsc w pozostałych sektorach obowiązuje zasada pierwszeństwa.
Ze sprzedaży karnetów wyłączony jest sektor D.
Sprzedaż karnetów odbywać się będzie wyłącznie w sklepiku klubowym przy ul. Wielickiej 101.
Aby kupić karnet należy wylegitymować się ważnym identyfikatorem klubowym.
Każdy kto będzie kupować więcej karnetów musi przedstawić identyfikatory wszystkich tych osób.
Osoby nie posiadające identyfikatorów mogą go wyrobić na miejscu w siedzibie klubu. Niezbędne jest posiadanie dowodu tożsamości i dwóch zdjęć.
"
.
no właśnie i to jest Misiu jedna ze spraw o której zagrzmieliśmy dziś z Klarosem. Jeżeli Klub przedłuża na jednych miejscach "klarnety" a na drugich nie to wypadałoby w cytowanej powyżej informacji napisać jedno za pzreproszeniem "zakichane" zdanie wyjaśnienia dlaczego "miejscówki"
na B i C są traktowane inaczej niż na A.
ps: np zrobili głupote i mają wspólną baze rejestracji biletów i karnetów przed derbami...czytam wtedy wyjaśnienie "nie da się tego zrobić z przyczyn technicznych" i wszystko OK a tak myślę sobie...dryndałem w środku tygodnia
na Kabel by jak najlepsze miejsce "zdobyć" i znowu musze jeszcze raz?
Powiem tak . Klub wprowadził jedne z najwyższych cen
biletów i karnetów. Mamy pełne prawo domagać sie od administracji Klubu
działania przyjaznego i wygodnego dla widzów...a po rozpoczęciu sezonu
dobrej organizacji widowiska sportowego.
masz prawo się domagać. Powiedziane dobrze.
Przypomina mi to sytuację z nielubianym dośc kolegą, który w okresie "biletów towarowych na cukier" przyłaził do mnie często i wsypywał po 6 łyżeczek do szklanki za kazdym razem. Więc zacząłem cukier przed nim chować. I dialogi były takie:
- Moge prosić o cukier?
Możesz
(chwila ciszy podczas ktorej nic się nie dzieje)
- To proszę
A proś sobie ile zechcesz, ale cukru nie dostaniesz.
Potraktowałem go tak samo jak klub nas. Z tym, że są drobne różnice:
a) teraz już nie ma kartek na nic. Kto ma kasę kupi sobie ile zechce.
b) on mi wyżerał reglamentowane dobra, za które ja płaciłem. A tu my klubowi płacimy
no i co tam słychac w relacji live ze sprzedazy karnetów?
deszcz rozgonil straszliwą kolejkę ;)
Cytuję:
"Podtrzymana została zasada, że osoby, które „wznawiają” karnet będą mogły go kupić taniej niż te, które karnet kupują po raz pierwszy."
Do Zarządu
Jak kur.a walczycie o publiczność to czegoś takiego się nie da zrobić....
CracoviaNH:
w sumie Cie rozumiem i tez mialem przez chwile ochote olac cale to zamiesznaie z karnetami. Musisz jednak (musimy) pamietac ze wsród nas sa tacy którzy dadza nawet 500 zł za karnet i słowa nie powiedza. Niektórych na to stac a niektórzy nie widza innego wyjscia. Zeby zmienic istniejaca sytuację trzeba by wymyslic jakas akcje (protescik mały :) ) i dac do zrozumienia Filipiakowi i wszystkim jego pachołkom, co myslimy o takim potraktowaniu.
Nie mysl sobie, ze w klubie nie wiedza jaki mamy stosunek do takich a nie innych cen biletów. Filipiak pierwszy "czesze" forum w poszukiwaniu opinii. Jednak nic nie zrobi tylko spokojnie wezmie nas (a wlasciwie to juz to zrobił) na przeczekanie. Bo widzisz on głównie jednak patrzy na opłacalnosc tego interesu i wali go zdanie kibica.
Pomysli tak: jak przyjdzie 4000 ludzi, to przy takich cenach zarobi tak jak przy tanich biletach/karnetach za 8000 ludków. poza tym jak zrobią zadyme to łatwiej zapanowac nad 2000 młynem (bo pikniki, w tym ja, raczej nie dymią :) ) niz nad 6000 tysiecznym. I tak to Filipiak upiekł sobie na jednym ogniu dwie pieczenie (i jeszcze pewnie odetchnął bo zbyt duzych protestów co do cen karnetów nie było) a w dupe dostalismy my. A ze rano juz od 8 ludziska stali pod Wielicką to sie nie ma co dziwic ... po prostu miłość do Cracovii :)
PS - karnet tez zakupie choc tym razem najtanszy z mozliwych wiec do zobaczenia w młynie :)
PS2 - Kordyl nie wyrazam zgody na cytowanie ani zapozyczanie moich tekstów z Forum
meezeck Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Karnety sa. Tylko przed zakupem trzeba wypelnic
> smieszna karteczke w ktorej brakuje tylko rubryki
> na numeracje buta osoby kupujacej karnet...
Aż zadzwoniłem na Wielicką by spytać o ta ankietke - i zaiste trzeba wypełnić: imie nazwisko, data i miejsce ur., imiona rodziców, praca i cos jeszcze...
Czyżby profesjonalnie klub robił sobie badania marketingowe ('struktura' klientów etc.) - bo po cholerę komuś informacja gdzie pracuje?
Zapomniałem jedynie spytać czy ankieta jest obowiązkowa - czy ktoś wie?
Ja już mam dość podawania jakichkolwiek danych.
Wszystko jest wklepywane do jakiegoś excelka a dostęp do komputera ma ze sto osób. To się nazywa ochrona danych osobowych?
Normalnie podam miejsce pracy MPO - stanopwisko obsługa wajchy na śmieciarce. I co mi zrobią?
Prawdy nie podam, bo to NIE JEST NALEŻYCIE CHRONIONE!
Chyba, że mi pokażą pisemny rozkaz jakiegoś policjanta lub urzędasa od imprez masowych. Bez tego ani mru, mru.
Ta profesjonalność Klubu to tragedia. Tragedia!
Zresztą mam już identa i podawałem wszystkie te dane, jak go wyrabiałemz 5 lat temu.
Rozumiem nr identyfikatora, by ktoś nie nakupował karnetów na jeden, ale po co te dane znowu.
Już dość tego robienia z nas bydła i to za koszmarnie duże pieniądze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)