No nie wiem czemu korzystajac z tego tematu nikt jeszcze nie raczył złozyć mi zyczeń imieninowych, które sam na przyjaznej ale mimo wszystko poznanskiej obczyznie piwskiem czcić musze???
ps. znawcy jak chca to przez priva moga uzyskać droga korespondencji namiary gdzie i jakie prezenty w związku z ta okazja przesłać winni - czym na wielkie podziekowanie mojej ukontentowanej osoby liczyć mogą :D
-
-
POlazłby człowiek na piffo
A właśnie? A ja co? Czy przywieziesz mi Waćpan Koziołka jakowegoś?
No tak! 29.06 to imieniny także Łysenki :) - a zatem niech to bedzie jeden z tych najpiekniejszych dni :D
ps z koziołkami nic nie wyszło bo kazali mi schodzić w połowie wspinaczki na wieżę ...
HAHA ale jaja to tez moje imieniny. POZDRO dla tych których imieniny obchodzimy właśnie dziś. Najlepszego pmx7 i Łysenko ;), ogolem najlepszego Piotrom i Pawłom (ze wskazaniem na Pawłów bo sa fajniejsi;))
no to najlepszego chłopaki, choć nie wiem czy juz wam nie składałem przypadkiem życzeń...
;-)
Lysenko Przyjacielu !
Czy mam rozumieć że do kolejki wjeżdżasz z kratą piwa? .Jeśli tak to ja pomyślę o grilu. A co się będę...!
Maniex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to najlepszego chłopaki, choć nie wiem czy juz
> wam nie składałem przypadkiem życzeń...
> ;-)
no może i składałeś ale prezentu to ponad wszelką wątpliwość nie było!
:D
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> HAHA ale jaja to tez moje imieniny. POZDRO dla
> tych których imieniny obchodzimy właśnie dziś.
> Najlepszego pmx7 i Łysenko , ogolem najlepszego
> Piotrom i Pawłom (ze wskazaniem na Pawłów bo sa
> fajniejsi)
>
Odwzajemniam oczywiście życzenia i podtrzymuję wskazanie na Pawłów :D - choć Łysenko też jest bardzo fajny :D
Wielce SZanowni Panowie Qmaci !
W sposób absolutnie niekłamany pozdrawiam Was i mam nadzieję na jakiś spontan najlepiej na rowerach byw miłym towarzystwie spędzić czas.Można by jeszcze w jakieś góry na butach ale mam obawy co do waszych chęci.Wszystkiego najlepszego Panowie i do zobaczenia
Właśnie wróciłem sobie z piffka imieninowego w temacie '51, rozkminiłem parę rzeczy dzięki Maniexowi ale... jeszcze wiele tematów zostaje do rozkminienia, np. tajemnica demonicznej kamienicy Szyszko-Bohusza
W' 51
Odnośnie '51
W 1951 w Cracovii powstała sekcja imprezowa (nieważne czym się zajmowała)
zlikwidowano ją w roku 1956
moze by tak reaktywować?
tajemnica demonicznej kamienicy jest do rozkminienia jednym telefonem...
a co do ekstra-sekcji - rozumiem Miś, ze "mówisz-masz"
;-)
Paaanie, jak się świetnemu i zasłużonemu piłkarzowi Mitusińskiemu nie udało reaktywować - to mnie sie ma udać? Przekonanie czy to społki czy to klubu do tego aby "pod sztandarem" działała jakakolwiek nowa sekcja (nawet jak Klubu nie będzie to kosztować grosza) - to syzyfowa praca
A czym się "sekcja imprezowa" miała zajmować?
Pewnie tym, żeby z imprez był zysk dla ciała społecznego, tak jak przed wojną PPS to praktykował.
Niestety teraz mamy takie czasy, że każdy kto robi imprezę branżową musi się liczyć z co najmniej 150 zł w plecy (na łeba każdego z organizatorów).
przed wojną, paaanie to moze i o to chodziło, ale po wojnie (zwłaszcza w `51) o coś nieco innego :P
Nie jedno dziś tytułowe piffo wypiłem więc naszła mnie odwaga na pytanie:
Czy w temacie tego wątku jest pewna "ukryta" sugestia co do najbliższych wyborów parlamentarnych ??
bystry waść:) oczywiście, że to wstrętna agitacja polityczna. Nawet chyba POwtarza się gdzieś w treści. A co mi tam :P
A na POwaznie: PO prostu sobie cwaniaki z PO załatwiły, że przy szybkim pisaniu POzostają ślady przytrzymania klawisza shift
Nie jedno dziś tytułowe piffo wypiłem więc naszła mnie odwaga na pytanie:
Czy w temacie tego wątku jest pewna "ukryta" sugestia co do najbliższych wyborów parlamentarnych ??
Szczerze mówiąc umknął mi ten motyw ale uważam że najlepiej to przeprowadzić badania organoleptycznie i sprawdzić jaka jest zawartość w piffie PO,oraz skontrolować czy zostały zastosowane dyrektywy Pana Giertycha oraz Młodzierzy Wszechpolskiej w sprawie obscenicznego koloru piffa .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)