Kwaśniewska odmawia podania nazwisk i dat wpłat sejmowej Komisji ds. Orlenu.
Kogo chroni? Przyznała jedynie że żona Jankielewicza (tego od J&S) wpłaciła
fundacji Kwaśniewskiej 100 tys. złotych prawdopodobnie w okresie, kiedy firma
jej męża ubiegała się o gigantyczny kontrakt.
-
-
Kwaśniewska ukrywa nazwiska tych ktorzy dali kasę
W czasie gdy Wasserman zadaje pytania Kwaśniewskiej wyrywa się Celiński.
Andrzej Celiński:
"Ja mam żonę prezydenta tylko jedną"
Zbigniew Wasserman:
"Przepraszam, czy jest lekarz na tej sali"
Czekam dnia kiedy Kwaśniewski opuści wreszcie urząd. I razem z szanowną małżonką zniknie z mojego telewizora. Stanowczo zbyt długo ten żenujący spektakl trwa.
ja myślę że już niebawem w psychiatrii zostanie wprowadzona nowa jednostka chorobowa o nazwie zespół Celińskiego..
fakt - niewatpliwym bohaterem dzisiejszego przesłuchania był rozhisteryzowany poseł Celiński. Co sie z tym człowiekiem porobiło?
Napewno dawno niebył na piwie z wesołą ekipą
może nieco off topic ale dzisiaj były doskonałe zeznania p. Oleksego. Jak ten człowiek potrafi sie wysławiać! To nic, ze chciałoby sie mu przerwać i powiedzieć 'odchrząknij' czy coś! Nic, że z tych gładkich słow niewiele wynika..
Inna sprawa, ze w tej komisji to sie strasznie czepiają - a jak zwykle maksymalna upierdliwością wykazuje się Krakus - poseł Zbigniew Wasserman. Jak sie przyczepił do tego, że ma dowody w postaci zeznań to nie popuścił (qmaci wiedzą o co chodzi) :)
A w ogóle to mi się bardzo podobał watek z samochodem wypozyczonym posłowi Oleksemu na pół roku przez pewną firme oraz fakt, że jego 19-letni syn w innych firmach pełnił rolę asystenta oraz (!) zasiadał bodaj w jej zarządzie.
coś za bardzo sie rozpisałem OT...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)