Vojnar, tu mówimy o karnetach rodzinnych. Starsze dzieciaki mają jeszcze szansę coś dorobić, (choć to nie takie łatwe wcale) ale za takie w wieku do 15 lat musi zapłacić tatuś. Cena jaką musi wyłożyć więc głowa rodziny aby kupić karnety to min. 600-800 zł. To dla bardzo wielu jest zwyczajnie za dużo.
-
-
"Sektor rodzinny; trochę cierpliwości" - są KARNETY RODZINNE za 50% ceny!!!!
dokładnie mówimy o dzieciach z podstawówki a nawet młodszych...i proszę mi nie pisać textów ,że nasz stadion nie jest dla dzieci...JEST.
Mój mały chodzi od 4 roku życia ...a słownictwo ordynarne przynosi nie ze stadionu ( to nawet dobrze robi , wręcz zniechęca go do przeklinania bo to nie koledzy a dorośli czasem niesympatycznie wyglądający... ) lecz ze szkoły. (Rany bomba jak podsłuchałem jak oni gadaja z kolegami kiedy myślą ,że nie ma dorosłych....Ekipa "HEy wy...j OLE" może się schować;-)
Sektor rodzinynny to jest tylko zamydlenie oczu, tak uwazam.
Że co?
Mydlenie oczu to "idea sektora rodzinnego"?
Czy uważasz że klub ściemnia że jakikolwiek sektor rodzinny powstanie?
Bo ja się przychylam do tej drugiej opinii....
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pmx7 no przeciez te pieniadze i tak ida na nasze
> kochane PASY zatem nic straconego , kupisz za to
> mniej gadzetów w ciagu sezonu , albo nie kupisz
> kiełbasy czy coli i po sprawie nie ma o co kruszyc
> kopi , ja uwazam ze cena 200 zł za karnet na sezon
> nie jest duza i kazdy nawet malolat moze sobie w
> wakacje na karnet 200 zł zarobic , roznoszenie
> ulotek , umyc samochod sasiadowi , pozbierac złom
> ,makulature, puszki butelki itp itd. I niech sie
> uczy przedsiebiorczości.
>
>
> KLINY BOREK JUGOWICE TO CRACOVII OKOLICE!!!
Vojnar, no na tym cały wic polega, ze ja te gadzety i tak kupie - kolejny szalik, koszulke, kiełbaske, cole itp.
Po drugie 200 to moze i ok ale ja za to samo miejsce co poprzednio płace nie 150 a 300 czyli 100% wiecej.
Po trzecie - sorki ale 12 latka nie bede puszczał by roznosił ulotki, mył samochód etc bo wg mnie jest na to za mały. Póki co jego obowiązkiem jest nauka (i treningi).
Po czwarte nie sprowadzajmy rzeczy do absurdu - dzieciaki maja bilety ulgowe właściwie wszędzie tam gdzie jakiekolwiek bilety sie kupuje (bo jak napisałem nie potrafie sobie przypomnieć gdzie poza Pasami płaciłem za małego 100% ceny). Nie bede już pytał co ma zrobic ojciec np. 2 dzieciaków?
Polityka prorodzinna poki co u nas nie istnieje i tyle.
Klub głośno deklarował że zależy mu na takim właśnie widzu, więc moim zdaniem nie ma odwrotu
a oni to duzo roznych rzeczy mowili np. ze nie beda zarabiac na kibicach (bilety, karnety) :|
Ja mam nadzieje że klub wycofa się z tych głupotek...i będą bilety w kasach. Małolaty do lat 14 powinny wchodzić za darmo lub za max. 5 zł. A babeczki za polowę ceny...chyba że były by derby cz Legia to wtedy niech płacą 100%....
Problemy z myśleniem w Zarządzie w temacie "Rodzinnym"??
No to ja proponuję mały plagiat pomysłu Legii:
OFERTA DLA RODZIN
Oferta dotyczy wyłącznie dzieci do 14 roku życia i ich opiekunów powyżej 21 roku życia
Opiekun przy zakupie karnetu dla siebie może kupić karnet dla dziecka do 14 roku życia za pół ceny
Wejście dziecka powyżej 6 roku życia na stadion wyłącznie w towarzystwie opiekuna na podstawie karnetu i legitymacji szkolnej (dla dzieci nie są wyrabiane karty Klubu Kibica)
Dzieci do lat 6 wchodzą za darmo
Oferta dotyczy Trybuny Krytej i Przed Krytą
DLA KAŻDEGO W PREZENCIE
OFICJALNY SZALIK KLUBOWY
Kupując karnet na nowy sezon otrzymasz oficjalny szalik klubowy na sezon 2005/2006 w prezencie
5 dni później
Tracę cierpliwość!!!
A ja do tej pory zabierałem na mecze moją pięcioletnią córkę a coś mi sie wydaje, że w tym roku nie będę zabierał. Obawiam się, że więcej ludzi tak myśli, co z kolei wpłynie na ilość kibiców Cracovii w przyszłości.
Ale to nie jest zmartwienie Panów od marketingu
Milon takie male dzieci to za darmo wchodzily wiec sie nie przejmuj
A to pełen luz w takim wypadku mnie to wisi, chociaż już sam fakt, że nie wiem i pewnie większość ludzi też jest zastanawiający. Tak nie powinno być. Jasne i precyzyjne informacje, kto i ile płaci. A teraz ... Sam jestem doskonałym przykładem. A ten sezon to będzie debiut mojego pół rocznego syna, chociaż w sumie to był już na wyjeżdzie w Polkowicach tyle że jako płód.
Tylko oczywiście nie na pewno.. Może ktoś w końcu to kiedys jakoś znormalizuje.
Swoją drogą, to trzeba będzie policzyć jak będzie realizowana przez nasz klub polityka prorodzinna. Weźmy sobie taką rodzinkę tatuś, mamusia, dzieciak większy jakieś 13 lat (często są ulgi do 12, więc nie chcę być dodatkowo złośliwy w stosunku do naszych włodarzy...) no i dziaciak mniejszy, jakieś 7 lat.
Za taki zestaw wychodzi:
Wisła Płock - 40,00 zł.
Wisła Kraków - 85,00 zł.
Górnik Zabrze - 60,00 zł.
Na Górniku zabrze nie znalazłem nic o ulgowych, liczę zatem cene 4 normalnych.
Arka Gdynia - 60,00 zł.
W przypadku Arki sytuacja identyczna jak na Górniku.
Korona Kielce - 64,00 zł.
Lech Poznań - 90,00 zł.
(miejsca siedzące, bo nie będę dla rodziny proponował stojących)
Polonia Warszawa - 33,00 zł.
Pogoń Szczecin nie wiem, ale najtańszy karnet - 80,00 zł.
Legia też nie wiem, ale karnety do 14 lat kosztują 50%.
Reszty nie wiem na chwilę obecną, ale wygląda na to, że pobijemy wszystkich na głowę....
zapomniałeś dopisać:
Cracovia - 140 złotych
polityka prorodzinna ?eliminacja chuligańskich zachowań?
BYZNES
?
Już wkrótce to na co czekają rodziny, o ile znajdzie się w klubie, ktoś kto to w końcu opublikuje... Pisze to żeby ci co jeszcze czekają, zaczekali.
a co Craco w klubie stwierdzili że karnety się kulawo sprzedają chcą zapełnić stadion rodzinami co by stadion był ,, rodzinny'' :) ja juz wypłaciłem 300 karnet mam ale wcale nie jestem zadowolony że musiałem dac o 100 wiecej niz ostatnio zwłaszcza że teraz jestem made in Wąwozowa (:
Radziu! Ty sobie zawsze jakos poradzisz! A ja z dwojka dzieci i zona mizernie zarabiajaca moge o karnecie pomazyc! Za 150 jeszcze bym kupil ale 200 to dla mnie kupa kasy natomiast karnet rodzinny taki 2+2 za 300 pewnie bym kupil bo zawsze by sie kogos za 20 zeta przekitralo jakby rodzinka nie mogla isc! Pozdr Radar dla Ciebie i ziomali z Huty!!! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)