Bylo juz o śmiesznych klubach, teraz może o zawodnikach. Ja wiem, że wyśmiewanie się z nazwisk nie jest zbyt kulturalne, ale ja jestem cham i prostak - przynajmniej w mniemaniu części przedstawicieli męskiej odmiany najstarszego zawodu świata (czyli dziennikarzy).
Krakowskim targiem moze tylko nazwiska zagraniczne tu zamieszczajmy.
Nie mogłem się powstrzymać zobaczywszy coś takiego:
Rusłan Adżyndżał (Terek)
-
-
Najśmieszniejsi zawodnicy
Ed de Goey ( po holendersku czytamy Ch..u..j )
PRZYROWSKI...
Jeyjey Okocha :D:D:D (chyba tak sie pisze)
Gaizka Mendietta :)
Mam I ja Dżikija
Bucur (Gloria Bistrita)
parę lat temu w Alemanii Akwizgran grał Koreańczyk (??, może Chińczyk) pt. Che Hui
kapitanem mistrza świata z 1994 roku był niejaki Dunga, co po ichniemu znaczy Gapcio.
a mojej Mamie bardzo się podobało podczas półfinału LM PSV-Milan: Kaka, Cafu, Cocu i Dida
W Lewarcie Lubartow pare sezonow temu gral "Chulbój"
hokejista dawny z podchala - kud(t)asik
a w Tarnovii gral Budz(c)ki
a ten spszedajny pilkarz z poaru - romanowski (orginale nazwisko, przed slubem: buc)
skóra - to, że sprzedajny - zgadza się, to, że rodowo się tak nazywał też, ale potem nazywał sie Romaniuk
na marginesie:
słowo buc w dolnosląskim nie ma wydxwięku pejoratywnego. Znaczy ot, taki (bez skojarzeń) - misiek
podobnie zresztą jak nazwiesz rodowitego ślązaka chu.em to po mordzie nie dostaniesz (no chyba, ze na nieautochtona, albo wyksztalconego trafisz). Podobnie zreszta jak gdybyś nazwał kogoś u nas ciulem. Ale spróbuj na odwyrtkę
misiu,bo mi sie kojazy wszytko z gazeta wyborcza
nawet Miś?
czyżby jakiś kolejny redaktor tejze gazetki na forum się objawił?
Jeżeli można też uwzględniać inne dyscypliny sportu, to na ostatnich Igrzyskach Olimpijskich w skokach do wody startował Chińczyk o jakże uroczym nazwisku Qi Hui
Buffon
a Bastürk? Basowy Turek?
Bobo Kaczmarek :
Moussa Yahaya (30 l.)
- Jedyna szansa dla niego to wizyta u krawca. Musi się zaszyć. Jeśli jego wątroba wytrzyma, to ma szansę wrócić. Z tym jego wiekiem, to też nie wiadomo, bo w Nigrze świadectwo urodzenia można kupić od szamana za pięć bananów.
http://wislakrakow.com/pictures/mecze/20050506cracovia/rzepa/DSC_5194.jpg
to jest to:)
świetna fota:):):)
a może zabawa w dymki?
A Beckham to nie smieszne ? : )))
Dato Kwirkwelia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)