6.58 BRAMKA 0-1: po chwilowym rozprężeniu na trybunach wywołanym wywiezieniem prezesa Stoczniowca, Marka Kosteckiego na taczce - rozprężenie również w szeregach gospodarzy, które bezwzględnie wykorzystują oświęcimianie - Stachura z Rihą rozgrywają dwójkową akcję, rozjeżdżają gdańskich obrońców, a pozostawiony samotnie Soliński jest bez szans wobec strzału Rihy z pola bramkowego
KIBICE WYWIEŹLI PREZESA KOSTECKIEGO NA TACZCE Z HALI, PRZY GROMKICH OKLASKACH!!!
No ciekawie się robi w Polskim hokeju !!!info z przed kilku chwil !!!
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
Mam nadzieję, że niedługo pojawi się to na YouTube. To będzie hit ! :D
No proszę nasz zawodnik Bryła (nie wychowanek )a juz w 3 meczu strzelił bramkę :)
31min. 2-2 Bryła ładnym strzałem pod poprzeczkę doprowadza do remisu.
Podhale -Krynica 5-4
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 6.58 BRAMKA 0-1: po chwilowym rozprężeniu na
> trybunach wywołanym wywiezieniem prezesa
> Stoczniowca, Marka Kosteckiego na taczce -
> rozprężenie również w szeregach gospodarzy,
> które bezwzględnie wykorzystują oświęcimianie
> - Stachura z Rihą rozgrywają dwójkową akcję,
> rozjeżdżają gdańskich obrońców, a
> pozostawiony samotnie Soliński jest bez szans
> wobec strzału Rihy z pola bramkowego
>
> KIBICE WYWIEŹLI PREZESA KOSTECKIEGO NA TACZCE Z
> HALI, PRZY GROMKICH OKLASKACH!!!
>
> No ciekawie się robi w Polskim hokeju !!!info z
> przed kilku chwil !!!
A już dawno proponowałem, żeby naszego Jakubka tak potraktować, pewnie oklaski byłyby jeszcze większe !!! :D :D :D
*REVENATOR* Napisał(a):
> No proszę nasz zawodnik Bryła (nie wychowanek )a
> juz w 3 meczu strzelił bramkę :)
>
> 31min. 2-2 Bryła ładnym strzałem pod
> poprzeczkę doprowadza do remisu.
> Podhale -Krynica 5-4
Gratulacje Marek - rozstrzelaj się i wracaj do nas za rok :)
jurassic Napisał(a):
>
>
> A już dawno proponowałem, żeby naszego Jakubka
> tak potraktować, pewnie oklaski byłyby jeszcze
> większe !!! :D :D :D
Haha! Jurassic! Dobre! Jeszcze bardziej mi humor poprawiłeś!
Mnie również jak najbardziej martwią kłopoty każdego klubu hokejowego w Polsce, im ich jest więcej, tym więcej zawodników, tym więcej kibiców, tym lepiej dla naszego hokeja, tym większa jego popularność, a przynajmniej lokalna !!! Im mniej, tym samym polski hokej stacza sie coraz niżej ! :( Szkoda mi Stoczniowca, Janowa, Zagłębia, Torunia, Katowic, Bytomia, Łodzi, Bydgoszczy i innych klubów, których już dawno nie ma w hokejowej ekstraklasie ! :( Życzę Wam wszystkim powrotu i równej walki na lodzie z Naszą Kochaną Cracovią !!! :)
jurassic Napisał(a):
> Mnie również jak najbardziej martwią kłopoty
> każdego klubu hokejowego w Polsce, im ich jest
> więcej, tym więcej zawodników, tym więcej
> kibiców, tym lepiej dla naszego hokeja, tym
> większa jego popularność, a przynajmniej
> lokalna !!! Im mniej, tym samym polski hokej
> stacza sie coraz niżej ! :( Szkoda mi
> Stoczniowca, Janowa, Zagłębia, Torunia, Katowic,
> Bytomia, Łodzi, Bydgoszczy i innych klubów,
> których już dawno nie ma w hokejowej
> ekstraklasie ! :( Życzę Wam wszystkim powrotu i
> równej walki na lodzie z Naszą Kochaną
> Cracovią !!! :)
Lubię to :)
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,25600,prezes-stoczniowca-wywieziony-na-taczce.html
kilka zdjęć z tego "wydarzenia"
Tylko jak będziecie kogoś wywozić, to sobie chociaż twarze zasłońcie, bo to wywożenie jest ewidentnym naruszeniem dóbr osobistych i bezprawiem, więc pewno kara za to tych kibiców Stoczniowca nie ominie.
Byłam na tym meczu, co prawda po drugiej stronie lodowiska pod pleksą więc całego zajścia nie widziałam. Fakt że sam pomysł, i wykonanie może i dobre, symboliczne wywiezienie prezesa, tylko tak się zastanawiam co to tak naprawdę zmieni - bo podejrzewam że nic :)
a tu http://www.tvn24.pl/12694,1688778,0,1,wywiezli-prezesa-na-taczce,wiadomosc.html filmik z tego 'wydarzenia'
Stpczni szkoda bo to jeden z niewielu klubów szkolących nowych zawodników.....
10 dni później
Kelly Czuy po ciosie w głowę straci na moment przytomność. Zaraz po meczu został przewieziony do szpitala. Wstępna diagnoza to podejrzenie wstrząśnienia mózgu. Obecnie przebywa w szpitalu w Suchej Beskidzkiej gdzie zostanie poddany badaniu tomografem. Uraz wydaje się być poważny. Będziemy informować na stronie o stanie zdrowia zawodnika.
mecz Tychy -Podhale i tez było gorąco i Podhale tez ma plagę kontuzji
Ladislav Spisiak nie jest już trenerem Unii Oświęcim.
[url=http://unia.aksam.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=241%3Aladislav-spisiak-nie-jest-ju-trenerem-aksam-unii-owicim-zastpi-go-karel-suchanek&catid=34%3Aaktualnoci&Itemid=80&lang=pl][unia.aksam.pl][/url]
Chyba dość duże zaskoczenie.
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,25699,video-awantura-na-konferencji-prasowej-po-meczu-stoczniowiec-ciarko-kh.htm
"Śmieszny" gość z tego Jancuski.
Widziałem tą awanturę wcześniej. Jancusce poprostu puściły nerwy bo przegrał a Obłój umiejętnie wbijał mu szpilę mówiąc że powinni przegrać w stosunku dwucyfrowym.
Nie byłem na meczu widziałem tylko fragmenty w programie sportowym TV Gdańsk ale juz po tych fragmentach, ilości kar ,można wysnuć wniosek że Stocznia jako naprawdę zgrana ekipa postanowiła pomóc Drzewieckiemu w pokazaniu "a kuku" Jancuszce i Sanokowi po jego przymusowym roztaniu z zespołem Ciarko. Było bardzo duzo ostrej gry bo wiadomo nie od dziś że w te klocki Gdańsk był "dobry" od zawsze.
Gorące głowy młodych zawodników Gdańska daly tu o sobie znać. Pewnie sanoczanie nie byli dłużni więc była jedna wielka jatka co przy sędzim Marczuku może przybrać rozmiary wymykające sie spod kontroli.Marczuk zawsze woli w takiej sytuacji wybielać gospodarzy albo też rzeczywiście w tym chaosie więcej szczęścia mieli gdańszczanie i wygrali.
Piszę to tylko po to aby uświadomić nam (mam nadzieję że trener i zawodnicy Pasów to wiedzą) że mecz 25 stycznia w Gdańsku będzie bardzo podobny do tego z Sanokiem.Przy całej sympati dla Obłója on niestety jest mściwy i ma tendencje do podpuszczania zawodników swojej druzyny
przeciw rywalowi. Wiadomo jakie były emocje po ostatnim meczu ze Stocznią w Krakowie.Jeszcze sędziuje Dzięciołowski tylko ciut lepszy od Marczuka.
Być może przesadzam, ale coś czuję że będzie tam niezła jazda.
DZIS w zaległym spotkaniu Janów -Tychy 4-3 ,dla mnie bardzo duza niespodzanka!!!!!!!
ale dzięki temu wynikowi jestesmy liderem z pięcioma punktami przewagi
żadna niespodzianka a tradycyjne dorabianie sobie u buka
niestety tak to wygladalo
Dzięki temu Janów dogra do końca sezonu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)