a jaki mają doping?? "hej hej Podhale" i to wszystko
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
i NASZA lokomotywa ...
jak tak patrze na ta rywalizacje w finale to nie wiem czy ja dobrze widze ? zadnej rywalizacji , troche wiecej szczescia i by sie pewnie 4-0 skonczylo , gdzie rywalizacja , TO MA BYC FINAL? oj nie oplacilo sie nam zajac tego 1szego miejsca w sezonie zasadniczym , porownajmy rywalizacje PASOW z PODHALEM , 7 meczy , zakonczone karnymi , to byly mecze godne finalu , bo to co widze teraz to az smieszne jest , zero emocji jakichkolwiek
szkoda wielka ze tak to wyglada , w tym roku GKS wyraznie nie trafil z forma w najwazniejsze momenty , ruszyli play off w GAZIE, ale spuscili z tonu bardzo szybko , szkoda szkdoa bo prawie kazdy z nas liczyl ze stukna NT , ale coz , wygral zdecydowanie zespol lepszy ( wybaczcie ze pisze to w trakcie meczu ze juz wygral )
wooooooooooooooo ale gol Gonery dla Tychow ,widzial to ktos ???????? prawie ze spod wlasnej bramki, oj Rajski Rajski ... , nie przystoi :P
Rajski super star! hahaha
noooooooooo , w koncu jakies emocje , bo wialo nuda ze cholera ! Bakrlik ale z Ciebie cykor ... zapraszal Cie Gwizdz bodajze do walki :P , no ale w koncu cos ciekawego
Bójka też konkretna. Jebać Podhale! Nie wiem jak wy, ale śpiewam w domu razem z kibicami GKS-u:)
no i 3 - 1 dla Podhala w Tychach!!
no i koniec! 1 - 4 dla Podhala!!
pysz TY KU.WO wieśniak zajebany
Żal , tak strasznie żal na to patrzeć, Tychy w tym roku tak słabe. Gdyby nie te karne cholerne, gdyby nie to zlekceważenie górali przy stanie 2-0 pyknęlibyśmy Tychy obojętnym kalafiorem w 4 meczach, eh....
No nic za rok bedzie znowu Mistrz!!! :-)
Nie jestem pewny czy tak do zera. My nie gramy o wiele lepiej w PO :/. Podhale było najlepsze, choć nie rewelacyjne i tyle,Cracovia w formie z tamtego roku ...
CO teraz Krakusy????????????
No Tak Podhale jest słabe nic nie grają i wogule to ciekawe skąd się biorą takie wyniki nie?????????????????
HEJ HEJ PODHALE
JESTESMY MISTRZAMI PODHALE JESTESMY MISTRZAMI JESTESMY MISTRZAMI A WY NIE HEHEHE
HEJ HEJ PODHALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysokiej jakości komentarz, potężna zawartość merytoryczna ... Cóż radzę raz na dekadę otworzyć słownik ortograficzny ...
No szkoda...
Patrząc na wydarzenia w finale
po prostu nie mogę opedzic się mysli
że bylo w tym roku naprawdę blisko...
A teraz co
Wchodzi do hokeja prawo Bosmana
i mam nadzieje ze od nastepnego roku
zaczyna sie hegemonia Pasów
Szybka kara dla hokejowego kibica
Karę ośmiu miesięcy więzienia w zawieszeniu na trzy lata wymierzył katowicki sąd kibicowi Unii Oświęcim, który przed niedzielnym meczem hokejowym Akuna Naprzód Janów - Unia znieważył interweniującego policjanta.
Krewki kibic został osądzony w obowiązującym od niedawna trybie 24-godzinnym.
24-letni Daniel S. został zatrzymany, kiedy awanturował się przed meczem, ponieważ nie został wpuszczony na lodowisko. Będzie musiał zapłacić dodatkowo 500 zł grzywny i 300-złotową nawiązkę policjantowi.
PAP /12:19
Sami nie wpuszczają kibiców gości. Kto sieje wiatr ten zbiera burzę.
Podhale było w tym roku najlepsze, co nie znaczy, że dobre. Euforia po ubiegłorocznym mistrzostwie przesłoniła nam fakt, że polska liga jest taka, jak nasze wyniki międzynarodowe. U nas po prostu nie chcą grać dobrzy stranieri. A to dlatego, że hokej wciąż jest w Polsce niedoceniany (śmieszna w sumie sytuacja z transmisjami w TV), i przez to też niedofinansowany. Trzeba poprawić PR, ale czy to możliwe z obecnym zarządem PZHL?
Podhale nie bylo wcale lepsze od Cracovii ,ale gdybysmy mieli innych obcokrajowców lub troche więcej szczęscia w karnych w ostatnim meczu tobysmy spokojnie wygrali tą lige
i napewno racje mieli Ci ktorzy mowili ze mecze miedzy Podhalem i Cracovą to był przedwczesny finał.Ja mam tylko nadzieje ze wnioski zostaną wyciagnięte z tej lekcji bo to ze nie zagrnelismy złota to tylko nasza wina (czytaj działaczy )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)