Dokładnie zuberg tak!!!! Obserwowałem Pysza przy karach i potwierdzam że przy wykluczeniach Podhala(ewidentnych) wyzywał Matuszaka, łapał sie z glowę, groził pięściami, przeklinał, podnosił ręce do gory z częstotliwością 50Hz. w przypadku naszych kar bił brawo!!!. Zgadzam się w 100% że gdybu Podhale przegrało to dopiero była by jazda jak to sędziowie skrzywdzili Podhale. A że wygrali to taki znawca hokeja - Wiktor Pysz nie zająknął sie słowem że sędzia nie nałożył jeszcze conajmniej 2 kar na Podhale. mam na myśli faul Voznika na Podlipnim ( uderzył go w twarz po gwizdku- Podlipni nie oddał!!!) i faul pt.rzucenie na bandę przez Srokę w III tercji naszego zawodnika gdy za podobne przewinienie nasz zawodnik odpoczywał 2 min.
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
No i Podhale prowadzi w Tychach ...eh spada poziom hokeja tragicznie ...
No i wygrało Podhale pierwszy mecz...
ciekaw jestem, kogo tym razem sedziowie krzywdzili :)
Szkoda mi Tychów, mam nadzieje że będą jednak mistrzem.
Co do komentatora, rozwalało mnie jak na siłę robił gwiadę z Rajskiego....Gość jest surowy krążek sie od niego odbija jak od ściany, nie potrafi grać kijem....A komentatorek krzoska go do kadry wpycha....Żenua...
ja chyba bym wolal by mistrzem zostalo Podhale wtedy mniej bym załował przegranej w koncu z mistrzem i wtedy by się potwierdziło ze Cracovia -Podhale to byl przedwczesny finał!!!!!!!!!!!
Wiesz co gościu, uważasz że Rajski jest słaby??
To kto was zatrzymał, kto obronił waszym zawodnikom karne, kto w 2 meczach z wami nie puścił gola?????????
Tomek Rajski, a jeszcze ktoś z tego forum domagał się gry Rajskiego w Cracovii, śmieszny jestes, a po 2 jak taki słaby to czemu tyle sytuacji wybronił, W końcu on ma 21 lat a wasz Radziszewski 26(chyba) to zobaczymy jak Tomek będzie grał w wieku 26 lat.
jak i gdzie :D
dead
"W końcu on ma 21 lat a wasz Radziszewski 26(chyba) to zobaczymy jak Tomek będzie grał w wieku 26 lat."
Czyli przyznajesz że robi błędy:), moze że pięc lat bedzie bronił jak Radzik..ale narazie jest poprostu słabszy. Na grę w kadrze musi poczekać.
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ciekaw jestem, kogo tym razem sedziowie krzywdzili
>
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
No jak to kogo? Podhale było krzywdzone;););)
Jak to kogo, dwóch krzywdziło Tychy, a jeden Podhale, od razu widać po wyniku ;)
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ciekaw jestem, kogo tym razem sedziowie krzywdzili
>
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
Za GW
"Po meczu zawodnicy GKS-u narzekali na sędziowanie. Belica postanowił, że tort - nagrodę dla najlepszego zawodnika - przekaże jednemu z liniowych. Ten jednak nie miał ochoty na słodkości"
Zachowanie Belicy zupelnie niepotrzebne. Sedziowanie btlo slabe jak zwykle jednak nie faworyzowalo zadnych ze stron. Jednak mysle ze Stefanowi chodzilo konkretnie o jedna sytuacje. Dokladniej piszac kare dla niego za 6 zawodnikow na tafli na koniec meczu.
Czy w Nowy Targu nie ma nikogo kto umiałby przygotowć lód ? Nasz ostatni mecz NT - tragedia i teraz to samo.
Baranyk właśnie strzelił. Jak pomyślę że do grudnia był do wzięcia to mi źle.
Jak tam atmosfera na trybunach:)....Co najmniej jakby grali o 5 miejsce...
Bo prawda jest taka ze final to sie skonczyl juz w piatek w Krakowie! Mysle ze gdybysmy mieli odrobine wiecej szczescia i jednak awansowali to przejechalibysmy po Tychach latwiej niz Podhale po nich jedzie!
Lod w N.Targu to ich nastepny gracz,ale tam sa specjaliści i fachowcy hokjowi i wiedza co zrobić zeby druzunie pomóc.W Krakowie żałoba brązowy medal to nic nie znaczacy szczegół,ktory wcale nikomu nie jest potrzebny śmieszy mnie taka postawa tym bradziej że jeszcze dwa lata temu nawet o brazowym medalu sie nikomu nie śniło.Prowadzenie druzyny w Krakowie to prowizorka a wymagania jakby stworzyli zawodnikom nie wiadomo jakie warunki,szkoda pracy chłopaków ,bo byli w tym sezonie mimo wszystko najlepsi,po 40 rozegranych meczach i jedenym karnym przegrali cały sezon.
Misiopas- jaki final w jaki piatek ? Finał trwa teraz a to że wy sie w nim nie znalezliscie cóż szkoda wielka. Btw jak sie Podhale po nas przejechalo ? Czy ja o czyms nie wiem ? Przegrywamy 2;0 ale zareczam ze to jeszcze nei koniec, jeszcze wszystko jest mozliwe ! pozdro
Prawda jest taka ze dwie najlepsze druzyny spotkaly sie w polfinale i chocbys sie nie wiem jak spial to tego nie zmienisz jak i nie zmienisz tego ze Podhale bedzie mistrzem a Tychy przegrywajac ostatni mecz sezonu regularnego z nami zyskaly latwiejszego przeciwnika w polfinale i tylko dlatego teraz graja z Podhalem! Po raz pierwszy stalo sie tak ze moglismy kombinowac i tego nie zrobilismy niestety przez co stracilismy mistrzostwo bo nie watpie ze grajac z GKS w finale na pewno bysmy go pokonali! Zreszta nie bulwersuj sie tylko poczytaj wypowiedzi swoich kolegow po szalu na hokej.net jak sie wypowiadaja o Cracovii i jak sie cieszyli ze Podhale nas wyelimnowalo!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)