W nawiązaniu do wywiadu z Kalaberem to niespodziewanie potyczka między Jkh a Szarotkami dostarcza najwięcej emocji w ćwierćfinałach, dużo się dzieje i sądzę że dotychczasowe wydarzenia będą miały wpływ na dzisiejszy pojedynek, będzie ostro. Oczywiście zachowanie Nalewajki skandaliczne niemniej ma też dużo racji Kalaber mówiąc że Nowotarżanie symulują a sędziowie te przewinienia odgwizdują.
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
[quote='Orlean' pid='1306222' dateline='1519820058']
[...] niespodziewanie potyczka między Jkh a Szarotkami dostarcza najwięcej emocji w ćwierćfinałach.
[/quote]
Niespodziewanie? Wg mnie od momentu poznania par 1/4 finału jasne było, że to właśnie mecze JKH vs Podhale będą najciekawsze i najbardziej wyrównane. Na drugim miejscu Cracovia vs Unia, a zwłaszcza czekające nas mecze w Oświęcimiu.
Wg.mnie faul Nalewajki bardzo....wątpliwy. To jest hokej Michalski nie był przygotowany na atak (a powinien) i bardzo nieszczęśliwie upadł na bandę i tafle.Na sędziach i obserwatorach zrobił wrażenie skutek i dlatego takie halo a po drugie zawodnik nazywa się Michalski ( zawsze coca- cola☺)
[quote='agent44' pid='1306235' dateline='1519822836']
[quote='Orlean' pid='1306222' dateline='1519820058']
[...] niespodziewanie potyczka między Jkh a Szarotkami dostarcza najwięcej emocji w ćwierćfinałach.
[/quote]
Niespodziewanie? Wg mnie od momentu poznania par 1/4 finału jasne było, że to właśnie mecze JKH vs Podhale będą najciekawsze i najbardziej wyrównane. Na drugim miejscu Cracovia vs Unia, a zwłaszcza czekające nas mecze w Oświęcimiu.
[/quote]
jeśli chodzi o rywalizacją sportową to oczywiście zaskoczenia nie ma( czwarta i piąta drużyna ma prawo rywalizować) , chodziło mi natomiast o rozmiar tej potyczki jaki przybrała ona teraz. Michalski w szpitalu, wywiady Kalabera , mówi się (za h.netem) o sądowym finale całej sprawy. Także miałem na myśli to co dzieję się wokół tych pojedynków.
4 dni później
- Edytowany
[url=https://www.youtube.com/watch?v=3wrSz_8qSrc&feature=youtu.be]Gdy rywal zajęty Kapica wchodzi do gry.[/url]
Bojka na zakończenie 5 meczu w NT.
Swoją drogą graty dla Jastrzębia z 0-2 wyciągają na 3-2 i mają mecz u siebie, głupota Nowotarżan nie ma jednak granic a Kalaber jest Gość.
Podhale w półfinale, wygrana po karnych 3:2, ech ..., szkoda Jastrzębia ! :(
Z drugiej strony chyba Tychy będą mieć ciężej i dalej.
raczej łatwiej
To się dopiero okaże, bo w przekroju paru ostatnich sezonów ciężko im się grało w Nowym Targu.
Teraz jest teraz a nie ostatnie parę sezonów.
JKH Kalabera to bardzo niewygodny przeciwnik. Wg mojej subiektywnej opinii z Podhalem będą mieli łatwiej.
[quote='MSC' pid='1307766' dateline='1520591145']
Teraz jest teraz a nie ostatnie parę sezonów.
JKH Kalabera to bardzo niewygodny przeciwnik. Wg mojej subiektywnej opinii z Podhalem będą mieli łatwiej.
[/quote]
Podzielam tę opinię.
No chyba, że zgaśnie światło, dojdzie do bójek na trybunach i na lodzie, znajdzie się coś na walkowera ;)
A tymczasem dziś pierwszy mecz półfinałowy naszych rywali, Tyszanie wygrali 4-0 z Podhalem. Swoją drogą idiotyczny terminarz zważywszy że w czwartek wieczorem Szarotki skończyły siódmy mecz ćwierćfinałowy z Jastrzębiem.
[quote='Orlean' pid='1308152' dateline='1520717656']
A tymczasem dziś pierwszy mecz półfinałowy naszych rywali, Tyszanie wygrali 4-0 z Podhalem. Swoją drogą idiotyczny terminarz zważywszy że w czwartek wieczorem Szarotki skończyły siódmy mecz ćwierćfinałowy z Jastrzębiem.
[/quote]
I trener Podhala miał za mało czasu, żeby dojść do siebie po sukcesie ...
[quote='Senior' pid='1308244' dateline='1520769381']
[quote='Orlean' pid='1308152' dateline='1520717656']
[/quote]
I trener Podhala miał za mało czasu, żeby dojść do siebie po sukcesie ...
[/quote]
I już nie jest trenerem Podhala http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,46753,be%C4%BCavskis-wyrzucony-z-podhala.html
No to szarotki zwiędły u progu wiosny.
Nie byłbym taki pewien czy wywalenie pijaka będzie miało akurat taki skutek...
- Edytowany
Z Rączką jako 1. trenerem Podhale grało całkiem solidnie, więc Tychom to na pewno nie pomoże. Lepiej dla nas będą mieli trudniej.
Edit: teraz doczytałem, że Rączki też już tam nie ma :P
Pili razem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)