te wszystkie przepychanki sa dokladnie takie jak u naszych rzadzacych - mowic cokolwiek byle odbiec od glownego tematu.
Bo skoro w regulaminie jest jasno ze ma grac - czyli wyjsc chociaz na sekunde na lod 4 mlodziezowcow, to co kogokolwiek obchodzi interpretacja jakiegos pajaca ze jak bramkarz jest mlodziezowcem to nie musi na ten lod wchodzic - bo niby czym ten bramkarz sie rozni od obroncy czy napastnika?
Ja wiem ze do tej pory to bylo praktykowane przez wiekszosc klubow, bo skoro oba kluby tak robily to logiczne ze nikt protestu skladal nie bedzie, smiem twierdzic ze gdyby nie sanocki przypadek to dalej nikt by sie tego nie czepial, no ale kto mieczem itd.
Nie ma tez nigdzie wzmianki o tym ze wynik meczu moze byc zweryfikowany po czasie, jest ze musi wplynac zaraz po nim wniosek o takowa, nie wplynal to temat zamkniety, takze w ogole nie rozpatrujmy wielkich roszad w tabeli - tyczy sie to tego meczu bo do tego zostal zlozony protest. Oczywiscie bedzie to mialo wplyw na kazdy kolejny. bo a noz sie uda zmienic wynik z lodu.
Przepisy sa ulomne, ale wynika z nich jasno ze ma grac 4 M. Jesli nie ma w nich wzmianki o tym ze bramkarz jest traktowany inaczej tzn ze nie jest i zadna interpretacja tego nie zmienia, niech zrobia aneks albo nowy regulamin to wtedy ok.
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
marczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przepisy sa ułomne
pozwoliłbym sobie dodać "tak jak i ci, którzy je tworzyli" - cóż, jaki pan, taki kram :D
Pokazują gdzieś w TV dziś Tychy w PK?
Tu: http://www.dailymotion.com/video/x3embus_iihf-continental-cup-semi-final-rhe76-gks-tychy_sport
Sorry ale płatne 2,5 eur :(
Tyszanie po dwóch wyrównanych tercjach ( po 40 min było 2-2) niestety w trzeciej się pogubili i w pięciu pierwszych minutach trzeciej stracili trzy gole i po 50 min jest 5-2 dla Rouen.:(
Wtopa 5:3 ale drugie miejsce Tychy mogą zająć, trza "tylko" wygrać pozostałe dwa mecze (ameryki nie odkryłem) !
A Rouen mądrze taktycznie wzięło sobie Tychy na pierwszy ogień, pewnie się ich najbardziej obawiali ! ;)
Najtrudniejszego rywala to sobie wzięli na koniec, jak już będą mieli po 2 zwycięstwa i wszystko pozamiatane.
GKS wygrywa 2:1 z Szachciorem! [img]http://i.imgur.com/y0Sa3ac.gif[/img]
Tyscy wygrali z Soligorskiem trenera Gusowa :)
Brawo! :) Wygrana Tyszan na kursie 5.50!
GRATULACJE !
Jutro pyknąć Kremenczuk i finał !
PS. Aha.. Jeszcze Rouen musi wygrać z Soligorskiem...
Liczę że Tychy wejdą do finału. Łatwiej będzie ich pokonać w PO:)
Brawo tyscy hokeiści.
Bura tyscy kibice, którzy wywołali burdy. Oby klub nie poniósł przez to konsekwencji.
Rozumiem że nadajesz na żywo z Rouen i widziałeś na żywo kto, kogo, za co?
Ciekawe co tam się dokładnie działo... Wie ktoś ? Bo jakoś źródła typu komentarze na hokej.net, czy jakaś tam białoruska strona nie za bardzo mnie przekonują.
Tychy w dzisiejszym meczu z Ukraińskim Kremenchukiem prowadzą 2-0, po pierwszej tercji .
Tyska część planu wykonana!
GKS Tychy 3:1 Kremeńczuk
GKS w finale ! BRAWO !
Gratulacje.
Tychy w finale, Rouen pokonał Soligorsk.
PS: Wielkie brawa, nie wierzyłem, że im się uda.
Brawo Tychy !!! GRATULACJE !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)