marczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przepisy sa ułomne
pozwoliłbym sobie dodać "tak jak i ci, którzy je tworzyli" - cóż, jaki pan, taki kram :D
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
Pokazują gdzieś w TV dziś Tychy w PK?
Tu: http://www.dailymotion.com/video/x3embus_iihf-continental-cup-semi-final-rhe76-gks-tychy_sport
Sorry ale płatne 2,5 eur :(
Tyszanie po dwóch wyrównanych tercjach ( po 40 min było 2-2) niestety w trzeciej się pogubili i w pięciu pierwszych minutach trzeciej stracili trzy gole i po 50 min jest 5-2 dla Rouen.:(
Wtopa 5:3 ale drugie miejsce Tychy mogą zająć, trza "tylko" wygrać pozostałe dwa mecze (ameryki nie odkryłem) !
A Rouen mądrze taktycznie wzięło sobie Tychy na pierwszy ogień, pewnie się ich najbardziej obawiali ! ;)
Najtrudniejszego rywala to sobie wzięli na koniec, jak już będą mieli po 2 zwycięstwa i wszystko pozamiatane.
GKS wygrywa 2:1 z Szachciorem! [img]http://i.imgur.com/y0Sa3ac.gif[/img]
Tyscy wygrali z Soligorskiem trenera Gusowa :)
Brawo! :) Wygrana Tyszan na kursie 5.50!
GRATULACJE !
Jutro pyknąć Kremenczuk i finał !
PS. Aha.. Jeszcze Rouen musi wygrać z Soligorskiem...
Liczę że Tychy wejdą do finału. Łatwiej będzie ich pokonać w PO:)
Brawo tyscy hokeiści.
Bura tyscy kibice, którzy wywołali burdy. Oby klub nie poniósł przez to konsekwencji.
Rozumiem że nadajesz na żywo z Rouen i widziałeś na żywo kto, kogo, za co?
Ciekawe co tam się dokładnie działo... Wie ktoś ? Bo jakoś źródła typu komentarze na hokej.net, czy jakaś tam białoruska strona nie za bardzo mnie przekonują.
Tychy w dzisiejszym meczu z Ukraińskim Kremenchukiem prowadzą 2-0, po pierwszej tercji .
Tyska część planu wykonana!
GKS Tychy 3:1 Kremeńczuk
GKS w finale ! BRAWO !
Gratulacje.
Tychy w finale, Rouen pokonał Soligorsk.
PS: Wielkie brawa, nie wierzyłem, że im się uda.
Brawo Tychy !!! GRATULACJE !!!
Brawo Tyszanie !!:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)