do wyboru :
1) Engel - Stawowy
2) Lenczyk - Stawowy
3) Wójcik -STawowy
4)Wdowczyk -Stawowy
5)Kubicki - Stawowy
ja osobiście stawiam na parę nr 1
no chyba że Wojtek nie bedzie chciał pracowac jako II i odejdzie - oby nie
-
-
Liga TYPERÓW edycja specjalna(TRENERSKA - PARA)
yyyy, a skad pomysl ze Stawowy zostanie odsuniety jako 2 trener ??
a ja stawiam na sprawdzony duet STAWOWY - JOŃCZYK
Chciałbym żeby trener Stawowy został pierwszym ternerem nadal.Nie wiem tak sie do niego przyzwyczaiłem i nie potrafie sobie wyobrazić drużyny bez niego.Może z biegiem czasu mi przejdzie, choć nie sądze.
[b]Wojciech Stawowy-najlepszy trener ligowy![/b]
Wojtas musi zostać i nie ma bata :)
Jakbym MIał wybierać to 4
Nie ma bola zeby sie Stawowy zgodzil na odsuniecie! Albo zostanie jako pierwszy albo wcale (jestem tego pewien)
a ja myśle o parze nr 6 czyli Stawowy - Jończyk podobnie jak pasiak_ksc
Stawowy-Jończyk oczywiście!
Stawowy - Jończyk i nie ma innej opcji.
Kto Tak Pięknie Gra To Cracovia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Ja proponuje taka pare Stawowy-Wegrzyn !
Stawowy + nieznani trenerzy lub Jończyk...
Chyba jednak STAWOWY - JOŃCZYK + nieznani trenerzy...
"Jeżeli nie uda się pozyskać dobrego II trenera, Robert Jończyk prowadzić będzie drużynę rezerw i dalej pozostanie asystentem trenera Stawowego"...
chodzi raczej o dobrego trenera rezerw, asystentem Stawowego Jończyk pozostanie zapewne....
Choć pomysł z tym by rezerwy prowadził Jończyk jest moim zdaniem doskonały. To on wprowadził II drużynę do IV ligi, a gdy tylko prowadzi zespół w IV lidze to zawsze wygrywa i to często w słabszym składzie, praktycznie bez zawodników z I drużyny. Ja jestem za!
Jończyk będzie trenerem rezerw.
Jesli nie znajdzie sie dobry asystent dla Stawowego Jończyk bedzie łączył dwie funkcje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)