Każdy trener ma jakiegoś swojego zajoba. Engel by nam sprowadził Świerczewskiego i Udarevica :P
-
-
Odchodza/Przychodza - 2005/2006
Stawowy ocknij sie ze swojego juniosko/wislackiego letargu :(
Wojciech jeszcze więcej Proszowianki w Cracovii......Może jest tam też jakiś "napastnik"
Do wszystkich kibiców nie zapomnijecie na meczu krzyknąć Wojtek Stawowy......
zubereq nie podpowiadaj. Marion i Weinar szukają pracy. A Trener ich zna dobrze :P
Dziś na zbiórce przed wyjazdem ma się stawić 2-ch stoperów.
1. ograny w 1 lidze
2. z niższych lig (podobno ten na J.)
tak informuje dzisiejszy DP
My tutaj gadu gadu a szykuje się Michał Karwan do nas z Górnika Zabrze. www.cracovia.pasy.net <--- tutaj się można wywiedzieć :]
i to jest zaje...fajna wiadomosc :)
O zajefantastyKarwanistycznie (jedyny minus gościa to rodzinne konszachty z CWKS;-)))))
W tej sytuacji ja odszczekuje ,że trzeba Grodzickiego brać.
Na 4-go stopera Grodzickiego szkoda...Niech chłopak gra.
Najlepiej by mu 2 ligę jakąś załatwić.
Na uzupełnienie składu onen J...yk (nie moge spamiętać tego nazwiska :-(
akurat w sam raz.
Ps: byle go tylko Woytek nie przeGitarzył na Wawrzyczka :-(
czytam cene:
"Michał Karwan ma jeszcze przez rok ważny kontrakt z Górnikiem Zabrze. Obecny pracodawca żąda za jego przejście 400 tys. złotych. Gdyby na tych warunkach Karwan przeszedł do Cracovii byłaby to najwyższa kwota jaką kiedykolwiek Cracovia zapłaciła za pozyskanie zawodnika."
e to nic z tego nie będzie ...lepiej było Gitary nie wyganiać.
400 tys zl to jest 100 tys. euro tyle ile za kaleke wawrzyczka mamy podobno dostac.Bylaby to sluszna zamiana
Crax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 400 tys zl to jest 100 tys. euro tyle ile za
> kaleke wawrzyczka mamy podobno dostac.Bylaby to
> sluszna zamiana
Kto Ci to powiedział?
Mówili ,że Gitara odchodzi za porozumieniem stron.
150 tys PLN za dobrego napastnika Mikułę bylo za dużo (a wcześniej [b]mogł być za darmo[/b]) to 400 tys tym bardziej może okazac się za duzo.
Jedyna szansa w tym ze Koza szuka każdej kasy teraz i można będzie coś wynegocjować.
gts kiedys za Pawkę też chciał na początku 500 tys PLN i cos się udało z tego zbić ;)
hehe mnie co innego bawi. Jak przed Prefem Stawowy uzasadni ,że Karvin tfu sorry Karwan jest tyle lepszy od Gitary ,że warto puszczać jednego za darmo
a za drugiego dopłacić 400(czy 200 czy 1500) koła....
Przecież to musiałaby być różnica klas...
- O ile mi wiadomo, negocjacje w mojej sprawie Cracovii z Górnikiem Zabrze zakończyły się pomyślnie - zdradził Michał Karwan.
gazeta.pl
Nie wierz nigdy Gazecie,
Dobrą radę Ci dam...
(melodia - Budka Suflera)
taż rzetelna GW napisała, ze juniorom Cracovii "udało się wygrać w Mielcu". Stal nie stworzyła zadnej sytuacji, cztery razy w meczu zblizyła się do naszego pola karnego, Tatara strzelił w słupek, ale "udało się wygrać"
Być gazetą być gazetą
być kłamliwą i wybiurczą
(melodia tyż znana:))
I pomyśleć, że z narażreniem życia (no, przesada, ale wolności tak) kolportowało się "Tygodnik Mazowsze, czyli bezpośredniego protoplastę GW, żeby teraz miał gdzie pisać niejaki krokodyl i jemu podobni (wg mnie w dziale politycznym i społecznym są gorsi).
Ale może przyjmijmy, że ta szklanka (przejście Karwana) jest w połowie pełna, razej niż w połowie pusta? Tak dla zdrowia psychicznego? Bo z martwienia się beznadziejnymi posunięciami w klubie nic dobrego Waściom nie przyjdzie, a ostatnio aż tego forum nie chce się czytać. No więc ja obastawiam, że Karwan jest nasz.
moze bedzie tańszy niz te 400 (mały barterek):
[i]Zdaniem Zbigniewa Koźmińskiego bliski podpisania umowy z Górnikiem jest także Jacek Wiśniewski. Na razie 31-letni obrońca leczy kontuzję i zajęcia ma wznowić 15 sierpnia.[/i]
Wcisnąc im do Zabrza wiśnie, dudzia, Szwajdycha..Może byłaby kasa na jakiegośc porządnego napastnika....
We środę w Krakowie przebywał prezes Górnika Zbigniew Koźmiński.
- Prowadzimy rozmowy z Cracovią w sprawie oddania Michała Karwana i jednocześnie pozyskania Jacka Wiśniewskiego. Jest to nieco skomplikowany układ, więc pewnie w tym tygodniu finalizacji jeszcze nie będzie - mówi szef Górnika.
Źróło: gazeta.pl - Piotr Płatek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)