Wiecie moze ile na cale miasto puszek jest wyposazonych w aparaty? (Z tego co wiem jest zaledwie kilka i je ciagle przenosza z jednej do drugiej.) A moze ktos ma wtyki i wie ktore aktualnie dzialaja :)
Ostatnio na Wielickiej kolo Tesco kumplowi zrobili fotke a jechal tylko 80 km/h (tam kazdy tyle smiga!) - zeby bylo smieszniej tam bylo kiedys ograniczenie do 70 a teraz znaku nie ma wiec jest 50...
-
-
Fotoradary - centrum wymiany danych
Tu jest wszystko !
http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/fotoradary_krakow/
------
Gwałcić, mordować CRACOVIE szanować - Siemaszki 100% Pasy
wspólnik Ty też z Siemaszek ? czemu ja Cie nie znam ?? niby takie małe osiedle ... wspólnik hmmm
wspólnik tylko że to jest lista gdzie są puszki a np. na Turowicza zdarza mi się nieznacznie :P przekroczyć prędkość a jeszcze nigdy mi nie zrobiło tam zdjęcia... Podobnie nie spotkałem sie z aparatem na Kamieńskiego...
Ja tam nie wiem co to jest. kiedys szukalem gdzie to sobie mozna fotke zrobic no i znalazlem taka stronke.
Karvin tobie foto nie zrobili moze dlatego, że te radary robią zdjęcie dopiero jak przekroczysz prędkośc o 30 km\h ponad dozwoloną!Słyszałem jeszcze, ze jak sie ma czarne blachy to na zdjeciach nie widać numerów(białe blachy widac na zdjęciach jak złoto) podobnie jest na stacjach benzynowych.
czarne rejestracje, podjeżdzasz, tankujesz i długa na wyłonczonych światłach.
Sprawdzone, działa, naprawde polecam :)
SaNto no nie wiem moze sie znamy, pewnie tak! ja mieszkam przy Clepardi zaraz
------
Gwałcić mordować CRACOVIE szanować Siemaszki 100% Pasy
Gdzieś czytałem (wypowiedź policjanta z tej branży)
że gdyby pisali do tych, co przekraczają o 10 kim/godz
to by im nie starczyło czasu, możliwości...
Co nie znaczy, że namawiam do takiego przekraczania
- jak zażądają mandatu, żeby nie było na mnie!
ja mysle ze w miescie jak sie jezdzi do 80 km/h to mozna byc chyba spokojnym.
Powyzej 80 to juz jednak jest deko za szybko (chyoc of kors nie wszedzie bo sa tez fajne drogi)
Na 100% siedzi aparacior w puszce na Armi Krajowej na wysokości GALILEO/MERCEDES - w zeszłym tygodniu widziałem jak panowie milicjanci z laptokiem przyjechali i zgrywali zdjęcia do kompa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)