Kojarzy mi sie to z Elektorbudowa SA
ale bedzie tffoor... :D
-
-
CRACOVIA PRZED SEZONEM ...
chyba nowotfoor :D
popieram roberta.w niemczech,w austrii-pracuje się w piątek do 12 w południe.niektóte firmy praktykują też pracę pon-czw-kazdy dzień po 10 godz.w efekcie piątek jest wolny.pozdrawiam,wszystkich kibiców pasów,i roberta też.ps.robert,knajpa w wiedniu,gdzie mieliśmy wypić piwo po pucharach spaliła się,lub ją ktoś podpalił.ale do następnego roku ją odbudują,chodzi mi o schweizer haus na praterze.mamy więc czas,znowu.
Janusz ...
chetnie zaminie to piwo na np. rum & cola ...
;)
tylko te puchary jeszcze jakos musimy trafic ...
pozdrawiam
Prosiłbym żeby mi ktoś napisał czy to prawda że 23 lipca jet pierwsza kolejka???
P.S. jeśli tak to już całkiem nie długo!!!!
prawda...
widzę , ze niektórym osobom strasznie cięzko jest cos przeczytac zwłaszcza jak jest 3 strony wczesniej ...
Koteja: Tak 23 lipca rozpoczyna sie runda jesienna..
Spadają dwie,dwie w barażach-prawdopodbnie
Ty Robert tylko sie nie popłacz......
NIEROZUMIEM PO CO TAKIE TEKSTY PISAĆ!!!Przeczytałem.... tylko chciałem sie upewnić!A jak tobie sie to nie podoba to nie odpisuj i nie komentuj!
...
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=69097
Zaglębie, Zagłębie, Zagłębie ... Niech zdobędzie Puchar Polski , bo ... bo nie wyjdę z depresyyyyjiiii
zdobędzie? chyba [b]nabędzie[/b] :P
"Zawodnicy będą mieli urlopy o dwa dni dłuższe, zajęcia wznowimy w Krakowie nie 27, ale 29 czerwca. Od 2 lipca przewidziane jest dziesięciodniowe zgrupowanie w Zakopanem" - mówi trener Stawowy.
(Dziennik Polski)
cza se urlop zaplanować :)
Przedsezonowa dedykacja dla Trenera i Decydentów.
Wiem, że z moim zdaniem nikt sie nie będzie liczył. Ale może do kogoś trafią słowa znanego trenera Majewskiego. Powiedział on ostatnio tak:
[i]"Liczy się dwumecz a w dwumeczu to Odra wygrała. [b]W piłce liczą się tylko bramki[/b] a to Odra zdobyła ich więcej. Gratuluję Odrze utrzymania się w ekstraklasie ekstraklasie powodzenia w przyszłym sezonie." [/i]
i tym optymistycznym akcentem - dobranoc państwu na dzin dzisiejszy
Po odejściu z klubu Kazimierza Węgrzyna, głównym filarem bloku defensywnego drużyny ma być Łukasz Skrzyński. 27-letni obrońca obawia się jednak, że po odmłodzeniu zespołu Cracovia nie będzie aż tak silna jak w zakończonym sezonie. Prezes klubu Janusz Filipiak zapowiedział bowiem, że latem nie będzie żadnych spektakularnych transferów.
[b]- Gdy rok temu przedłużałem kontrakt, byłem przekonany, że klub z sezonu na sezon będzie coraz mocniejszy. Teraz widać, że cele mogą być zupełnie inne - nie kryje rozczarowania Skrzyński. - Nie ma się co oszukiwać, o zdobyciu mistrzostwa Polski możemy raczej pomarzyć.[/b]
Źródło: Przegląd Sportowy - Wojciech Lubiński
mam pytanie o której jest trening w środe?
Cracovia po wakacjach
Nadal nie wiadomo, gdzie w przyszłym sezonie zagra Witold Wawrzyczek. Wczoraj obrońca Cracovii miał spotkać się z prezesem Januszem Filipiakiem, jednak zamiast częściowego choć wyjaśnienia sprawy, spowiła ją gęsta mgła tajemnicy. - Nie mogę udzielić żadnych informacji w tym temacie - uciął prezes, który nawet nie chciał potwierdzić, czy doszło do rozmów z zawodnikiem. - To chyba nie jest aż tak ważna wiadomość, żebym był zmuszony ją podawać. Sytuacja wyjaśni się w najbliższych dniach, po powrocie z urlopu trenera Wojciecha Stawowego. W tej chwili sami nic nie wiemy.
Wawrzyczek, który ma ofertę z Dynama Drezno również nie był skory do dłuższych refleksji, ale przyznał, że spotkał się z Filipiakiem. - Krótko pogawędziliśmy, ale nie mogę nic więcej powiedzieć - zaznaczał. - Wkrótce wszystko powinno być jasne. W każdym razie dzisiaj melduję się na pierwszym treningu Cracovii. Nie można wykluczyć, że właśnie po nim zapadną wstępne decyzje, bo jest raczej pewne, że po inauguracyjnych zajęciach ([b]godz. 11, obiekty przy ul. Wielickiej[/b]) rozmowę z zawodnikiem przeprowadzi Wojciech Stawowy (szkoleniowiec dopiero wczoraj wieczorem wrócił z wakacji w Tunezji). Ostatecznego rozwiązania należy spodziewać się jednak jutro, gdy obaj panowie spotkają się z prezesem Filipiakiem.
Na dzisiejszym treningu frekwencja będzie imponująca, bowiem oprócz starej gwardii i nowego zawodnika w zespole Dariusza Pawlusińskiego, pojawi się dziesięciu testowanych zawodników z niższych lig. Z zespołem nie będzie ćwiczył jedynie Jacek Wiśniewski, który przechodzi rehabilitację po artroskopii kolana. - Cieszę się, że już zaczynamy przygotowania. Lato to fajny okres: zajęcia nie są przesadnie intesywne, niemal od razu rozgrywa się sparingi i nie ćwiczy się w błocie, tak jak zimą - śmieje się pomocnik "Pasów" Marcin Bojarski. - Nie będzie czasu i miejsca na znużenie: liga startuje przecież za chwilę.
Źródło: Gazeta Krakowska - FRAP
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)