więcej informacji na stronie Interi
www.sport.interia.pl/news?inf=430856
-
-
Jagielonia pozbawiona kasy
@!#$ niezle .....................................
Biedna babcia... dobrze że zawału nie dostała... skąd była z Justusa?
to byla "baba jaga" ....
:(
Co się dzieje w tym państwie?
tylko współczuć - ale też pytanie: to do pilnowania takiej kasy starowinkę dano?
oj coś mi to pachnie słynnymi pożarami fabryk przez reymonta opisanymi...
Tacy dwaj też sobie zadałem to pytanie "Mądry Polak po szkodzie" :(
Dla mnie to jest podejrzane...........
Nie chce denerwować kibiców Jagi,ale ......... myśle,że to paru z was. Obca osoba przeciez by niewiedziała ,gdzie jest sejf.
Sofokles nie masz chyba pojęcia jakie teraz panuje złodziejstwo. Poza tym czy kogoś kto okrada własny klub mozna nazwać kibicem?
Mam nadzieję, że u nas do czegoś takiego nie dojdzie nigdy.
Kuba po prostu gosc kibicuje w czasie wolnym a w pracy nie miesza spraw osobistych do zawodowych.
Jak to było w tym dowcipie?
Dyrektor pyta sekretarkę: Czy dała Pani do gazety ofertę zatrudnienia nocnego stróża?
- Ależ oczywiście. Wczoraj ogłoszenie ukazało się.
- I jaki efekt?
- Panie Dyrektorze, natychmiastowy! Właśnie nasz magazyn dziś w nocy okradziono.
Tak trochę a propos: odwiedziłem parę dni temu forum Pogoni i natknąłem się na wpisy niejakiego małolata wielce dumnego z faktu iż wchodzi na stadion za friko a na samym stadionie kradnie kiełbaski...
Dodam jedynie że reszta forumowiczów zjechała gościa.
ARTU - swego czasu byla i na naszym forum dyskusja o zlodziejach okradających nasz Klub poprzez wchodzenie przez ogrodzenie :(:(:(
Zgadzam się i nie zaprzeczam ale nie przypominam sobie aby u nas ktoś na forum się tym przechwalał...
No i u nas chyba nie kradną kiełbasek...
mmmm kiełbaseczki są pychotka, zwłaszcza w przerwie, po piwku, a po kiełbasce papierosek, no i ta atmosfera, o emocjach na boisku już nie wspomnie. Boże jak ja to kocham :) ... jak tu wytrzymać do 12-go? :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)