...wczoraj przez chwile siedziałem na krzesełkach przy speakerce. Powiem tak, długo tam nie zabawiłem z jednego powodu... ludzie tam siedzący to kompletni ślepcy. Jest 1 do przodu, pasy cisną a oni jakby kompletnie nie wiedzieli co się na boisku dzieje. Pomijam już wszelkie uwagi nt. prezesa, trenera itd. Większość siedziała i zamiast wdać się w dyskusję, grzecznie przytakiwała... czy to jest normalne kibicowanie... czy doczekamy się czasów kiedy przestaną gdakać jak baby na kleparzu... wreszcie płęta - czy da się coś z tym zrobić. Wkurza mnie to strasznie.. dlatego spadam do młyna, tam przynajmniej tego nie słychać...
-
-
Nieobiektywni malkontenci...
Szymek ty naprawde nie wiesz że tam sie nie siedzi ???
Przecież to loża szyderców :)) oni też tworza ten klimat :))
Nic nowego od nich nie usłyszysz ale zawsze byli odkad pamietam !
Poszedłem raz, bo sie tam umówiłem, więcej tam nie pójdę!!!
17 dni później
Robinksc chyba trochę się mylisz z komentarzami na temat loży.
Może będzie lepiej sprawdzić ,zanim zaczniesz się wypowiadać gdzie kto siedzi i co robi.
:))))
Noi widzisz tomek1906 przez ta nazwe robia sie nieporozumienia !!
Nazwa Loża Szyderców została wymyslona dla dziadków co zawsze narzekali na meczach , i tak było przez ostatnich pare lat !
A ostatnio kilka osób zagarneło sobie ta nazwe ! I wychodzi z tego bałagan bo ja zawsze bede nazywał dziadków Loża Szyderców a nie te pare osób od Flagi !
Moze ktos jeszcze poiwierdzi że obecnie jestniej konflikt nazewnictwa !
potwierdzam ...
:-)
Ja siedze koło "loży szysderców", też mnie to wkurza na maxa jak im nic nie pasuje. Ale staram się nie zwracać uwagi na nich i dre się ile moge. Niestety rzadko uda mi się rozkręcić więcej osób:-( A to dziwne bo tam siedzą też ludzie młodzi. No cóż takie życie... niektórzy przychodzą na mecz tylko oglądać i nie chcą dopingować:-(
Perszing, pełna racja, a może by tak zrobić ekspansję młyna (troche szerzej) po drugiej stronie sie udało...
Najbardziej na ostatnim meczyku wkurzył mnie fakt że te dziadki nie chcieli wziąść "koszulki"która szła w ich kierunku i podać dalej tylko ją spchali na dół co widziało dużo osub z młyna i widać też na fotkach
Panowie dajcie każdemu kibicować jak lubi. Jak zaczynałem chodzić na Pasy to było 5000-20000 tysięcy "dziadków" i 50-200 kibiców "współczesnych". Oni wtedy tolerowali Wasz styl to teraz kiedy proporcje są jakieś 60-40% na rzecz "współczesnych" Wy pozwólcie "dziadkom" oglądać mecze tak jak lubią. TZN. narzekać, mieszać wszystkich z błotem ...ale po cichu;-)))))
Panowie! Faktycznie mylicie dwie sprawy.Jeśli ktoś nie widzi różnicy to szkoda czasu na tłumaczenie...
Robinksc - "te pare osób od Flagi" ??? mało się stary orientujesz!
Tomek no jezeli jestes z Loży to nie odbieraj tego personalnie ! Tylko ja nazywam was Loża nie dodajac "szyderców".
A mysle ze sie orientuje ! Nie znam dokładnie ludzi z Lozy ale przeciez zawsze nam pomagaja przy oprawie , itp.
Nikt chyba nawet nigdzie nie wspomniał ze zakupili na Bełchatow 40 rac sami !!!
Pozdro dla młodszej Loży :)
To może "Loża Żydersów"- tak, żeby się nie myliło :-)
a ja siedzę w młynie 2 i dobrze mi tam ;-)
Tak lepiej Robinksc ! - pozdro, nie chodzi o zasługi tylko o bezsensowne komentarze.
Oj SZymciu SZymciu .O Cracovio ......
macie cos do malkontentow??
:P
6 dni później
Haha, mam, a jakże... ciekawe czy sie uda ;)...
[img]http://www.szymciu.republika.pl/amalk.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (24-10-03 22:24)
prosze :) :
[img]http://www.szymciu.republika.pl/amalk.jpg[/img]
fenix podpowiedz, jak mam wpisać url żeby chodziło...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)