Re: STAWOWY powinien zostać bo.....
to nie jego wina że Filipiak nie chciał kupić napastnika....Akcja z Chmiestem czy ostatnio Kaczmarkiem i G.Baranem potwierdzają fakt że F się zna na piłce i że uważa się za alfę i omegę...
Inna sprawa że Staw sie powinien wyleczyć z przywiązania do nazwisk....
-
-
STAWOWY powinien zostać bo.....
A ja powiem, ze rozwazanie takich nazwisk jak powyzej to bylo i jest nieporozumienie. Jezeli sie ma ambicje na puchary, to trzeba brac najlepszych z nizszych lig, liczac ze eksploduja forma (byl Klatt...), ale tez kupic co najmniej jednego solidnego, sprawdzonego w bojach napastnika za prawdziwe pieniadze. Chyba ze Prezesowi nie zalezy na pucharach. Problem w tym, ze gts, z ktorym dotad gralismy jak rowny z rownym, przy ewentualnym przejsciu Panathinaikosu moze nam uciec o lata swietlne. Jesli im wyjdzie mecz z Grekami, nawet nie chce myslec, co bedzie na derbach. No coz, ale nauka kosztuje:( Moze warto przez to przejsc, zdaje sie, ze Profesor juz powoli zmienia zdanie w sprawie koniecznosci transferu:)
Stawowy powinien zostać bo Cracovia to nie Wisła ,Profesor nie Cupiał ma swój honor i dotrzymuje umów.Zresztą dzisiaj trener pod nawałą nie zawsze sprawiedliwej krytyki zapowiedział rezygnację jeżeli nie bedzie poprawy w trzech kolejnych meczach.Po tej dla mnie smutnej zapowiedzi i wielu ostrych krytykach chciałbym by na forum pojawiło się wiecej życzliwych postów podbudowujących zespół przed Derbami.
dla mnie zapowiedz Stawowego tez jest smutna, bo ewidentnie rezerwuje sobie mozliwosc porazek z Wisla i Legia. a mnie osobiscie nawet zwyciestwo w lecznej nie pocieszy po wtopionych derbach.
Jake: Juz mowilem: nauka kosztuje. Co poradzisz...
docencie - Wisla na mecz z nami na Kaluzy wyszla specjalnie umotywowana -a my? jak sami mowili pilkarze - to normalny mecz, o 3 punkty. efekt? wtopa. jesli teraz ma byc tak samo, to ja dziekuje bardzo. dla mnie ten mecz to najwazniejszy mecz sezonu i chce, by nasi kopacze i trener to zrozumieli wreszcie. a nie, ze przegramy i nic. najwyzej wygramy w Lecznej.
Spokojnie, mamy jeszcze rewanz na wiosne (poczatek jubileuszu!) u nas i to bedzie mecz sezonu.:)
Nie zapowiedz stawowego tylko on sam jest smutny NO COMMENT ! brak mi słów jesli mam gadac o naszym trenerze, moje zdanie na jego temat znacie, a jeśli mam/y szukac czarnej owcy w stadzie to on/a HA i tyle mam do powiedzenia.
...bo pewnie trzeba by było płacić za zerwany kontrakt.
to dla mnie jedyny argument. Misior (z zasługami nie do przecenienia) podpisał kontrakt ze swym pupilem do roku 2006 mając nadzieję, że ten gniusz (jak sądził) poprowadzi Cracovię do wielkich sukcesów w tymże właśnie ważnym roku. a teraz jest, jak sądzę problem. nie wiem jaka jest konstrukcja kontraktu i co by się dało z tym zrobić odwołując go z funkcji I trenera. tylko gdybam.
drogi wojciechu, tyle już słyszymy o twym honorze i szlachetności, gdybyś naprawdę taki był jak mówisz dawno byś zrezygnował. już wystarczająco się wypromowałeś. a bajki zachowaj proszę dla siebie. historia uczy , że wszyscy charyzmatycy (na jakiego pozujesz) mają kariery szybkie i czasem błyskotliwe. na szczęście również krótkie.
z ostatniej chwili - chyba jednak ten farciarz ma wyjątkowe szczęście i ominie go lanie z <...>, które właśnie, może byłoby tym końcem.
manfred no przyznaj sie ze jestes za wISLA i przyszles namieszac u nas na forum.
Czy krytyka Stawa oznacza od razu bycie za Wisłą?
Ja uważam że powinien odejść i tyle - uważam tak już od dłuższego czasu a opowieści że to wina Filipiaka bo nie kupił zawodników są trochę bez sensu - przecież kupiliśmy Pawlusińskiego i Karwana - druzyna jest MOCNIEJSZA niż w zeszłym roku a gra zdecydowanie słabiej i tyle...
A to że odszedł Wawrzyczek, Citko czy Wiśniewski to jest tylko i wyłącznie wina trenera...
jedno jest pewne ,kazdy kiedys musi skonczyc ,tylko wszystko zalezy w jakim stylu.
Co prawda juz pisalem ,ze jeszcze powinno sie dac szanse ale tylko do konca rundy jesiennej .
Ale po co przedłużać agonie wuefisty?
Nie no - 3 mecze - 4 pkt, czolowka ligi nam nie odskoczyla, a tu gadki niesamowite odchodza. jeszcze wam nie ochlonely glowy?:|
zubereg - notoryczne obrażanie WŁASNEGO trenera, to tak jak obrażanie własnego klubu
wyrażasz się tak samo jak pajac świrczewski, a więc zniżasz się do pięknego poziomu, gratuluje
Wojtek jest tylko pracownikiem klubu podobnie jak np. Tabisz...Jak nie ma wyników, formy to trener odchodzi...Liczy się tylko interes KLUBU.
A pozatym mecz we Wronkach jasno pokazał że wojtek jest tylko wuefistą i nigdy nikim więcej nie będzie....
Ależ nikt nie mówi, że koniecznie musi zostać w klubie! Ale póki jest NASZYM trenerem obrażanie go (notoryczne) jest postępowaniem, które na pewno nie pomoże klubowi (a przy okazji wystawia Ci świadectwo...)
a Moimk zdaniem powienien zostac jak najdłuzej bo zna ta druzyne wie jak graja itp np tak jak trener MU jeden od wielu lat co przynosi wysokie wyniki
Jesli juz padl przyklad MU.. Otstani sezon to nie wypal w ich wykonaniu przegrali wszystko co mogli i to w nienajlepszym stylu.. Czy terener stracil posade? NIE..
Moze inaczej - Sir Alex zaczynajac przygode z ManU nie mial najlepszego startu. Ale on juz wtedy byl trenerem z sukcesami. Nie ma co porownywac w ogole...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)