W związku z ostatnimi zawirowaniami w klubie oraz kłopotami zdrowotnymi Stawa przyszedł mi do głowy pomysł. Zamanifestujmy na meczu z Pogonią poparcie dla naszego trenera! Będzie to oznaczać z jednej strony podtrzymanie na duchu w sytuacji ciężkiej sytuacji zdrowotnej, a z drugiej (i ważniejszej) zamanifestowanie, że [b]kibice Cracovii nie chcą zmiany na stanowisku trenera[/b].
W końcu profesor w ostatnim wywiadzie wspominał o tym, że liczy się ze zdaniem kibiców (mówił o forum, ale zdecydowanie większą "siłę głosu" niż anonimowi w większości internauci powinni mieć kibice na stadionie).
Myślę, że w obecnej nerwowej sytuacji w klubie, w taki sposób pomożemy całej drużynie, pokazując, że jesteśmy z nimi. Staw wspominał, że w klubie panuje atmosfera jak po spadku do 2 ligi. Pokażmy, że na trybunach tak nie jest! Piłkarze i sztab szkoleniowy potrzebują teraz wsparcia, może się zdarzyć, że dzięki nam, kibicom, piłkarze złapią wiatr w żagle i wywalczą ten PUEFA!
-
-
Poparcie dla trenera (na Pogoni)
Popieram!
Myślę, że tak czy inaczej manifestacja poparcia kibiców dla Wojciecha Stawowego na meczu z Pogonią odbędzie się niejako samorzutnie. :)
Ja również popieram.Przydałby się również transparent.
Trenerze, jestesmy z Panem!!! Trzeba bedzie krzyknac na dwie strony: Wojciech!!! Stawowy!!!
Ja jestem za tym aby wyrazić poparcie dla wszystkich. Dla Stawowego, dla piłkarzy, dla Misiora i dla Filipiaka też. Tak może być najrozsądniej - chcemy ich wszystkich, bo wszyscy są Cracovii bardzo potrzebni.
Zgadzam się z Mentnym. Chodzi też o to, żeby manifestując poparcie dla Stawowego, nie zamanifestować dezaprobaty dla profesora. To nie byłby jednak dobry ruch. Poza tym chciałbym, żeby i piłkarze zagrali dla swojego trenera. Ale oni chyba to czują, mam nadzieję.
poparcie dla wszystkich razem to najlepsze rozwiazanie
podpisuje sie 2 rękami -100% poparcia dla Stawowego .DOMAGAJMY SIE TEŻ PRZEDLUŻENIA KONTRAKTU O NASTĘPNE CO NAJMNIEJ 2 LATA!Nasze stanowisko powinno być sztywne-KIBICE MUREM ZA TRENEREM!!.I Paweł Misior jako menager.Pokazał że jest w tym świetny-zrobił za grosze NAJLEPSZE TRANSFERY W CIĄGU KILKUNASTU LAT!!!.A przy tym na 100% dogada się ze Stawowym.Panie profesorze Filipiak CZAS NA MĘSKĄ DECYZJĘ nie słuchaj pseudo doradców- siądź do rozmów z trenerem i poszukaj oszczęności w samym zespole.Jeśli pozbędziemy sie kilku zawodników (definitywnie Piątka,Dudzińskiego,Węgrzyna wypozyczymy Wiśniewskiego,Szwajdycha,Makucha i ewentualnie Przytułę(po dojśćiu Pawlusińskiego )w pomocy i tak raczej nie będzie grał, MOSKALĘ -to zaoszczędzone pieniądze z tytułu kontraktow,pensji możemy PRZEZNACZYĆ NA WZMOCNIENIE ZESPOŁU BEZ ANGAŻOWANIA DODATKOWYCH ŚRODKOW COMARCHU .Sądzę że sa to wystarczające środki by pozwolily na ściągniecie 2 napastników i środkowego obrońcy.I to na prawdę klasowych jak na naszą ligę.Potrzeba tylko konkretnej rozmowy profesora z trenerem i konkretnych DECYZJI I TO PILNYCH!!!!!!!.
[i]Nie obchodzi mnie zdanie garstki 100 może 200 chuliganów[/i]
jak dzieci, jak dzieci
popieram przydałby sie transparent wywieszony na "C" a takze transparent dla ..... Filipiaka dotyczacy jego "nowych" pomysłów jak takze " sprawy poznańskiej"
FanatyKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W związku z ostatnimi zawirowaniami w klubie oraz
> kłopotami zdrowotnymi Stawa przyszedł mi do głowy
> pomysł. Zamanifestujmy na meczu z Pogonią poparcie
> dla naszego trenera! Będzie to oznaczać z jednej
> strony podtrzymanie na duchu w sytuacji ciężkiej
> sytuacji zdrowotnej, a z drugiej (i ważniejszej)
> zamanifestowanie, że kibice Cracovii nie chcą
> zmiany na stanowisku trenera.
>
> W końcu profesor w ostatnim wywiadzie wspominał o
> tym, że liczy się ze zdaniem kibiców (mówił o
> forum, ale zdecydowanie większą "siłę głosu" niż
> anonimowi w większości internauci powinni mieć
> kibice na stadionie).
>
> Myślę, że w obecnej nerwowej sytuacji w klubie, w
> taki sposób pomożemy całej drużynie, pokazując, że
> jesteśmy z nimi. Staw wspominał, że w klubie
> panuje atmosfera jak po spadku do 2 ligi. Pokażmy,
> że na trybunach tak nie jest! Piłkarze i sztab
> szkoleniowy potrzebują teraz wsparcia, może się
> zdarzyć, że dzięki nam, kibicom, piłkarze złapią
> wiatr w żagle i wywalczą ten PUEFA!
jak najbardziej poparcie dla Stawowego proponuje ( Pokażtakiego co lepszy od Stawowego - na melodie "jebać sędziego i całą rodzinę jego" )
a co do UEAF to podejżewam że to już jest po ptokach :( Filipiak nie chce grać w UEFA ...
Bez Misiora i Stawowego nie będzie wielkiej Cracovii!
Cracovia potrzebuje i Stawowego, i Misiora, i Filipiaka. Mam nadzieję, że wszyscy razem głośno będziemy skandować w trakcie meczu wielokrotnie - "Wojciech Stawowy!!!", liczę również na jakiś transparent. Dzisiaj w GW Filipiak mówi, że istotne jest dla niego zdanie kibiców i że przegląda forum szukając opinii na drażliwe tematy. Myślę, że po naszej głośnej demonstrancji nie będzie już żadnego wyboru. Zresztą jak wogóle można myśleć o zwolnieniu trenera Stawowego?! Ale nasze poparcie również powinniśmy pokazać profesorowi i Misiorowi. Tak jak napisałem - my ich wszystkich w Cracovii [b]bardzo[/b] potrzebujemy...!
Pasiak_ksc - 100% racji. To ma być poparcie dla trenera a nie robienie na złość Profesorowi. To dzięki całej wymienionej przez ciebie trójce możemy cieszyć się tym co mamy. Zamiast szukać konfrontacji podziękujmy im za wspaniałe 3 lata. Jest to ostatni mecz w tym sezonie na Kałuży i z pewnością im się to należy.
nareszcie jakieś rozsądne glosy. Bo juz myślałem ze spółka z nieograniczoną nieodpowiedzialnością C&C - "Teraz... K@#$% MY" opętała i omamiła wszystkich. Ale widać, że tak nie jest
Santo jak czytam twoje zdanie ,,Filipiak nie chce Uefa ''to ogarnia mnie śmiech.To tak jak by ktos dawał ci kasę ,a ty byś jej nie chciał wziąść.Nawet w uefa można sporo zarobić ,a dla Filipiaka i Comarchu to także ogromna promocja i reklama firmyna arenie innej niz Polska.Także te ostatnie nerwowe ruchy profesora-to nic innego jak szukanie winnych po Płocku i swoiste ultimatum dla Stawowego i drużyny.Wiadomo że drużyna Stawowego chce i dlatego wierzę że ogramy Pogoń w czwartek i przy sprzyjających wynikach będziemy się cieszyć juz po tej kolejce z gry w uefa.kONIECZNE JEST TEŻ BY CAŁA 3 CZYLI PROFESOR,STAWOWY I MISIOR CZYM PRĘDZEJ USIEDLI DO ROZMÓW W SPRAWIE WZMOCNIEŃ-szukając kasy poprzez redukcję etatów(na 2-3 konkretne wzmocnienia).Santo popieram POKAŻ TAKIEGO CO LEPSZY OD STAWOWEGO .ZNAKOMITA PRZYŚPIEWKA.i PROPONUJE DRUGĄ -Wojciech Stawowy -najlepszy trener krajowy!!!!!.Jak by miał nas trenować ten nieudacznik Wdowiec to by była porażka.On nawet z milionami korony nic nie stworzył-budując druzynę ze starych repów wędrowniczków.PANIE PROFESORZE FILIPIAK -JAKIE MA PAN GWARANCJĘ PROGRESU DRUZYNY PRZY ZMIANIE TRENERA?.Są one żadne.Raczej czeka nas krok wstecz!!!!!.Druzynę mamy na prawdę niezłą-wymaga ona selektywnych wzmocnień i można grać o MISTRZA POLSKI!!!
potter - bardzo mi miło że Cie ogarnia śmiech ale czytając to zdanie profesora
"Tak jak stwierdził w komentarzu "Gazety" red. Chrzanowski nie jesteśmy przygotowani [b]na puchar UEFA.[/b] Na stadionie jest bida z nędzą. Trzeba zainwestować w infrastrukturę. Nie ma boisk do gry w warunkach zimowych, nie ma cyklu odnowy biologicznej w jednym miejscu: solanka jest gdzie indziej, basen i masażysta gdzie indziej. Estetyka na stadionie przy ul. Kałuży jest, delikatnie mówiąc, daleka od standardów europejskich. [b]ComArch obecny w 20 krajach nie od razu stał się światową firmą, podobnie rzecz się ma z Cracovią. Nie możemy postępować nerwowo.[/b] "
ja tego inaczej nie czytam ...
i nie zdziwcie się jak przegramy z Pogonią...
jeżeli zagramy w UEFA to wszystkich przepraszam ale jeżeli nie to bym prosił o przyznanie mi racji
A ja proponuje transparent:
PROFESOR FILIPIAK - ZAUFANIE, KTÓRE PROCENTUJE.
Dorwas, zrób go, jeśli chcesz.
Jest jeszcze pomysł na skandowanie na 2 strony:
Wojtek/Stawowy
na zmianę z
Paweł/Misior
i to powinno trwać co najmniej 10-15 minut.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)