Zgadnicie ile wagonów miedzi - potrzebnych dla Telefoniki przekazuje Kopalnia miedzi z Lubina ???
to zreszta juz nie pierwsza taka ich wymiana -wczesniej chodziło o zawodników wiec Lubin zapłacił miedzią - teraz chodzi o potkniecie sie Wisły w PP- tez za miedz ktora potrzebna jest do robienia kabli.
czesciowo Bogus C odbija sobie straty- a dla kopalnii kilka wagonów to nic.
-
-
UEFA -nie nasze
przyspawamy ten pociąg?
a na marginesie. Dopóki nie zostanie zakazane ustawowo sponsorowanie klubów z państwowej (czyli waszej i mojej) kieszeni, dopóki beda takie śmieszne klubiki jak Lubin czy Łęczna - w polskiej piłce będzie bagno.
Chce Filipiak, Cupiał, Rutkowski, Werner czy nawet Ptak finansowac klub - OK, niech robi to z kieszeni swojej prywatnej spółki ogladając każdy grosz i licząc się z akcjonariuszami. A nie z dotowanej przez budżet "spółki skarbu państwa" gdzie nikt nikomu na ręce nie patrzy i kupienie jakiegoś Żyro czy innego - to nie liczący się wydatek. Bo nie swoimi pieniędzmi płacą.
postferm, a w finale na 99% Groclin lub Legia pykną Zagłębie, które jest słabiutkie, więc jestym z tym 4 miejscem optymistą:). Póki co, sami musimy 2 mecze wygrać:).
A ja mam konkretne pytanie!Czy wystarczy że zagłębie zagra w finala z jakimkolwiek wynikiem i już mamy po pucharach?czy musi wygrać finał???
wystarczy że Lubin bedzie w finale i jush po pucharach
Zagłębie musiałoby zdobyć puchar!!! Finalista PP wchodzi do pucharów tylko wtedy gdy puchar zdobywa mistrz (w tym przypadku nieaktualne, grają ze sobą w półfinale). Porażka Zagłębia w finale z Legią lub Groclinem powoduje że w pucharach gra drużyna z 4 miejsca w lidze.
nieprawda ...
lubinki muszą wygrac puchar aby grac w UEFA ...
sam finał nic im nie da bo zagra zwycięzca ...
jedyna opcja dla lubinków to wygrana lub finał który wygrywa gts ...
ale druga opcja jest nie mozliwa bo graja ze soba w 1/2 finału ...
:P
widzę , ze się spóźniłem z wyjaśnieniami ...
a ja jestem tylko ciekaw ile razy jeszcze będzie to trzeba komuś tłumaczyć ...
?? miedziakom WYSTARCZY GRA W FINALE zeby grac w UEFA . Chyba , ze cos sie ostatnio zmieniło.
Santo, jeszcze pewnie jakieś dwa tygodnie ;-)
Yankes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ?? miedziakom WYSTARCZY GRA W FINALE zeby grac w
> UEFA . Chyba , ze cos sie ostatnio zmieniło.
nic się nie zmieniło by Zagłębie grało w pucharach musi przegrać w finale z mistrzem Polski !! co jest niestety niemożliwe chyba że z dwójki Groclin - Legia nie awansuje nikt i finałem będzie mecz Wisła-Zagłebie a jest to niemożliwe. Dziękuje
postfem Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zgadnicie ile wagonów miedzi - potrzebnych dla
> Telefoniki przekazuje Kopalnia miedzi z Lubina ???
>
> to zreszta juz nie pierwsza taka ich wymiana
> -wczesniej chodziło o zawodników wiec Lubin
> zapłacił miedzią - teraz chodzi o potkniecie sie
> Wisły w PP- tez za miedz ktora potrzebna jest do
> robienia kabli.
> czesciowo Bogus C odbija sobie straty- a dla
> kopalnii kilka wagonów to nic.
Powiedź mi skąd Ty bierzesz takie TEORIE SPISKOWE.
1) Zagłębie nawet jak przejdzie Wisłę w co nie wierzę to musi jeszcze pokonać Legię lub Groclin. Czy sugerujesz że ich też zamierza przekupić?
2) A jak to zaksięgują, jako wywóz złomu do Telefoniki?
Przestań pisać pierdoły tylko pomóż Cracovii awansować do UEFA (4 miejsce w lidze). Zajmij się dopingiem bo to może bardziej pomóc niż te brednie które sobie wymyślasz.
Powodzenia w Lidze
SZACUNECZEK
Wystarczy, ze dadzą rabat dla TF na 0,5 % to już będą wielkie melony, a dział handlowy KGHM, zawsze to czymś uzasadni.
głupie gadanie skończcie ten temat bo jest żenujący-po spotkaniu z Legią na TS rywalce był już okropny klimat,o czym głośno było w prasie .Myślę że się nie podłożą...
Huzar73 - po pierwsze Zagłebie juz kiedys płaciło za piłkarzy Wisły ktorzy przeszli do Zagłębia właśnie miedzią.Mozna do tego wykorzystać prostą rzecz- ceny giełdowe miedzi z róznych dni w każdym inna i przy tonach już to jest jeden wielki zysk. To nie teoria ale praktyka Bogusia C. To fakt bo pracuje na Wielickiej w dawnym Kablu i jutro znów wagony przyjeżdżaja -prosto z Lubina.Wtedy zartowano ze wyładowuja zawodników. Teraz że wynik w PP.
Bogus musi ogrobic sobie straty z inwestycji w klub a to jest najlepszy pomysł.
postfem - nie przesadzaj, przecież na reymonta już jest bardzo nieciekawa atmosfera - odpadnięcie ze słabiutkim Lubinem w 1/2 PP rozsierdziłoby kibiców na maxa
oni po prostu nie mogą sobie na to pozwolić
do postfem:
1) Cupiał chce odrobić 100mln na sprzedaży meczu w Pucharze Polski?
2) Oczywiście jesteś na bieżąco informowany przez KGHM i Telefonikę o cenach miedzi i ile można zarobić w danym dniu na miedzi? Poprostu siedzisz w temacie.
3) Cupiał i zarząd KGHM będą ryzykować honor, prestiż, posady aby Cupiał zarobił jakieś grosze a Lubin awansował niewiadomo po jaki chu... do finału PP?
4) Zdaje sie że Lubin ma większe problemy w lidze i jeśli ma coś kupować to raczej mecz z Amicą (mało prawdopodobne że Amica sprzeda poniewaź walczy z Płockiem i z Wami o P.UEFA) lub Łęczną (Górnicy już o nic nie grają).
Jak Cię proszę skończmy z tą TEORIĄ SPISKU.
SZACUNECZEK
barney,Yankes- zanim coś napiszecie upewnijcie się czy to prawda. Po co dezinformować innych!
Czy mógłby ktoś napisać jakie są możliwe rozstrzygnięcia sprawy czwartego miejsca jeżeli chodzi o p.UEFA?
Finał Legia-Wisła wygrywa Wisła ?
Legia-Wisła wygrywa Legia ?
Legia-Zagłębie wygrywa Legia ?
Legia-Zagłębie wygrywa Zagłębie ?
Groclinu nie wpisuję bo to ten sam przypadek co Legia. Nie każdemu się chce przebijać przez przepisy PZPN, a i w tym temacie (w tym celu założonym) ciężko jest doczytać się konkretów.
dzięki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)