Doszły mnie dzisiaj słuchy że jest niemal pewne że nasz kapitan i czołowy strzelec odejdzie do jednej z drużyn cypryjskich....Wie ktoś coś na ten temat??Szczerze mówiąc jestem zaskoczony tą informacją.
-
-
Baniowy odchodzi??
Wszystko jest możliwe, na Cyprze na pewno lepiej płacą, a on już za długo nie pogra...
a może to wymiana za Sosina :) a tak na poważnie chłop ma juz swoje lata w jego miejsce może wkońcu przyjdzie jakiś wkońcu snajper bo Moskale tez polecam kierunek Cypryjski ( a jeszcze dzisiaj czytam że on znów kontuzjowany)
No to moze 1 transfer wiekszy w Cracovii :) (jak na nas wiekszy)
ploty ploty ploty..
Ja powiem tak. Serdecznie życzę Piotrkowi transferu. Za rok już może nie mieć takiej pozycji
(11 bramek w 1 lidze) a dobrze jakby sobie chłop odłożył kasę na miękie zakończenie kariery.
Oby mu się udało. Ma instynkt strzelecki i w lidze cypryjskiej może jeszcze z 5 lat gole strzelać.
Mam nadzieje ,że wreszcie nasi zasłużeni zawodnicy po zakończeniu kariery nie będą biedować
tylko z dumą wpadać na mecze i pokazywać jak im się dobrze powodzi...
ps: Jak nie pójdzie to w Pasach też się przyda. Przypomnijcie sobie choćby bramki z Łęcznej , Szczecina . Ilu graczy naszej ligi potrafi tak precyzyjnie główką "myknąć".
Wlasnie Kojo masz racje...
Kto by tam chcial Baniowego ! :)
Jakiś tydzień temu GK napisała ,że jakiś klub cypryjski w którym gra min B Zając jest zainteresowany P.Banią i D.Kołodziejem. Podobno prezesowi tego klubu bardzo spodobała się gra Piotrka po oglądnięciu kaset z meczów jakie rozegrał w tym sezonie.
Ciekawe:).
Piotrek jest w Cracovii jedynym napastnikiem z prawdziwego zdarzenia! Strata Piotrka w tej sytuacji to katastrofa!
Nie można na to pozwolić!
Piotrek jest u nas żle ustawiany taktycznie bo moim zdaniem powinien czaić na polu karnym a nie zapier..lać po całym boisku bo jest masywny i ciężki a jak dochodzi do niezłej sytuacji to nieraz brakuje mu sił.Jak odejdziesz to wszystkiego najlepszego nasz kapitanie!!!
Jesli Filipiak nie chce kupowac zawodnikow, ktorzy maja wazne kontrakty to musialby na glowe upasc, zeby pozwolic odejsc jedynemu rasowemu napastnikowi jakiego mamy. I w ogole co Wy piszecie, ze Bania niedlugo przestanie grac? W lidze wymiataja Kubice, Wedzynskie, Skrzypki, o Kazku nie wspominajac a Wy Baniowego przymierzacie do emerytury?! Bania jeszcze przynajmniej przez trzy lata jest w stanie grac na pierwszoligowym poziomie, tylko potrzebujemy drugiego klasowego napastnika.
Jeżeli ktoś zechce kupic Baniowego, to Filipiak na pewno go sprzeda, bo to może być jedyna taka szansa, on już ma swoje lata i na wiosnę gra słabo...
...mam nadzieje,że to jednak moskała odejdzie, albowiem jak żywo mi przypomina stasia wróbla, za 2 ligowych czasów...
Stasiu Wróbel przynajmniej słupki ostrzeliwał :)))
W słupek to Moskała też raz trafił...
Ludzie przestańcie zachowywać sie jak stare baby i plotkować o duperelach, Bania nigdzie nie odchodzi i tyle.
Jak czytam wpisy niektórych to zastanawiam się po co jest to forum.
A ja myślę że nasz profesor popełnia GRUBY BLĄD nie wzmacniająć zespołu 2-3 klasowymi zawodnikami.Kasę na nich mozna by poszukac bezpośrednio w sekcji (wypozyczając lub pozbywająć sie kilku piłkarzy(Dudzia,Piątka,Szwajdycha,Wiśnie (szkoda by siedział ba ławce-przy Stawowym ma to peewne,Makucha)To spore oszdzędności z tytułu ograniczenia kosztów wypłat i kontraktów.TERAZ GRY JEST tak blisko do czołówki ligi to grzech zaniedbania PROFESORZE BY nie wzmocnić tego zespołu 2-3 klasowymi piłkarzami.Jak jest szansa to na 100 lecia trzeba grać o wszystko czyli o MISTRZOSTWO POLSKI.Uważam że zespół z Basistą ,Iskrą i SOSINEM miałby wielkie szanse na MISTRZA POLSKI .PROFESORZE FILIPIAK KIBICE CRACOVII NA TYTUŁ CZEKAJĄ JUZ BARDZO DŁUGO-57 LAT.NAJWYZSZA PORA BY tytul do nas wrócił .Brak wzmocnień to środek tabeli i gra o nic .Czy to zadawala pana PROFESORZE i da odpowiedni efekt marketingowy?.Mam nadzieję że ambicja pana i Comarchu jest być nr1 ,a nie jakimś średniakiem .Szykuje sie rywalizacja z konkurencyjną firmą Prokom (sponsorem ARKI)i nie wypada by tą rywalizację przegrać!!!!.
Baniowy odchodzi? Ciekawe. No to chyba zwaliła się cała koncepcja trenera Stawowego (sic!).
Kurcze kto teraz będzie do niej pasowal(sic!).
Ja się boje (sic!).
A tak na serio, to dobrze by było jak by Go nie było już z nami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)