az 6 zl ci dawali? :D
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
Jeśli ktoś chciałby przez tydzień pracować jako pomoc ogrodnika to zapraszam na pw. (Chodzi o najbliższy tydzień)
myślę że to zależy od tego, kto jest tym ogrodnikiem ;)
Grószka PW
ale chyba nie jako pies ogrodnika...?
hahahahaha,.......
Od poniedziałku do piątku, pół etatu, 3/4 etatu, ewentualnie zlecenie. Słyszał ktoś coś?
9 dni później
Sebastian1906KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jeśli kogoś interesuje praca w finansach, region
> Kraków, proszę o priv
Ponawiam ogłoszenie. Jedna z osób z polecenia forumowicza pracuje. Szukamy Doradców Klienta, umowa o pracę.
Mile widziane doświadczenie w obsłudze klienta, ale nie wymagane.
6 dni później
Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie jako kurier lub dostawca, a także jeśli ktoś ma godne polecenia ogłoszenie, prosiłbym o informacje. Mam zamiar szukać pracy w tym kierunku, zaraz po maturze.
zajrzyjcie na www.pracawarszawa.org
7 dni później
Poszukiwany [b]młody ziomek[/b] poczatkujacy [b]dj[/b], z lapkiem i/lub wzmacniaczem, ktory chcialby pograc mainstream (pop, remixy, r'n'b, itp. hity) [b]w kawiarni na Rynku.[/b]
PW
4 dni później
Zorganizuje profesjonalnie przyjęcie komunijne i nie tylko-po kosztach:) jak by ktos slyszal o jakies dobrej pracy dla kucharza to prosze o info na pw
6 dni później
[align=center][b]Praca jako typer[/b]
Znasz się na sporcie i masz trochę wolnego czasu??
Zarabiaj nawet 300zł miesięcznie
GG:1085306
Dodatkowo wygrywaj w konkursach(pula nagród prawie 1000zł)[/align]
jak by ktos co mial jako kierowca to PW szukam czegos na stale i stabilnego
Grill bar na Grodzkiej 34 szuka ludzi do trzymania ich strzałki reklamowej i czasem do rozdAWania ulotek. Praca jest po 8h dziennie, stAWka 40 zł/dzień, wypłata raz w tygodniu. Chcą aby się pracowało min. 4 dni w tygodniu od 12 - 20. Jak kogoś to interesuje to zachęcam do wizyty na Grodzkiej - mnie się udało. :)
Troszkę z innej beczki: Czy aby zdążyć wyrobić książeczkę sanepidowską na wakacje trzeba zacząć już teraz składać wszystkie papiery? Jak to jest w praktyce, bo wiele firm wymaga tej książeczki do pracy dorywczej.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Do new211: trwa to ok. 2 tyg.
Dealer Toyoty w Krakowie- Nowak Inter Car wykupił firmę taksówkarską KRAK-TAXI i chętnie przyjmuje kierowców z licenacjami dzierżawiąc im samochody. Do wyboru Toyota Prius (Białe) lub Avensis kombi (Srebrne) - obydwa modele w najbogatszych wersjach jeśli chodzi o wyposażenie.
Siedziba nowej firmy ul. Zakopiańska.
Pozatym Inter Car Nowak szuka też dealerów [b][i][u]SAMOCHODOWYCH[/u][/i][/b], z tego co wiem do obydwu salonów na ul .Zakopiańską i Jasnogórską.
szukam pracy od poniedziałku, umysłowej w ostatecznosci biurowej : )
...i przez 6 dni nie udało ci się nic znaleźć?! Nie wierzę :D
> Pozatym Inter Car Nowak szuka też dealerów
> SAMOCHODOWYCH, z tego co wiem do obydwu salonów
> na ul .Zakopiańską i Jasnogórską.
Mógłbyś jaśniej? Szuka dealerów sam będąc dealerem? Nie bardzo rozumiem.
Chodziło mi handlowców- źle się wyraziłem, przepraszam za błąd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)