http://www.satyr.pl/html/zdjecie/Zatrudnie/5016
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
6 dni później
Ma ktoś jakies oferty pracy na sylwestra? :)
kierowcy z autobusem szukam na sylwestra :D powaznie !!! trzeba dotrzeć na trening noworoczny z całą ekipą :D
wybierz się na parking busów pod galerią i pogadaj z kazdym z osobna, ktorys sie zgodzi
11 dni później
[b]Coś dla kucharzy[/b] [url]http://www.andelscracow.com/pl/praca/[/url] [b]i wymagania[/b] [url]http://www.andelscracow.com/index.php?id=473&tx_vijobs_pi1[showUid]=92&showJob=743&L=3[/url]
Jakie warunki są realne do osiągnięcia na stanowisku specjalisty d/s handlu: praca 40h w tygodniu, ubezpieczenie zdrowotne, leczenie prywatne gratis, zarobki- podstawa plus premie? Realne, oczywiście z doświadczeniem i odpowiednim wykształceniem oraz wynikami? Proszę o wskazówki, najlepiej jakiegoś dewelopera;-) 12500 zł brutto w zasięgu?
o kurwę, to z grubej rury jak taka kasiora :D
chyba jedno 0 za dużo się napisało :)
Nie sądzę. Cena ok jak na hotel tej klasy. Weź po uwagę, że kwota brutto.
Przeciez to nie o ten hotel chodzi :)
Hehe, no pewnie, że nie o hotel, haha. Pytałem ile można w Krakowie zarobić u dewelopera- dla niezorientowanych ad. nooky pozdro;), nowe budownictwo mieszkaniowe- na stanowisku specjalisty d/s handlu, z kwalifikacjami i wynikami a nie na piękne CV? Kto jest szanowanym pracodawcą na rynku krakowskim etc.? Płaca pół-wymarzona(marzenie mam droższe;) 12500 brutto to po odliczeniu wszystkich składek i złodziejskiego VAT-u to jakieś 9500 zł netto- ale jak napisałem 7000 zł netto to minimum dla mnie, nie pogardzę. Jest szansa?
P.S. Żadne zero mi się przypadkowo nie dopisało;)
Generalnie wg mnie przynajmniej chyba ocipiałeś:) A tak na powaznie wątpie żeby ci ktos zaplacił tyle choc nie znam branży.
nie znasz branzy to skad mozesz wiedziec ile płaca ?:D
Ja myślałem, że tu wszyscy znają się na wszystkim :D
koziołek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja myślałem, że tu wszyscy znają się na
> wszystkim :D
To nie myśl więcej bo sie nie znasz ;)
3% netto od wartości sprzedanego mieszkania
takie chodzą stawki
Dzięki Danton, 3% jest ok. Ile wynosi podstawa, czy można liczyć na prywatna opiekę zdrowotną i rzecz najważniejsza- umowa o pracę?
Jacor82 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzięki Danton, 3% jest ok. Ile wynosi podstawa,
> czy można liczyć na prywatna opiekę zdrowotną
> i rzecz najważniejsza- umowa o pracę?
podstawa to minimum ustawowe, umowa o prace, plus bonusy - tu w zaleznosci od firmy
Czyli 1276 zł brutto podstawy, dobrze rozumuję?Z tą umową to różnie np. Budimex daje szit w postaci umowa zlecenie jak się dowiedziałem. Ogólnie, nie za ciekawie to wygląda, duża niepewność zarobkowa jak w agencji nieruchomości,niższa cena mieszkań jak w stolicy- niższe prowizje. Czy któraś z firm oferuje wyższe podstawy?
Jacor dokładnie jak piszesz:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)