SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie wiem jak Ty ja wole po meczu dac mu 6 z opisem
> bezrobotny niz 8 z podpisem wybronil 10 pilek przy
> bramkach bez szans
ja wolę dać mu po meczu 10 z opisem "uratował nam swoimi kilkoma znakomitymi interwencjami trzy punkty w meczu",
przy naszej obronie, bramkarze Cracovii długo moga nie doczekać się dnia kiedy będa bezrobotni w czasie meczu...
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
dobra nie pisz juz do mnie
Dni Cabaja są policzone , trener ma już pomysł na nowego bramkarza, ze zrozumiałych względów nazwiska nie podaje.....
Brawo Marcin za dzisiejszy mecz i tak trzymaj bez ''cabajad''.
MArcin bez win przy golu. W pierwszej polowie obroniony strzal Brózka z 5 metrów brawo MArcin !
ile jeszcze..... Marcin najlepszym zawodnikiem w przegranym meczu.
6 dni później
http://www.gry.jeja.pl/5073,obrona-strzalow.html
4 dni później
chyba jednak powinienes "WALK ALONE" zdala od Cracovii
Tym jednym podpisem załatwił 2 sprawy na raz bo kontrakt dostanie chyba tylko ten stary na pamiątkę:)
właśnie sam nie wiem, z artykułu na TerazPasy wynika, że pismo piłkarzyków to reakcja na oświadczenie o wstrzymaniu pensji, a nie własna inicjatywa. Czyli to oswiadczenie miało by charakter pozytywny
Coooo? :) Na TP nie ma nic o oświadczeniu zarządu. Zostali poinformowani o wstrzymaniu pensji, bo Comarch nie daje kasy. Nie było żadnego oświadczenia, a piłkarze wyszli z tym na zewnątrz.
Zawsze twierdziłem, że ten człek ma problemy... z rozumem.
Panie Marcinie zawsze Pana wspierałęm w ciężkich chwilach na boisku czy poza nim ale ten NUMER z petycją do prasy o brak wypłaty to skandal w między innymi w Pańskim wydaniu. Mam nadzieje, że w najbliższych meczach udowodnicie, że to była Wasza chwila słabości.
Ja już mam dość jego chwil słabości....litości!!!!!!!!!!
4 dni później
Marcinku jak następnym razem będziesz w Bomi kupował papieroski to się baczniej rozglądaj wokoło ,bo dzisiaj Cię przyciąłem , także mistrzem kamuflażu to Ty nie jesteś...
Gdyby nie to,że byłem w interesach ,a Ty szybciutko się zmyłeś, to bym Cię poprosił o jednego...
Chyba Marlboro palisz-ja tak samo, także nie byłoby problemu :)
E, czepiasz się, może dla Gizy kupował? :D
Aston1906 Napisał(a):
> E, czepiasz się, może dla Gizy kupował? :D
Z kim się zadajesz.... ;)
Ale plus za logistykę - wybrał najbardziej bezpieczny sklep, ale i tak się nie udało:)
Marcin dziwie Ci sie ze kupiles tylko jedna paczke a nie cala wagon.29 bramek może czlowiek wpaść w nalog;/
mknacylopez Napisał(a):
> Ale plus za logistykę - wybrał najbardziej
> bezpieczny sklep, ale i tak się nie udało:)
O tym samym pomyślałem, szczególnie w środku tygodnia jest tam istna pustynia jeśli chodzi o klientelę... :)
No ,ale niefart Marcinku :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)