''a poważniej - faktycznie, broni dobrze, momentami bardzo dobrze. widać kończący się kontrakt korzystnie wpłynął na psychikę i formę. znane są przypadki, gdy rundę przed wygaśnięciem kontraktu zawodnik gra lepiej, a po przedłużeniu umowy wszystko wraca do normy. a pozostaje niezmienna: co najmniej jedna cabajada na mecz i ze dwie szmaty na rundę.''
Dokładnie tak samo jak w pracy ;pracując na umowe zlecenie i przed podpisaniem umowy na czas nieokreslony ludzie bardzo sie starają a gdy tylko dostana taka umowe to już jest totalna ''olewka''
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Marcin - GRATULACJE za tak liczne występy w Pasach i "emocje" z tym związane :D
155 występów - jesteś HISTORIĄ CRACOVII :)
Życzę Ci nowego kontraktu w Pasach i gry na najwyższym poziomie w naszym klubie oraz jak najmniej "Cabajad" (chodzi o moje biedne serce ;) )
12 dni później
o żesz ty...
nieciecza to max .... won "bramkarzu"
Jak to komentatorzy powiedzieli o Cabaju ze dwa raazy zagral na poziomie naprawde wysokim a juz dzis pajace w bramce wykonuje!!!
"Placzaca pilka po strzale Sadloka nie moze wpasc bramkarzowi bo to jest na jego konto bramka"-Gilewicz
"Przy drugiej bramce widac ze brak mu zdecydowania bo podanie od Nykiela bylo do wylapania i nie wazne ze nie zrozumial sie z Polczakiem bo powinien ja zlapac a nie pajacyki robic jak by sie bal tej pilki!!!!!!"znow wypowiedz Gilewicza o Cabaju.
Wiec jak to sie mowi " Raz na wozie raz pod wozem".
dobra dobra ja przesadzam Cabaj z kolegami nie
jesteśmy jak dzieci alkoholika pomimo obietnic kolejny raz nabrani na ten sam numer
Niektórzy już naprawdę ze słowami przesadzają ....
Może to już czas zmienić otoczenie? Dzięki za grę, za kilka udanych meczy, ale twój czas w tej drużynie już dawno minął.
proponuje dyletantom rozpedzic sie i uderzyc mocno glową o ścianę
jak obejze wideo to sie odwołam konretnie, masa dobrych interwencji a bramki do analizy
Tu nie ma czego analizowac , to byl KABARET.
kabaret to jest szukanie kozła ofiarnego. czemu atak nie stworzył wiecej sytuacji i nie strzelił wiecej bramek?
Nie wiem co wy od niego chcecie... Jak dla mnie pewniejszy niż Merda.
Też mi sztuka.
Pierwsza bramka to nieporozumienie. Wasiluk łeb schował zamiast tę piłkę wybić. Cabaj nie miał co zrobić. Napewno nie on jest winny temu, że strzeliliśmy mniej bramek niż Ruch.
Mam nadzieję że Wąski tym meczem ostatecznie pogrzebał szanse na nowy kontrakt.
Jeden nieudany mecz i już się zaczyna. Jak klub znajdzie kogoś lepszego to Cabaj może odejść, ale na dzień dzisiejszy jest nr1
zajebal 2 bramki? nagle sie budzą tacy ludzie jak Rozrabiaka ktorego wpisow po swietnych meczach Cabaja nie było widać.
przeanalizowałem bramki i wygląda to nastyępująco
pierwsza. slusarki wziety na zamach drugi raz pod rzad przez Sadloka, wrzuta i uchylenie sie Wasiluka, dziwnie odbita pilka byc moze maly blad Cabaja. procentowo Slusarski 20% Wasiluk 60% Cabaj 20%
druga: Wasiluk objechany nie pierwsz raz jak przedszkolak, Jarabica mogl przeciac ale tego nie zrobil przez co Wąski sie zawachal z wyjsciem, Mierzejewski gubi krycie i strzał do pustaka. Wasiluk 20% Jarabica 10% Mierzejewski 60% Cabaj 10%
trzecia: znowu bierny Wasiluk, przegrana głowa Polczaka i śpiący truchtajacy Mierzejewski, Cabaj bez szans na interwencje. Wasiluk 20%, Polczak 20% Mierzej 60%
nie zawinił bezpośrednio minimalne błedy które popełnił wynikają z beznadziejnej postawy naszych bocznych obrońców
Co wy chcecie od Marcina ,gdyby nie on dostalibysmy z piátke,pewne interwencje,strzaly z daleka elegancko broni,dobra gra na przedpolu,przy pierwszej bramce dostal pilke za kolnierz,przy drugiej bez szans,trzeciej nie widzialem.
Santo nie masz jakiejs szansy zebys wział jako trener drużyny w Wiśle?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zajebal 2 bramki? nagle sie budzą tacy ludzie jak
> Rozrabiaka [b]ktorego wpisow po swietnych meczach
> Cabaja nie było widać.[/b]
>
> przeanalizowałem bramki i wygląda to
> nastyępująco
>
> pierwsza. slusarki wziety na zamach drugi raz pod
> rzad przez Sadloka, wrzuta i uchylenie sie
> Wasiluka, dziwnie odbita pilka byc moze maly blad
> Cabaja. procentowo Slusarski 20% Wasiluk 60% Cabaj
> 20%
>
> druga: Wasiluk objechany nie pierwsz raz jak
> przedszkolak, Jarabica mogl przeciac ale tego nie
> zrobil przez co Wąski sie zawachal z wyjsciem,
> Mierzejewski gubi krycie i strzał do pustaka.
> Wasiluk 20% Jarabica 10% Mierzejewski 60% Cabaj
> 10%
>
> trzecia: znowu bierny Wasiluk, przegrana głowa
> Polczaka i śpiący truchtajacy Mierzejewski,
> Cabaj bez szans na interwencje. Wasiluk 20%,
> Polczak 20% Mierzej 60%
>
> nie zawinił bezpośrednio minimalne błedy które
> popełnił wynikają z beznadziejnej postawy
> naszych bocznych obrońców
Podaj konkrety...
Tylko nie mecze,gdzie zrobił 2 "ładne parady",albo złapał co miał złapać,
tylko takie,które swoimi interwencjami nam WYGRAŁ.
Potem zrób to samo z meczami,które nam PRZEGRAŁ.
Jestem bardzo ciekawy co Ci wyjdzie? :)
Pzdr :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)