wypierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
przegrany :( grrrr!
odjebAJLCIE SIE OD CABAJA !!!!!!!!!!
Cabaj ty ..... nie będę przeklinał drugi mecz zawaliłeś
Zmieniam treść wpisu, ponieważ po ochłonięciu doszedłem do wniosku, iż to jest wina sędziego niż Cabaja. Wczoraj zapomniałem o tym, że to Marcin wybronił parę setek.
Wina leży po stronie sędziego, chociaż "Wąski" mógłby się pospieszyć z wybiciem piłki.
Cabaj wybronił ze 2 setki więc nie pierdolcie, wina jest sędziego!!!
więcej czasu by zyskał jakby kretyn wypierdolił piłkę z całej siły
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cabaj wybronił ze 2 setki więc nie pierdolcie,
> wina jest sędziego!!!
taaa, też widziałem, od tego chyba do chuja jest, ale widzę że co nie którzy uważają że jak wybronił 2 setki to może strzelić 2 swojaki
należy też dodać że gol wpadł po rogu który Marcinek miał obstawiać, a on się bidny nawet nie rzucił do tego co powinien złapać w zęby .. paranoja
KOŃCZ WAŚĆ WSTYDU OSZCZĘDŹ!!!!!!! Miej honor i odejdź sam!!!!!!!!!! Idź do Wisły do Hutnika czy Garbarni ale KURWA niech nie widzę już tej Twojej tępej mordy jaką robisz po każdej zjebanej bramce!!!!!!!!!!!!!
Marcin, Ty glabie francowaty. NIE PAJACUJ tylko ku*rwa BRON tej bramki oszolomie.
Kibice....
Zobaczcie co zrobił Marcin po złapaniu piłki. Poprawił jedną skarpetę i pobiegł wykopnąć piłkę. Nie było jakiegoś pajacowania, normalne zachowanie, tak zrobiłby KAŻDY BRAMKARZ NA ŚWIECIE
Sędzia wydrukował wynik i to jest problem naszej ligi.
WYŁACZYĆ FORUM NA PARE DNI TAK JAK PO "SPADKU" DWA SEZONY TEMU,BO NIE KTÓRYM SIĘ JUŻ TAK POPIERDOLIŁO ŻE SZKODA SŁÓW I KLAWIATURY !!!
BRAWO MARCIN ZA KAPITALNY MECZ !!! BRAWO CRACOVIA !!!
JEEEBAĆ PZPN !!!
j/w
Tak sie kończy błazenada/podwijanie getrów/ itd. -ciekaw jestem na co liczył mając juz na koncie żółta karte ? Tylko psychiatra może mu pomóc ,szkoda tylko pozostałych chłopaków bo dali z siebie wszystko
Ochłońcie troszeczkę!
Popieram Marcin NIE JEST WINNY! jakby nie on to już do przerwy byśmy remisowali a bramkę na 2-1 dostalibyśmy wcześniej OPRZYTOMNIJCIE W KONCU!
Panowie....to był jeden z najlepszych meczów w wykonaniu Marcina. Jego zachowanie w ostatniej sytuacji było zachowaniem normalnym. nie było pajacowania ani innych cudów w jego wykonaniu. ochłońcie troszeczkę i dopiero wtedy, oceniajcie. Marcin wyratował co najmniej dwie bramki, nie zawalił ani jednej więc mecz jest na bardzo duży plus. a wszystkie "głąby, pajace i tym podobni powinni znaleźć się w jednym korowodzie z tymi co wysyłają go na rzekę alb SS-manów".
qrwa dla mnie cabaj odwalil dzis kawal dobrej roboty , byl wyrozniajacym sie pilkarzem chwalonym nawet przez komendatorow, przykro mi sie robi patrzac na te wyzwiska pod jego adresem, sedzia c h u j i tyle.
Pojebało ???? Cabaj nic nie zawalił bronił super i ratował nam dupę! To jebany Stefański przy drukował bo cwelka musiała wygrac na swoim stadionie. Ch#$ mu w zad pierd*&^%$#@ cwelowi!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)