jak dzieci :)
a wszystko przez awarie bo nam Marcina obraza :P
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
krak 06 brawo , dzięki tym Twoim ostatnim wpisom całe forum wie z kim ma do czynienia , ze zwykłym internetowym krzykaczem.
Oj pewnie zabolał wpis o przeszłości wuefisty Wojtka i Twoich ukochanych piłkarzyków czyli piesków przygarniętych z GTS-u .
Potter , to nie Ja zacząłem od wyzwisk , pierwszy raz mi się zdarzyło aby kibic wuefisty Wojtka i psów wiślackich typu Skrzyński oraz obrońca Drumlaka wypie... mnie na Reymonta .
Do zobaczenia na TN . Zobaczymy kto kogo wypierdoli na Reymonta .
E: Zeus zerknij na priva hehe .
A.W.B. a mógłbyś rozwinąć co miałeś na myśli mówiąc, że Cabaj nie krzyczał na Skrzyńskiego oraz Radwańskiego, ponieważ to jego kumple po trójkolorowym szalu? Chodzi o Podbeskidzie (czerwono-biało-niebieskie)? Nie bardzo kminię co tu jest nie tak :)
Co do Cabaja to już Knur ( kolego Knurze , cały czas pozostajemy w obrębie barw trójkolorowych :), kiedyś zgodę mieli więc se tak napisałem :) ) wyjaśnił , co do dwóch pozostałych wystarczy sprawdzić gdzie ich wuefista Wojtek trenował a później do nas przywlókł.
A.W.B. daj spokój piłkarzom. Oni grają dla kasy i większości, zwłaszcza tym lepszym jest wszystko jedno gdzie grają, liczy się tylko kasa, czasem możliwość wypromowania, czyli też generalnie o kasę chodzi. Tylko miernoty typu Baszczyński czy Małecki przesadnie eksponują przywiązanie do barw, bo mają nadzieję dzięki kibicom dłużej się w klubie utrzymać. Są oczywiście też chlubne przykłady typu Baranek, czy wiśnie, którzy nic nikomu udowadniać nie muszą. Ale stałe wypominanie piłkarzom, że w juniorach grali w niewłaściwym klubie jest nie na miejscu. Tak jak wyrzucanie innych kibiców na zapchlone trybuny. Daj sobie siana.
Panowie krak 06 i AWB dajcie na wstrzymanie i nie skaczcie sobie do oczu.Krak06 przesadziłeś zdrowo z tym bluzganiem i powinieneś kolego AWB przeprosić.Trening noworoczny to nasze pasiaste święto i nie przystoi by udowadniać sobie ,,racje ''za pomocą rąk -tym bardziej ze obaj jesteście pasiakami.
Druga sprawa to nie ma kolego AWB dawno u nas Stawowego .To po co wracać czy był to pies czy nie pies i atakować na oślep wszystkich piłkarzy majacych gts-owską przeszłość.Ja też bym chciał by grali u nas sami wychowankowie i nie trafił więcej nikt z reymonta.Stawowy jaki był to był ,ale zrobił znacznie więcej dobrego niż 3 jego następców czyli Mikulski,Białas czy maja niszczyciel i dewastator.
Co do tych wychowanków to dobrze wiesz że bycie wychowankiem nie zawsze oznacza bycie zawodnikiem wiernym ,oddanym i czystym ideologicznie.Życie pokazuje że takie wartości są to wartości nas kibiców nie zawodników.Przypomnij sobie zdeklarowanego pasiaka z Kozłówka -pasiak od dziecka Krzysiek Hajduk.Dla wielu pasiaków do pewnego czasu był to symbol klubu .I jak się zachował? .Miesiąc wcześniej jak była pogłoska że idzie na gts to zarzekał się do nas kibiców ,,co wy nigdy tam nie pójdę -jestem Pasiakiem!!!.M-c potem mało nie spadłem z krzesła jak w TV Kraków mówił że ,,czuje się wiślakiem i niepochlebnie wyrażał się o naszym klubie''.Czułem sie wtedy jak by mi napluł na twarz!!!.Ty pewnie też.
Od tego czasu inaczej patrzę -patrze na człowieka ,jego podejście do pracy i co daje klubowi.I tu są wśród tych z gts różni ludzie.Skrzyński zawsze był ich,był mąciwodą po odejściu Stawowego.To tzw trudny charakter i nie każdy trener daje sobie z nim radę.Bo piłkarsko jest to zawodnik który jest lepszy od naszych stoperów poza Polczakiem.
Złego słowa nie powiem nigdy na Nowaka.To jest zawodnik walczący zawsze na maksa ,a takich cenię i posiadający spore jak na ekstraklase umiejętności .W derbach też zawsze gra na maksa .
Radwański jest ligowym wyrobnikiem -a teraz zmiennikiem (ale ogólnie )dał nam sporo dobrego.
Jeżeli ktos bierze krytyke za bardzo do siebie to przepraszam.W trakcie dyskusji czasami powie się cos za ostro,za co również przepraszam.Uwazam jednak,że dyskusja powinna być w miare konstruktywna.
Na pewno wszyscy chcemy aby w klubie działo sie jak najlepiej!!!.W sprawie działalnosci np. Majewskiego czy Tabisza kazdy może mieć swoje zdanie byle dyskusja była merytoryczna.
Natomiast obrazanie naszych byłych czy obecnych piłkarzy epitetami pieski itp.itd jest chyba nie na miejscu.Dotyczy to równiez Stawowego.Ja mam dla niego i Misiora szacunek za to co zrobili dla Cracovii! Kazdy może mieć swoje zdanie!
TYLKO PASY! OBY ROK 2009 BYŁ POMYŚLNY DLA CRACOVII!!!!!!!!
Panowie, Panowie zamiast tak jak to napisal przyjaciel po szalu Potter nie skaczcie sobie do oczu nawzajem, skonsolidujcie siły i skoczcie na Jakubka a nie na siebie :D
A gdzie juz macie go w planach odeslac to nie moj problem :D Luzik!
krak , nie każdy ma dres Stawowego:):):):) hasło do prawidłowego nicka zapomniałeś???
z tego nicka czy z drugiego i tak wiadomo kto to
A co do meritum - jeszcze taka uwaga:
bramkarz ma PRAWO krzyczeć na zawodników w polu niezależnie od tego czy jest kapitanem czy nie.
A poza tym my NIE WIEMY jakie są szczegółowe ustalenia, kto za co odpowiada - zwłaszcza przy ustawieniach przy obronie... Jako przykład podam, że masa ludzi (i na stadionie, i na forum) często za różne błędy obciąża z lubością Radwańskiego, a jak się przyjrzy dokładniej to różnie z tym bywa kto zawalił...
I wypominanie że kiedyś Cabaj krzyczał jest trochę nie na miejscu...
A kilka lat temu w szatni krzyczał Węgrzyn (co sfilmowano) :D a nie był żadnym kapitanem - i zdaje się że to ekipie dobrze zrobiło...
My widzimy różne rzeczy z zewnątrz, a oni są "w środku" tworzą jedną całość.
Dajcie panowie na luz z tym Stawowym .Jego już nie ma pare lat.Z jego dzieci u nas takze zostały tylko dinozaury.Ci do zostali Nowak czy Radwański swoją postawą na boisku i poza nim nie dają powodów by ich obrażać.Ba uważam szczególnie Nowaka za bardzo wartościowego zawodnika.Zresztą każdy z trenerów po Stawowym tak uważał.
Z kłótni i waszych sporów o Stawowego cieszy się tylko jakubek.Zamiast zewrzeć szeregi tak jak cała pasiasta brać zrobiła przeciwko maji majewskiemu i drążyć do bólu by pozbyć się jakuba (chociażby z funkcji zajmowania się transferami)nasza para idzie w gwizdek.Nie licze na cud typu wywalenie całkowite na zbity pysk jakubka przez profesora,ale licze na to że drążąc temat w końcu uda się przekonać profesora że potrzebą chwili na tzw WCZORAJ jest znalezienie i zatrudnienie w klubie PROFESJONALNEGO MENAGERA SPORTOWEGO. TRZYMAJAC NA TEJ FUNCJI nieudacznika dajemy przyzwolenie na szkodzenie klubowi .
Liczę kolego AWB na to że te przeprosiny napisane przez innego pasiaka(krak 06) zostaną przyjęte i nikt nie będzie drugiego pasiaka drugim razem na reymonta wysyłał.
Mi na sama myśl o tych k.... robi mi się niedobrze.Nawet idąc tam na derby by dopingować Cracovię mam ogromnego kaca ,że kupując bilet utrzymuje np miennnte.
krak 06 Napisał(a):
> Natomiast obrazanie naszych byłych czy obecnych
> piłkarzy epitetami pieski itp.itd jest chyba nie
> na miejscu.Dotyczy to równiez Stawowego.
I to Cię boli , prawda o twoim idolu wuefiście Wojtku i przybłędach z Reymonta . 50 następnych artykułów o wuefiście tego nie zmieni , a najlepsze jest to , że wuefista cały czas podkreśla o jego wielkiej miłości do KSC a pojawił się chociaż raz na stadionie jako normalny kibic ??
Nie musisz mnie przepraszać za tamte słowa , jesteś dla mnie zwykłym frajerem , który rzuca się na forum a już nie ma odwagi powiedzieć mi tego prosto w oczy . Potter ma rację , nie będę sobie psuł najważniejszego pasiastego święta na takich szkodników jak Ty ( wyzywasz Tabisza a popatrz na pewien temat jak Cię w nim określają ) , jak mi się podwiniesz pod nogi to będzie rozmowa wychowawcza a jeżeli nie to innym razem . Każesz mi wypi... na Reymonta a według niektórych osób , które zjadły zęby na Cracovii sam stamtąd przylazłeś do nas już w dość zaawansowanym wieku ( przed 35 rokiem życia piłka nożna Ciebie nie interesowała ?? ).
Wiesz czymś się różnisz ode mnie i innych kibiców Cracovii ?? My kibicujemy Cracovii a nie ''pięknej epoce z Wojtkiem wuefistą '' , dla nas PIĘKNA EPOKA trwa cały czas dopóki Pasy istnieją , dla Ciebie i garstce ludzi , którzy jeszcze przy Tobie zostali zaczęła się ona z przyjściem wuefisty a skończyła się z jego odejściem . I w przeciwieństwie do Ciebie choćby się wszystko waliło i sypało nigdy nie będziemy pluli do własnego gniazda tak jak Ty swego czasu .
Potterze , problem z wuefistą ma raczej osoba , która traktuje jego dres jak relikwię i na dodatek bezczelnie zmyśla w ostatnim wywiadzie z wuefistą , że większość kibiców chce jego powrotu a w sondzie na tym forum wyszło , że za tym opowiada się niecałe 30% .
Potter , przeprosin nie było bo szkodnik nie edytował posta a zresztą teraz już mam to głęboko w d.... a po drugie prawdziwy pasiak nie pluje we własne gniazdo .
Jeszcze jedno : Owocnej współpracy z brudasami i konfidentami z Nigdy Więcej .
Myślę kolego AWB że ta tęsknota za Stawowym wynikała z faktu ze po nim byli znacznie gorsi.Teraz mamy uważam wreszcie dobrego trenera Płatka i należy się z tego cieszyć.
A ten sondaż co piszesz inaczej wyglądał dla Stawowego w chwili gdy ,,trenerem''był maja -a inaczej wyglądał by teraz.Należało by teraz skończyć raz na zawsze temat Stawowego i zając sie tym by w transferach przestał szkodzić osobnik ,który kompletnie się do tego nie nadaje.
Zwyczajnie wstyd i obciach że mając spory jak na ligę budżet musimy drżeć o spadek i oglądać się na kluby typu łks,Piast,Odra.Z takiego ,,załatwiania ''transferów jak robi to jakubek wychodzi potem bredzenie profesora typu mamy mnóstwo kasy ,a nie ma kogo kupić -bo problemem jest niska podaż zawodników.Jest to szczyt hipokryzji i bujanie w oblokach profesora ktory jak słyszy ciągle że się nic nie da to tak zaczyna myśleć.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ten sondaż co piszesz inaczej wyglądał dla
> Stawowego w chwili gdy ,,trenerem''był maja -a
> inaczej wyglądał by teraz
Tak , wtedy wuefista dostał koło 30% , po przyjściu Płatka zebrałby może z 5% .
.Należało by teraz
> skończyć raz na zawsze temat Stawowego
To powiedz to ... wiesz komu . Ja w przeciwieństwie do pewnej osoby żyję Cracovią a nie wspomnieniami o Wojtku wuefiście
Tak dla porządku rozmowy to Ty A.W.B. odkopałeś temat wuefisty, zarzucając kilku piłkarzom gtsowską przeszłość. Tak samo jak niektórzy tęsknią za wąsaczem i można im zarzucić, że bardziej kochają jego niż Cracovię, tak Tobie można zarzucić obsesję na temat gts-u i to, że mniej kochasz Cracovię niż nienawidzisz tych z drugiej strony. Zapewne ani jedno, ani drugie stwierdzenie nie jest uzasadnione, więc wrzućmy na luz i skoncentrujmy się na wątku
Leszeczek , kolejny dzielny forumowy krzykacz , który swego czasu z takim zapałem wyrzucał chuliganów ze stadionu ( oczywiście tylko na forum , w bezpiecznym zaciszu domowego kąta z komputerem ) .
A wracając do meritum, nie miałem co odkopywać bo to Stasek M. cały czas bredzi o wuefiście i przybłędach z Reymonta ( wystarczy wejść na odpowiednią stronę ) i jojczy na forum jak to było pięknie za czasów Wojtka wuefisty tylko zły Tabisz i Filipiak wszystko zepsuli . Wystarczy sprawdzić w jakich tematach udziela się Stasek , prawie wszystkie jego posty to narzekanie lub plucie na zarząd ( porównaj je np. z postami Pottera , który też cały czas narzeka ale jego krytyka jest przynajmniej w dużym stopniu konstruktywna i wynika z olbrzymiego przywiązania do Pasów )
GTS-owska przeszłość wuefisty Wojtka i kilku piłkarzy to nie zarzut tylko fakt .
AWB
jak leszeczek do ciebie pojednawczo pisze to sie od niego odczep
w realu tak ochoczo sie do gardła sie swoim adwersażom nie rzucasz :D
BMSA tamci adwersarze są reformowalni ( np FA ) w przeciwieństwie do sierot po Wojtku wuefiście .
Leszeczek mija się z prawdą zarzucając mi odkopywanie wątku o wuefiście Wojtku .
Więc może taka małaretrospektywa...
a zaczelo sie raptem Stronę wczesniej (strona 36)
Info ze Marcin bierze ślub (Grószka)
Gratulacje (Asi@, darkos7)
Uwagi że pokrzykuje i musi uważac (awaria)
Komentarz ze na Skrzynskiego i Radwańskiego nie pokrzykuje
bo to "jego kumple po trójkolorowym szalu" (A.W.B.)
no i uwaga do A.W.B. "MASZ OBSESJE na punkcie GTS-u,
dam Ci rade weź ze soba Jakuba i spi.......... na Reymonta!"(krak06)
Na co pojawia sie propozycja spotkania zeby sobie wyjasnic pewne sprawy (A.W.B.)
na co krak06 rozsadnie nie przystaje
pojawia sie tez Tabisz i Wojtek we wpisie zeusa...
"czyzby Tabisz zrobil zbyt mocnego klapsa a tatus Wojtus,mocno pochuchal i przeszlo,hehe"
krak06 juz nic nie komentuje a mimo prob mediacji
A.W.B. kontynuuje:
"pewnie zabolał wpis o przeszłości wuefisty Wojtka i Twoich ukochanych piłkarzyków
czyli piesków przygarniętych z GTS-u .
pierwszy raz mi się zdarzyło aby kibic wuefisty Wojtka i psów wiślackich
typu Skrzyński oraz obrońca Drumlaka wypie... mnie na Reymonta."
i dalej pogrozki...
"Do zobaczenia na TN . Zobaczymy kto kogo wypierdoli na Reymonta."
potem nawet krak06 przeprasza
"Jeżeli ktos bierze krytyke za bardzo do siebie to przepraszam.
W trakcie dyskusji czasami powie się cos za ostro,
za co również przepraszam."
ale uwaga w stylu...
"obrazanie naszych byłych czy obecnych piłkarzy epitetami pieski itp.itd
jest chyba nie na miejscu. Dotyczy to równiez Stawowego"
bardzo niepasuje A.W.B. (Anty Wisła Bieżanów?)
Caly post z data: 30 gru 2008 - 23:02:48 jest tuz powyzej
ale ja go przekleje do siebie, bo od pewnego meczu z Lubinem
wiele spraw wylada inaczej w moich oczach...
A.W.B. pisze:
"krak 06 Napisał(a):
> Natomiast obrazanie naszych byłych czy obecnych
> piłkarzy epitetami pieski itp.itd jest chyba nie
> na miejscu.Dotyczy to równiez Stawowego.
I to Cię boli , prawda o twoim idolu wuefiście Wojtku i przybłędach z Reymonta . 50 następnych artykułów o wuefiście tego nie zmieni , a najlepsze jest to , że wuefista cały czas podkreśla o jego wielkiej miłości do KSC a pojawił się chociaż raz na stadionie jako normalny kibic ??
Nie musisz mnie przepraszać za tamte słowa , jesteś dla mnie zwykłym frajerem , który rzuca się na forum a już nie ma odwagi powiedzieć mi tego prosto w oczy . Potter ma rację , nie będę sobie psuł najważniejszego pasiastego święta na takich szkodników jak Ty ( wyzywasz Tabisza a popatrz na pewien temat jak Cię w nim określają ) , jak mi się podwiniesz pod nogi to będzie rozmowa wychowawcza a jeżeli nie to innym razem . Każesz mi wypi... na Reymonta a według niektórych osób , które zjadły zęby na Cracovii sam stamtąd przylazłeś do nas już w dość zaawansowanym wieku ( przed 35 rokiem życia piłka nożna Ciebie nie interesowała ?? ).
Wiesz czymś się różnisz ode mnie i innych kibiców Cracovii ?? My kibicujemy Cracovii a nie ''pięknej epoce z Wojtkiem wuefistą '' , dla nas PIĘKNA EPOKA trwa cały czas dopóki Pasy istnieją , dla Ciebie i garstce ludzi , którzy jeszcze przy Tobie zostali zaczęła się ona z przyjściem wuefisty a skończyła się z jego odejściem . I w przeciwieństwie do Ciebie choćby się wszystko waliło i sypało nigdy nie będziemy pluli do własnego gniazda tak jak Ty swego czasu .
Potterze , problem z wuefistą ma raczej osoba , która traktuje jego dres jak relikwię i na dodatek bezczelnie zmyśla w ostatnim wywiadzie z wuefistą , że większość kibiców chce jego powrotu a w sondzie na tym forum wyszło , że za tym opowiada się niecałe 30% .
Potter , przeprosin nie było bo szkodnik nie edytował posta a zresztą teraz już mam to głęboko w d.... a po drugie prawdziwy pasiak nie pluje we własne gniazdo .
Jeszcze jedno : Owocnej współpracy z brudasami i konfidentami z Nigdy Więcej ."
jesli mi sie podwiniesz pod nogi... (pisze A.W.B.)
jesli sie podwinie to bedzie okazja pokazać jak kibicujesz Cracovii
nie kiedyś ale tego wlasnie dnia
a jako ze TYLKO SZMATA BIJE BRATA pewne sprawy mogly by sie wyjasnic
kazdy ma prawo do osobistej formy milowania Cracovii
takze poprzez wyznawanie relikwii swietego Wojciecha
dlaczego masz problem z zaakceptowaniem roznorodnosci?
roznimy sie sie ze wzgledu na tak wiele rzeczy
i TYLKO CRACOVIA nas łaczy
naprawde warto dbac oto zeby to co nas łaczy nie stało sie nieistotne
zaniechaj wiec A.W.B. i pogrozek i tego tonu
jesli wierzysz w to co nas łaczy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)