Możemy się założyć Witek jak będzie chciał to zostanie wcześniej poleci Stawowy!!!
-
-
Witek Wawrzyczek
5 dni później
W dzisiejszym PS podali ,że Witkiem interesuje się Dynamo Drezno.
29 dni później
czy ktos sie orientuje w kwestii ewentualnego transferu (lub pozostania) Witka?
Filipiak sie orientuje :P
nawet Kordyl sie nie orientuje ;( :
[i]Przekonywałem go i namawiałem, by został w Cracovii i podjął rywalizację o miejsce w składzie - mówi trener Wojciech Stawowy. Piłkarz z trenerem przeprowadzili w czwartek długą rozmowę, której szczegółów nie chcieli ujawnić. - Była bardzo konstruktywna i jestem zbudowany postawą Witka - dodaje Stawowy. Dopiero dziś zostanie podjęta decyzja co do przyszłości Wawrzyczka w "Pasach". [/i]
sorry ale wawrzyczek niech sobie idzie gdzie pierprz rosnie-jak go z pogonia wkrecili w ziemie to az sie polamal o wlasne nogi...takich dragali to w A klasie (wiem bo gram) jest na pęczki!!!i nie rozpaczajcie po nim jak i wisniewskim bo nie ma po kim!!!
lepsi od niego sa przede wszystkim Bagno alboGrodzicki lub Grzesiek Baran!!!
o tak i Wojtek Gryzitrawka,który już zdążył wyrobić sobie markę w jakiejś tam 1 lidze u zachodnich sąsiadów.
[i]Odwlekanie decyzji nie sprzyja Wawrzyczkowi, który już kilka dni temu miał przekazać działaczom niemieckiego klubu, czy mogą na niego liczyć. Wiadomo, że na przeszkodzie w transferze nie stoi kwota odstępnego, bo z niej krakowscy działacze gotowi są zrezygnować...
BOCH - Dziennik Polski
[/i]
Co proszę?
Wybaczcie, ale jeśli to prawda, byłby to dowód nieprofesjonalnego działania.
A co my z tego będziemy mieli?
A może np. trzeba policzyć, ile wynosi kwota odstępnego, podzielić tę kwotę przez liczbę karnetów - i stwierdzić, że każdy z karnetowiczów (biletowiczów) musi zapłacić tyle więcej, bo Władze mają kaprys oddać Witka za darmo do Drezna.
A, oczywiści, zapomniałem... To dlatego, że z Dynamem Drezno współpracujemy od lat, i ten klub jest dla nas kuźnią talentów, i "przechowuje" piłkarzy którzy się nie mieszczą w składzie by się "ograli niżej" i wrócili, i w ogóle mamy od tego klubu tyle dobrego, że ach...
:D
Nie dziwie się że Wawrzyczek się wacha....Może być na każdym treningu lepszy od konkurencji...A wojciech znowy mu powie że przegrywa rywalizacje w sferze taktyki:)
Mam pytanie jak można udowidnić komuś że sie jest dobrum piłkarzem, gdy u nas decydują nie umiejętności piłkarskie a sfera taktyki....
No to po Gitarze
Miś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to po Gitarze
co się łamiesz , przecież Jędrszczyk zaj...isty grajek. Na pewno utrzyma na sobie ciężar walki z Frankowskim nie mówiąc o takich patałachach jak Piechna czy Ślusarski;) ..no powiedzmy wiek na obrońcę ma w sam raz;)
Ja się nie łamię. Ja się jeszcze tyko łudzę, że ten Jędrszczyk jest tak samo prawdziwy jak inne krokodylskie domysły typu: "balanga w nienasłoneczonym miejscu" czy "kolacja z Janiołem"
I muszę sobie cały czas opowiadać bajeczkę o łodzi i instrumencie muzycznym.
A poza tym humor mi sie poprawił jak przeczytałem, że spadną nie trzy ale dwie druzyny.
Bedziemy jeszcze mieć szanse w barazach :P
a Lasocki był do wzięcia [b]za darmo[/b]. Teraz jest [b]za darmo[/b] kolejny reprezentant - Szwed. Za oboma (odpowiednio w Lechu i Widzewie) płaczą straszliwie. To znczy, że tacy źli nie byli. Widzewiacy twierdza nawet, że gdyby nie kontuzja Szweda przez którą nie zagrał w barażach to une by byly w I lidze
Ale furda tam reprezentanty. My wolimy nasze swojskie Jędrszczyki. A doibrych zawodnikow niech biora nasi kontrkandydaci do spadku. Liga przez to będzie ciekawsza :P
"Ale furda tam reprezentanty. My wolimy nasze swojskie Jędrszczyki. A doibrych zawodnikow niech biora nasi kontrkandydaci do spadku. Liga przez to będzie ciekawsza'
No no tylko nie nasze . Nasz to był 22 letni rozwojowy Grodzicki znienacka
ciupasem do Wieliczki odesłany a miał na obóz jechać...
no bo pewnie był technicznie lepszy od J., ale za to mente captus (tfu, chciałem rzec mentalnie niepasujący)
wiedziałem ze tak sie to skonczy :/
Zamiast sukcesywnie wprowadzac do pierwszego składu doswiadczonego, mocnego fizycznie i psychicznie oraz posiadajacego spore umiejetnosci Wawrzyczka, nasz wielki trenejro uparł sie ze na obronie powinien grac nieudacznik Świstak vel drewno, ktory w swoich wszystkich wystepach w Cracovii (na przestrzeni II i I ligi) wiecej zarobił kartek i goli samobójczych niż mał udanych interwencji w destrukcji...
No a teraz witamy Świstaka II czyli Jedraszczyka - słynnego obronce legendarnego Górnika:/
PANIE PROFESORZE FILIPIAK -MAM NADZIEJĘ że zdaje pan sobie sprawę ile drużyna straci sportowo po odejsciu Wawrzyczka i nie pozwoli pan na transfer patałacha który nawet w kMicie grzał ławkę.Jeśli Wawrzyczek sie upiera nad odejsciem to niech idzie -ALE NIE ZA DARMO !!!!.dLA dYNAMA D KWOTA 100-200 TYS EURO NIE STANOWIŁA BY PROBLEMU JESLI RZECZYWISCIE GO CHCĄ-a nam pozwoliła by na ściagniecie kogoś wartościowego na jego miejsce.A Wawrzyczek póki co musi grać tam gdzie mu każą -bo ma kontrakt do 2007.PANIE PROFESORZE ZBRODNIĄ BYLO BY GO ZA DARMO PUSCIĆ.Wawrzyczek powinien zostać!!!!
co d oWawrzyczka to wcale mu sienie dziwie. jesli mial bym sam wybierac miedzy grom w niemczech a siedzeniem na lawie to raczej jest oczywiste co bym wybral, a wypowiedzi stawa raczej wskazywaly na to ze bedzie tak jak do tej pory.
Witek pożegnał się bardzo ładnie, podziękował wszystkim za współpracę i wziął część winy za brak występów w I składzie na siebie i swoją bardzo słabą momentami formę. Widać więc, że na szczęście nie wziął przykładu z Marka Citki...
Dobrze że na forum wszyscy wiedza lepiej :) że odejscie Wawrzyczka cos popsuje.
Dla mnie to żadne wydarzenie.
Tak samo jak wiedzieli że Skrzyński nie nadaje sie na środkowego. Miś to chyba ty do tego Stawowego usilnie przekonywałes ze żle robi.
A rozmśmieszył mnie potter który napisał że wzielibyśmy za Warzyczka 200 -300 tys EUR :) Ja sie pytam za co ?? No chyba że za wzrost !
Odszedł za darmo ale my nie musimy mu płacic wygórowanego wynagrodzenia za jego mierne umiejetności i zuepłna nieprzydatność do zespołu
Kolego Robins rozśmieszyłeś mnie ty i to do łez.200-300 tys euro ?gdzie ja to napisałem?Możesz sobie sprawdzić że pisałem sporo mniej bo 100 -200 tys euro.To spora rożnica.Dla 2 ligowego klubu z niemiec kwota 100 tys to śmieszna kwota za którą nie kupili by nawet juniora.A skoro Wawrzyczka chcą to muszą być do niego przekonani i zapłaciliby kasę .Co do umiejetności Wawrzyczka mam odmienne zdanie do twojego i uważam że jest o klase lepszy od np Świstaka ,a już nie mowię od jedrszczyka którego mamy brać.Wawrzyczek ma ogromne doświadczenie i poki co byłby u nas nr 2 po Skrzyńskim .Zresztą czy to bedzie 50 tys uero czy 100 tys to będzie to kasa którą zawodnika można przeznaczyć na kontrakt bądź część kontraktu dla zawodnika który będzie lepszy o klasę od Świstaka czy jedrszczyka.Bo za darmo nic nie ma -jeśli chcą od nas zawodnika to niech zapłacą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)