Zauważyliście że od paru tygodni media z Cracovii robią bandytów i hooliganów a z wisły potulne baranki?Czas z tym skończyć!!
-
-
Co za ludzie? Co za świat?
Trzeba im dolozyc :)
Jak chcesz z tym skończyć? Zrobić wjazd do redakcji? Spuścić manto jakiemuś dziennikarzowi?
:P nie dołożyć .... ale od czasu do czasu mogliby od dobrej strony pokazać Cracovie
A czego sie spodziewac po mediach...
zawsze byla nagonka..
tak latwiej.. ludzie lubia sensacje...
bo kto by czytal, i kogo by to interesowalo (oprocz nas kibicow) ze na trybunach stadionu byla mila rodzinna atmosfera... tak jak to bywalo w II lidze
a tak pozatym to sami jestesmy sobie troszke winni!
a jak juz czytam w gazetach ze jeszcze miesiac temu jednalismy sie.. i ze kibice w krakowie lamia dane slowo to normalnie srac sie chce
a "tepi" polacy "łykaja" to, i pozniej mowie ze papieski klub.. ze pojednal sie.. a takie burdy robie..!!
takie media... tacy dziennikarze...
ale i tak Ch... im w d....!
Wazne ze my wiem jak jest!
To musza miec jak. Narazie malo maja tematow. Poza tym kto by chcial ogladac dobra Cracovie ?? oprócz nas :)
Już pokazywali. Na przykład po mszy na nszym stadionie. A teraz czują się pewnie ośmieszeni, więc pokazują co innego.
MaŁy_Ru3aj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zauważyliście że od paru tygodni Media z cracovi
> robią bandytów i hooliganów a z Wisły potulne
> baranki?Czas z tym skończyć!!
Dlaczego 'Media' i 'Wisły' napisałeś z dużej litery, natomiast 'cracovi' z małej i to z jednym 'i' na końcu?? Czyzbys był Małym Prowokatorem zza Błoń?
: pmx7 Przepraszam mój błąd :]
.
za 15 minut te filmiki zobaczy cała Polska w programie Uwaga na TVN
"Sport łamie wszelkie bariery między ludźmi. Jest okazją do dialogu bez względu na język, rasę, kulturę."
Powiedz to moderatorom Waszego forum. Zwłaszcza to o dialogu bez względu na wszystko.
eudebe:
tak Sobie czytam te Twoje posty i takie małe pytanie mnie naszło:
skoro według Ciebie z kibicami Cracovii można pogadać na waszym forum (tym super moderowanym) a tutaj nie dość że z nikmi nie pogadasz to jeszcze Ci posty kasują to powiedz mi co Ty tu jeszcze biedaku robisz ??
eudebe juz nie ma... nikt nie bedzie obrazal modow...
No oglądałam UWAGE...
nie potrafie tego skomentowac...szok:|
Ludziska - czas na oddolny impuls kibiców Cracovii!
Myślę o liście otwartym do mediów podpisanym przez setki kibiców KSC z protestem.
Jak komuś się nasuwa coś co należy wkleić do tego listu, proszę na priv. Tylko priv forumowy - mail nie działa.
Trzeba dać odpór jednostronnej wizji kibiców w Krakowie.
Panowie dajcie sobie na luz. Bądźmy obiektywni. Sami jesteśmy sobie winni.Nie przesadzajmy z tą nagonką. Wizerunek klubu i kibica buduje się bardzo długo i ciężko na to trzeba pracować. Po śmierci Papieża wydawało się już że jest OK. Pozytywny wizerunek Pasiaka, nie bandyty tylko zwykłego pożądnego człowieka który kocha swój klub. Nie umieliśmy tego utrzymać. Film chodzący po całej Polsce jak jeden Pasiak bije drugiego, mecz Cracovii kilkaset kilometrów od krakowa i prawie wcale dopingu na Na Cracovie ale cały czas o....Wiśle i jeszcze wiele wiele innych.
Protestowanie w tym miejscu było by poprostu bezczelnością.Jedyne co możemy zrobić w tym momęcie to tylko odbudować swój wizerunek....
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ludziska - czas na oddolny impuls kibiców
> Cracovii!
> Myślę o liście otwartym do mediów podpisanym przez
> setki kibiców KSC z protestem.
> Jak komuś się nasuwa coś co należy wkleić do tego
> listu, proszę na priv. Tylko priv forumowy - mail
> nie działa.
>
> Trzeba dać odpór jednostronnej wizji kibiców w
> Krakowie.
Klaros nie napiszesz chyba że film z Grodziska to fotomontaż. Zmiana wizerunku nie polega na napisaniu protestu ale na pozbyciu się bandytów.
Jupiter - chodzi mi głównie o to, że jak się dymi wszędzie, to jest mikra wzmianka na 163 stronie
Jak u nas jest naparzanka (o byle jakiej skali), to rysują to wszystkie media w tonie prawieirackim
A pokazanie kiboli GTSu bez wzmianki, że to oni, to już stalinowska manipulacja.
Podobnie wypowiedzi Pawelca.
Grodzisk widziałem okiem własnym i wiem co tam było.
Dodam, ze chciałbym też pokazać Profesorowi jasne poparcie większosści (zdecydowanej?) całego środowiska KSC.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)