Garbarnia Kraków coraz bliżej trzeciej ligi, w sobote wygrała 2-0 w meczu na szczycie z Proszowianką. Bardzo fajna atmosfera na meczu okolo 200-300 osob, wejscie za free, 5 fajnych flag na płocie wisiało, prowadzony był dobry doping, można sobie piwko na stadionie wypić w czasie meczu. Mysle ze Garbarnia ma wiele wspólnego z naszą Cracovią więc zapraszam wszystkich Pasiaków na następne mecze byłego mistrza Polski Garbarni Kraków.
==>CRACOVIA KRAKÓW DUMA POLAKÓW<==
-
-
>Garbarnia Kraków<
kliamcik mialem isc na ten mecz na szczycie :)
Już 14 maja Cracovia II - Garbarnia! Wszyscy na derby!!! :)
W sobote, zajebiscie :) a o kotrej godzinie?
Chyba w samo południe!
Ja wychowałem się obok stadionu "Garsy". Pamiętam, jak wybudowano ten stadion i z kolegami byliśmy pierwszymi "piłkarzami" na świeżo posadzonej "murawie" z czego nie byli zachwyceni gospodarze "obiektu". Pamiętam III-cio ligowe derby z Pasami po których musiałem się ukrywać, bo byłem jednym z trójki Pasiaków na Matecznym. Pozdrowienia dla Garbulek!!!
hehe.. juz od jakiegos czasu mialem sie wybrac na garbarnie.. ale jakos nigdy nie moge.. :(
3 liga 3liga Garbulki !!!
'' 5 fajnych flag na płocie wisiało''
Czyje to były flagi??
To fakt, że Garbarni należy się szacunek. Może i dla nich nastaną lepsze czasy. Oby!
Z brązowymi ciotami jest większa kosa niż z gts - dla przypomnienia ;P
Grali zawsze przeciwko CRACOVII - zakompleksione bałwany - kto chodził na 3 lige ten wie :D
flagi Garbarni :)
[img]http://www.garbarnia.krakow.pl/transparenty.jpg[/img]
[img]http://www.garbarnia.krakow.pl/jestesmy.jpg[/img]
[img]http://www.garbarnia.krakow.pl/transparent.jpg[/img]
[img]http://www.garbarnia.krakow.pl/transparent2.jpg[/img]
a tak na marginesie
Małopolski ZPN podjął decyzje o ukaraniu Skawy czterema walkowerami. Chodzi o mecze z Garbarzem, Clepardią, Garbarnią i Słomniczanką, w których grał Maciej Skawina ukarany sześcioma żółtymi kartkami. Skawa miała wnieść za niego opłatę karną w wysokości [b]80 zł [/b], której zdaniem MZPN nie wpłaciła. Ta decyzja pozbawia Skawę siedmiu punktów. Prezes Skawy zapowiedział wniesienie odwołania, twierdząc, że posiada dowód wpłaty.
Do czasu wydania ostatecznej decyzji nie uwzględniamy w tabeli tych walkowerów.
Na Garbarnie to mozna isc kiedy indziej. W ten weekend wszyscy do Warszawy !!!!!!!
Milus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z brązowymi ciotami jest większa kosa niż z gts -
> dla przypomnienia ;P
> Grali zawsze przeciwko CRACOVII - zakompleksione
> bałwany - kto chodził na 3 lige ten wie
Masz rację Miluś ile to razy Garbarnia odbierała nam punkty po to by pózniej "obdarować"naszego rywala do wejścia do II ligi.Miluś a pamiętasz jak śpiewaliśmy:
Garbarnia to psiarnia eja eja ooo
Na Garbarnie zawsze przychodzili wisłacy z okolic matecznego, sam we wczesnej młodości dostałem kilka razy po gębie od starszych "kolegów". Jednego notabene widuje często na meczach Cracovii...
Ewentualna przyszłoroczna wizyta Hutnika przy ul. Rydlówka może być zjawiskiem ciekawym nie tylko pod względem piłkarskim. Czy biało-brązowi są gotowi mentalnie na III ligę? Ile z tych flag ocaleje???
Łysenko !!!
Dlatego trzeba wspomóc Garbarnie, żeby HKS się zbytnio nie panoszył
cioty chcecie wpomagać? Szczególnie w czasach malejącej frekfencji na Pasch - liczy się wspomaganie freq na zdrajcach..
Cracovia moim życiem ale do GARCELONY mam duzy sentyment. Kopałem tam kiedyś w trampkarzach:)))Zyczę drużynce z Ludwinowa awansu do III ligi.
WITOSA tylko PASY:)))
ja tylko przypomnę naszą ostatnią wizytę u nich...nie tak dawno... bodajże 2-3 lata temu Garbarnia nas wyeliminowała w Pucharze... co prawda po karnych, aleśmy wylecieli.
PS. sam często łaziłem na Garbarnię, z racji tego że niedaleko, a ojciec z kumplami wódkę mógł spokojnie przed matką wypić :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)