No taki troszkę głupkowaty temat, ale "łykend" mamy, a już po meczu. Najwyżej jakiś czort zamknie, albo wywali... Jeżeli nie, to napiszcie co dla kibica Cracovii byłoby ważniejsze. Wygranie derbów, czy udział w pucharze UEFA? Rozmowa czysto teoretyczna oczywiście proszę nie doszukiwać się logiki (przegrane derby zmniejszają szansę na UEFA itp.). Po prostu możecie wybierać wygrane derby, albo udział w UEFA. Sonda jedynie z kibicowskiego punktu widzenia, a nie korzyści dla klubu, bo tu nie ma o czym dyskutować.
Ja osobiście bym wolał derby.
-
-
Derby czy UEFA?
DERBY
Derby
Ale sie nie udało. Czekamy na nastepne.
Jak można zadać takie pytanie?
Moim zdaniem ważniejsze od udziału w UEFA byłoby utrzymanie Lecha w 1 lidze!
Skoro bez skrupułów wygrywamy z rozpaczliwie broniącym się braćmi z Poznania, to o wymiarze Derbów w kontekście UEFA nie trzeba nic mówić. Ja jednak uważam że wczoraj przegraliśmy najważniejszy mecz - na pewno w tym sezonie.
POZDRO MENTNY
Byszyce 100% CRACOVIA!!!
Derby
Derby
Derby
Derby
derby
ale i tak po wczorajszym meczu nie jestem zły
zaprezentowalismy sie dobrze i ze strony piłkarskiej i kibicowskiej
BUDA BUDA BUDA!!
Derby. Jeśli patrząc ze strony kibicowskiej.
Derby wolałbym nawet bardziej niz mistrza < a nawet mistrza ligi mistrzów> Polski
Proponuje wygrac derby w Lidze Mistrzow jak Milan z Interem;)
Serce chce powiedzieć derby a rozum mówi UEFA. 100-lecie Cracovii zobowiązuje do wyjścia z zaścianka naszej kopanej. Na dalszy rozwój niezbędna jest przecież zdecydowanie większa kasa na zawodników, rozwój zaplecza itp. Potrzebni są więc dodatkowi sponsorzy czyli po prostu kasa. A tej nie zdobędziemy wygrywając jedynie derby. Trzeba mierzyć wyżej a wtedy ... wygranie derbów nie będzie problemem.
derby
derby
UEFA. Na derby jeszcze przyjdzie czas, a doswiadczenie w pucharach trzeba zbierac.
No ale oczywiscie pisze to teraz, gdy juz wiem, ze derby przegralismy..
Derby
DERBY
oczywiście że Derby !
Derby, ale w pucharze UEFA !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)