Bojarski po meczu sam powiedział że karnego na nim nie było, więc nie komentujmy. Faul na Cantoro był. Fakt że się trochę podłożył Cabajowi, ale takie prawo napastnika w takiej sytuacji.
-
-
Jak można było przegrać ten mecz
Gramy pięknie, z polotem, super wychodzi nam klepka ale na 16 metrze wszystko się kończy. Zamiast strzelać, kiwki w polu karnym, w ogóle brak koncepcji jak wykończyć naprawdę ładną i szybką akcję.
martinez - dlaczego narzekasz na skutecznosc skoro groznych akcji mieliscie rownoe jedną? przy pieciu naszych setkach? (3x franek, 1x zieniu, 1x mauro). Cieszcie sie ze tak nisko zostaliscie pokarani :P
hwat - karny jak byk, jak ogladales w C+ to nie wiem skad masz watpliwosci, o ile mauro jedna noga uciekl cabajowi o tyle druga juz zatrzymala sie na rekawicy ;]
MKSKib, muszę oglądnąć w TV.
Nie bede komentował. Z mojej perspektywy wyglądało to tak, że Cabaj się wyłożył, piłka się odbiła od jego rąk po czym Cantoro wleciał na niego i się przewrócił.
Mogę się mylić ale tak to widziałem.
Jeśli tak było, to karnego oczywiście nie mogło być.
Oczywiście wg wiślaków:
1)byli zdecydowanie lepsi
2)powinni wygrać 8-0
3)Powinni dostać karnego
4)My nie mieliśmy żadnych bramkowych sytuacji
Boshe..........
MKSKib Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bojarski po meczu sam powiedział że karnego na nim
> nie było, więc nie komentujmy. Faul na Cantoro
> był. Fakt że się trochę podłożył Cabajowi, ale
> takie prawo napastnika w takiej sytuacji.
Jak sam to ująłeś: podłożył sie troche Cabajowi - Cabaj czysto wybil pilke Cantoro a on teatralnie upadł zachaczając o rece Cabaja. O karnym nie mogło byc mowy tak jak w sytuacji z Bojarskim
martinez przytaczaj fakty w odpowiedzi a nie puste hasła :)
Co do Bojarskiego to musze zovbazyć tą sytuację w TV, a jeżeli chodzi o Cantoro to o faulu nie może być mowy. Siedziałem akurat na wprost tej sytuacji i Cantoro po prostu chciał wymusić karnego.
CTSK buahahahah:) chyba kpisz. Zmiażdżyliśmy was wszystkim, wy nas tylko jedną bramką. I to nie do końca:) Ja sie nie czuje źle, bo wiem, że wasz czas sie juz kończy, jak obejrzałeś mecz to powinieneś też o tym juz myslec...:)
Nie marudzcie . Sprawy maja sie następująco . Bredzenie ze Wisła to był najlepszy zespól z jaki gralismy to delikatnie mówiąc przesada. Wisła jest cieniem tego co robiła np z Shalke . Srodek pola mają słabiutki i gdyby nie Frankowski, który tu trzeba przyznac jest napastnikiem numer jeden w Polsce to spokojnie by przegrała.Naprawde juz Łęczna lepiej grała. A co naszych , ku.wa ZERO napadu , no zero Moskała słaby , Bania słaby, Bojarski robił co mogł ale sam meczu nie wygra. Srodek pola , generalnie pomoc nie taka zła. Nawet Giza dzis wypadł spoko.Cabaj jest REWELACYJNY, naprawde perspektywiczny zawodnik i wkrótce zastapi Dudka, Majdan niestety ale jest juz za stary zeby go brac do kadry.
I powiem wam zdarłem gardło jak nigdy , nie moge mowic, doping bardzo bardzo dobry, trcohe sie po psiej siersci pojechalo ,ale i tak w normie :) chyba nikt nie oczekiwał ze przywitamy ich chlebem i sola :) , chodzi o to zeby tak sobie spiewac na derbach a nie np z Katowicami, bo po co .
PASY pokazaly ze spokojnie zasłuzyły na gre w PUEFA, bo kto ma grac Legia ? no bez jaj
Spokojnie na trzecie wskoczymy, a DERBY na jesieni juz bedą dla NAS to jest pewne.
JAk na Mistrza Polski przystało Wisła gra kiche z która sobie wogole w el. do Ligi Mistrzow nie poradza i taka prawda.
Genralnie PASY rozwój Wisła cofa sie w rozwoju. I TYLE.
HEJ PASY GOOLLLL!!!
W sumie nawet nie jestem smutny bo pokazalismy gtsowi ze ( jak to oni mowili ze bedzie 0:5 0:6 , a tu ledwo 0:1 tak tak ledwo.
Los - jedna bramka, 5 sytuacji ;) przy Waszej (przypominam) jednej. Pozatym po wyniku 0:1, 12 pkt przewagi i kolejnym MP z rzędu jakos nie mam zamiaru myslec ze Nasz czas sie konczy ;)
tak wogole to ciezko nie zobaczyc ze Wisla przeszla troche obok meczu, ale dla czesci zawodnikow po grze w pucharach itp liga Polska to juz nie ma motywacji. Dla Cracovii skoleji byl to najwazniejszy mecz w tej rundzie.
Łukasz_KSC Napisał(a):
> Nie mamy w zespole ATAKU !!!! Potrzeba dwóch
> DOBRYCH NAPASTNIKÓW i to od zaraz.Bo Moskała i
> Bania to całkowite dno.
miales na mysli takich Frankowskiego i Zurawia, he???;)))
a tak swoja droga, to rzeczywiscie smutna prawda jest taka, ze brakuje nam typowego snajpera, ktory bedzie potrafil przypier... z 16 metrow tak, zeby bramkarz z pilka wpadl do siatki i bedzie mial szczypte tego "pilkarskiego szczescia"... Nie moge powiedziec, widac, ze Moskala sie stara, ale niestety z tych staran pozytek jest sredni.
Ale CTK że tak powiem pier.dolisz. DErby to DERBy. Do tego meczu nie można podejść obok. TO jest wojna, do tego święta. Ty chyba od niedawna kibicujesz Wiśle.
bootch Moskala nic nie gra o poczatku rtundy - transfer nieudany!!!!
CTSK Napisał(a):
> Los - jedna bramka, 5 sytuacji przy Waszej
> (przypominam) jednej.
No i wszystko jasne mieliśmy jedną sytuację.....(BUAHAHAHAHAHA)...I to jest własnie przytaczanie faktów.
martinez a ile może mieliście? nie mieliście ani jednej klarownej takiej jak Franek czy Cantoro, więc nie pierdol, teksty typu "zmiażdżyliśmy was" są debilne bo nie wiem czym! chyba swoją głupotą!
hm biernie 9 lat, aktywnie z 6 ;)
no po postawie niektorych zawodnikow Wisly okazuje sie ze mozna :////// moim zdaniem profesjonalista do kazdego meczu podchodzi w 100% zmotywowany, do tego powinna dojsc motywacja ktorej zrodlem jest trener, w Wisle tego nie widziialem, w przeciwienstwie do Cracovii, ktora jechala na pelnych obrotach
pozatym pilkarze nie odczuwaja tak bardzo tej wojny jak kibice (sam Majdan to potwierdzil), co nie zmienia faktu ze jest to walak o prestiż.
CTSK - ja byłem na stadionie i wem ile Cracovia miała akcji. Do 12 minuty wydawało mi się, ze gramy z jakąś Szczakowianką....:) No ale cóz. Jedno wam przyznam, wygraliscie dzis jedną bramką, powinien byc Remis, jeszcze mamy czas was ograc nie raz nic sie nie stało:) Nie cieszcie sie jak murzyn zapalniczką ( nie jestem rasistą )
Wiślaki, czy wy nie macie własnego forum?
Serwerek się wam wywalił, czy co?
mamy mamy i to ładnie nawet działa ale jak czytam wasze biadolenie to aż musze coś napisać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)