oczywiście derby.Podzielmy się pomysłami,mój jest taki,trzeba ostro walczyć, nie odstawiać nóg,ostro ale nie faul.Wielu wiślaków liczy na wyprzedaż,mistrza mają w kieszeni -przestraszą się bezpardonowej walki.
-
-
Jak grać żeby wygrać
Ja mam 100% sposob. Niestety nikt mojego pomyslu nie chce wykorzystywac.. Otoz wystarczy strzelac na bramke przeciwnika. Nie zastanawiac sie tydzien, nie myslec, nie analizowac co bedzie, nie dryblowac na 18 metrze, nie kombinowac - tylko k**** strzelac. To powinno zalatwic sprawe.
nasi pilkarze znaja tylko jedna metode, wjazd z bramka na pelnej k..
strzelac strzelac strzelać
na pelnej ku.... to ma byc doping :)
a wracajac do tematu to zastanawia mnie czy Citko i Radwański beda grali, bo kurde bez nich ciezko bedzie, no i zeby czasem baranek za ostro nie faulowal:) A Baster niehc sie pilnuje:P
taaa. Citko to napewno pogra...
Citko chyba nie zagra, a strategia tak samo jak na Reymonta, po prostu:
GRAĆ UWAŻNIE W OBRONIE NIE SPUSZCZAĆ Z OKA ŻURAWIA I FRANKA, NIE ZOSTAWIAĆ ICH NA 18, 20 METRZE! No i grać skutecznie w ataku!
Kto kocha ten wierzy!
Po raz 100: Baster do pomocy, bo znowu będzie, co było... Na lewej Radwański, na prawej Wacek.
Boisko będzie mokre, walić na bramę z każdej pozycji od 20 metra. Oni tracą w ten sposób sporo bramek (tyle że nie z frajerami). Sami też będą z dystansu strzelać, trzeba to blokować - przykład Liverpoolu.
A Radwanski to ma zdrowa ta noge już ??
To bedzie napewno mecz walki, determinacja i zaangażowanie musi być po naszej stronie, a będzie dobrze.
Wpuścić Drumlaka!!!!
Hmm, tak mi przyszło do głowy. Skoro my mamy takich drobnych tych napadziorów, to po co my robimy te rajdy bokiem pod linie końcową i wrzuta na 5-11 metr?!
Ale musimy grać szybko!!! Nie tracić piłki, bo to będzie nasz koniec.
No i strzelać, strzelać, strzelać. Przytuła, Giza, Baran, Drumlak. jak każdy z nich odda po 2-3 stzrały z 20-30 metrów to coś musi wpaść, nie ma siły.
A jak nie to Wawrzyczek na ostatnie 15 min i teraz już mu wejdzie :D
Jest prosta metoda - strzelić w pierwszych pięciu minutach 3 bramki a potem kontrolować sytuację.
CRACOVIA PANY!!!!!
Rak
21.VI - 22.VII
"Dzisiaj nie zabraknie Ci chęci ani siły do działania. !!!!!!!!!!!!Wykorzystaj wszelkie okazje, dzięki którym możesz poprawić swoją sytuację materialną.!!!!!!!!!!! Twoje decyzje okażą się wyjątkowo trafne i szczęśliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Jak przeczytałem ten horoskop od razu pobiegłem do sts-u :D Polecam wsztskim rakom ;) Płacą 3,60, można niźle zarobić, a i przy okazji pomoże się naszym, w końcu trafne i szczęśliwe decyzje muszą się sprawdzić:D :D :D :D :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)