pamietajcie prosze o starych piosenkach anty na "druga strona odpowiada" i nie robcie non stop lokomotywy,ktora poprzedza 2,3 minutowe "caly stadion sratatata..."
aha i pamietac o zgodach,o Lechu i Arce a nie skandowac jakies jaselko
-
-
APEL!!! Do kibicow z sektora "C"
Aston: Ja zaspiewam z 1 czy 2 razy :)
Damy rade!!!
Adam i Świstak - jesteście od teraz jedynymi sprawcami mojego zadowolenia - jestem totus tuus :D
hehe, no i przyszla góra do Mahometa, znaczy się do rabina..
Tylko, że środek C jest w dużym stopniu okupowany przez pasiastych emerytów i rencistów, wiec lepiej się ustawcie bardziej z boków, bo tam ostatnio tworzyły się samoistnie małe "młynki"...
jak bedzie teraz z tymi miejscami to nie wiadomo. Ja bym jednak proponowal srodek C- koniec zrzucania mlynu na boczne tory. W sumie dzieki tym ograniczeniom profesora osiagnelismy to co chcielismy - znaczy sie swistak na srodku. To bez watpienia wplynie dobrze na doping. No chyba ze grupa trzymajaca wladze sie znowu postara wszystko spierniczyc
Gregorio - jaką władzę, jaką władzę?
U nas każdy się rządzi sam, a na dodatek derby rządzą się swoimi prawami. :D
Adaś i Świstak gratuluje popieram 100% Wierze że będzie super po prostu:
UFAM WAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krotko i na temat: jak zwykle na mnie i moich kumpli na C mozna liczyc!
Co do Grodziska, Zaglebia, etc... chce sie Wam jeszcze toczyc piane? Bo ja mam wrazenie, ze odbiorcy Waszej krytyki forum chyba nie czytaja... A w Grodzisku tylko kilka osob mialo odwage z Nimi rozmawiac w 4 oczy... W sumie... i tak jade na reszte wyjazdow, a za tydzien w Wawie to bede niestety w "drugim domu";-)
Pozdro - do piatku!
Twixxx, jasne że się nie chce i już można się tylko poprzekomarzać :)
Ale jednak nie nazywaj tej wymiany przypadkowych słów z języka polskiego i pochodnych, jako rozmowy. Chyba, że dziada z obrazem.
taka maja sugestia do prowadzących doping żeby w miare mozliwosci obserwowali sytuacje na boisku, jak nasi graja kiche to nie "hej Pasy gol.." tylko "kurwa mac Pasy grać", zabardzo rozpieszczilismy ich textami "nic sie niestało..." po przegrywanych meczach
a kiedy nasi grali na odpierdol ostatnio? w Katowicach z GKS-a ! od tej pory zadupcają na maxa. Moga grać źle ale "K...a Mać...Pasy grać" jest zarezerwowana na mecze kiedy nasi piłkarze "pierdolą grę i kibiców". Od czasu Stawowego zdarzyło się to raz właśnie na GKS Katowice.
EPT Napisał(a):
>
> jest ktoś z B4 na forum który będzie zawzięcie
> dopingowal?
>
zasadniczo to ja bede na B5 i zamierzam calkowicie zedrzec swoje -zapalone i chore jak sie dzisiaj dowiedzialem :)- gardlo :D zobaczymy na ile mi starczy mozliwosci ...
kurde a co bedzie z tymi miejscami na C ??
a tak wogole czy sa jeszcze bilety na C ?:/
albo jaki jest numer na wielicka ?
2929100
wykupiłem karnet na D "młyn" i młyn przepadł :P ... w takim razie trzeba będzie się przejść pod kraty na B ... wspomoge ich swoim gardełkiem ;P
Wreszcie powiało optymizmem!
Ja ze swoją rodzinką będę zdzierał gardło na B !!!
Pozdrawiam!
Spoko drzemy ryja na maksa ja plus 4 kompanow na C , tak ze spoko.Dziadki sie tez dołaczą tylko jak cos bedzie za Pasami , bo dziadki na Wisłe nie spiewaja bo uwazaja ze oni sa za CRACOVIA a nie za Wisła i maja rację :) .
W piatek dajemy cala moc z gardel proponuje lyknac dwa surowe jajeczka , gardełko dłuzej wytrzyma i nie pic zadnych napojow zimnych , bo dlugo gardlo nie wytrzymuje ,herbatke z pradem mozna przed meczem ale zimnego browca nie polecam gdyz wydajnosc gardla spada o jakies 30%. Genaralnie najlepsza herbatka, cieple lepsze, struny glosowe lepiej znosza cieple niz zimne:)
wiem ze to krotki czas ale derby to derby wiec: moze daloby sie jakos naglosnic inne miejsca niż C. Nawet wystarczylyby krotkofalowki i ktos kto odbierdalby sygnaly od S i AA na innych sektorach. W ten sposób caly stadion wiedzialby co ma spiewac i nie bylo by tego chaosu gdy kazdy spiewa co innego. Jesli cos takiego nie wchodzi w gre to wezcie chociaz, jak macie pod reka, zwykly megafon. Napewno bedzie Was duzo lepiej slychac i to nie tylko na C. !!!!!!!!!
nas na C bedzie 6 ode mnie , i dziadki tez pomoga ! jedna wazna uwaga , to nie 1,2,3 i Kto wygra mecz, tylko " druga str odpowiada .... " tak samo , Swistak po Wisle trzeba tez pojechac, Wisla to miasta hanba wyjdzie na C na pewno , i pozniej juz glosna na stadionie pojdzie , ale jeszcze "buda buda buda ... " na 2 strony od nas zaczynajac tez dobre a i niewulgarne ! dobry wybor ze na C :)
tylko przy buda buda buda na końcu nie "Wasz TS" ale "GTS"
;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)