Zubereg, Crax:
pierwsze słyszę, że nie było żadnego pojednania. Msza była w intencji Ojca św. i POJEDNANIA. Marsz kilka dni później był MARSZEM POJEDNANIA. Więc nie zakłamujmy historii, zwłaszcza najnowszej.
W tzw. międzyczasie nasz stadion został nazwany imieniem Jana Pawła II. Może pochopnie, ale jest. W tej sytuacji powrót do sytuacji z przed mszy jest niemożliwy, choćby niektórzy żałowali pewnych rzeczy. Przyjmijmy, że dokonaliśmy pewnej ofiary DLA PAPIEŻA, i wypada się tego trzymać, bo inaczej - koniec z naszym honorem. Cena tej ofiary jest mniej niż umiarkowana: powstrzymanie się od najbardziej chamskich wyzwisk pod adresem TS (i kogokolwiek). Była propozycja: nie musimy się kochać, wystarczy, że się będziemy szanować. Czy to aż tak dużo?
-
-
Dziękuję bezmózgowcom/powinno być przerzutom/
Postscriptum: wygląda, że szacunek (nawet do samego siebie) to jest trudna rzecz. Jestem po lekturze Strefy, gdzie jeden z Modów podpuszczony przez kolesia umawia się z nim... na palenie skrojonych szalików TS. To o czym my w ogóle rozmawiamy...
Do Wujek Grga:
Wklej zdjęcia jak będziesz mógł, bo niestety nie byłem w Grodzisku i nie wiem kto to zrobił. Niech się zgłosi - tylko jak ma jaja to niech przyjdzie sam a nie z kumplami. Dla tych co zaraz napiszą że dużo gadam - NIE JESTEM PIKNIKIEM !!!!!!! Ja i wielu moich pasiastych ziomali, chce wiedzieć kto pobił Pana Romka !!!!!!!
tylko zeby znowu nie zrobil sie podzial takii jak w Realu... cztery bojowki i kazda ma miedzy soba kose..!!
Do łączam z innego wątku(zamkniętego)
"Wracajac jeszcze do cytatu Zoyki, podejrzewam ze 90% tego forum jeszcze w rundzie jesiennej spiewalo rozniutko wszystkie przyspiewki anty, a o 2 lidze nie wspominajac wtedy nikt nie mial zadnych hamulcow i rowno ciagnal ze wszystkimi, a teraz wielkie halo nagle wszyscy siweci sa albo poprostu zaceli kibicowac od wiosny."
to napisał kkk_84
chłopcze jeśli nie byłeś w Grodzisku to się nie wypowiadaj na ten temat, jeśli byłeś i masZ takie poglądy - to nie mamy o czym rozmawiać
i tu nie chodzi o spiewanie antywiślackich piosenek
bo wierz mi - nie lubię ich bardziej niż Ty i jestem w stanie sie o to założyć... Tylko że niechęć ma rózne przejawy i oblicza...
Przykro mi jak patrze na to co sie dzieje - z Kaluzy robi sie bajoro:( zycze wam wytrwalosci w walce z bandytami lepiej pozno niz wcale.
I jeszcze raz - JP II- niech zstąpi duch Twój i odmieni oblicze ziemi tej / świętej / ziemi.
QRWA nie mieszajcie juz w to cała scierwowata sytuacje Karola Wojtyły. Najwygodniej zasłaniac klopot papiezem. On nauczał tak i wszyscy maja tego przestrzegac. Chcecie normalnosci?? Mowcie wprost, a nie ze tak chciałby papiez. Zaraz powiecie, ze to przez jego smierc tak sie porobiło... ehhh ludzie ludzie. Mowie to pierwszy i ostatni raz, nic Papiezowi do tego co sie u nas dzieje. Sami sie wezmy do zmian, bo gadac ze jest chujowizna, ze JAZDA z hooliganami i ze trzeba działac kazdy umie. ROBIC NIE MA KTO!!!
Girlik, co do intencji zgoda, ale faktycznie nie oglądajmy się na cuda tylko róbmy, co do nas należy. A należy nie dać się zniechęceniu po przykrych lekcjach ostatnich dni. Od Papieża dostaliśmy już dość, teraz nasza kolej.
Klaros
Jak się jeszcze kiedyś załapę z tobą do auta to oczywiście na 100%:)
Bo tu chyba cudu znów trzeba i czemu nie mamy prosić o to naszego Karola.
A Ty DSS nie prosisz o nic nigdy w modlitwie / np. Boga, Jezusa /
PS. Papież przez 'ż'
Docent - masz rację tylko jak tu się nie zniechęcać?
Literówka:P girlik - modle sie bardzo zadko, a jesli sie zdaza to nie na necie. Nie rozmywajmy juz temaciku i nie gadajmy o modlitwach. Niech kazdy zacznie zmieniac swiat od siebie i przez siebie nie przez papierza i nie od innych. AMEN
DDS poparcie 100%!
jak sami nie bedziecie spiewac i inni beda widziec ze to slabo idzie to nie beda spiewac! a jak bedziecie gwizdac to i tak beda spiewac tak zeby bylo ich slychac!
2 razy na mecz mozna spiewac! przy kazdfym kolejnym siedziec cicho i bedzie oki!
DSS - ale ja nie chciałem o modlitwach i też rzadko się modlę .
PS.: I wiem że robisz to celowo - żadko i zdaza przez "rz" - ale piszę to dla uczniów, którzy mają jak ja pamięć wzrokową.
Zubereg, żebyś wiedział, że się cieszę z Twojej wypowiedzi.
Przynajmniej z jednym człowiekiem się faktycznie pojednałem :) :D
ciekaw jestem kiedy znowu ze mna sie pojednasz? ;)
Docent napisal :
Postscriptum: wygląda, że szacunek (nawet do samego siebie) to jest trudna rzecz. Jestem po lekturze Strefy, gdzie jeden z Modów podpuszczony przez kolesia umawia się z nim... na palenie skrojonych szalików TS. To o czym my w ogóle rozmawiamy...
Docent - ja Cie proszeeee... Wydaje mi sie, ze to co napisalem tamtemu gosciowi w sprawie szalików, to jest wyrazna kpina z niego, ale jak widze Ty nie zalapales... Na Twoim miejscu zanim bym oskarzal kogokolwiek pracujacego dla Strefy to bym sie dwa razy zastanowil. Popatrz jaka tam na forum jest kultura i jak staramy sie, zeby wszystko trzymalo sie na pewnym poziomie kulturalnym. A zebym ja sie z kims na palenie szalikow umawial... Pozwol, ze skopiuje Twoj wpis do nas, niech sie tez ludziska pozmieja :)
karolo - lecimy do Baku na intertoto i mogę Cię do avionetki odrzutowej zabrać.
Wpadniemy po drodze do Romka Abramowicza i pogadamy o tym jak można wysepić z Rosji miliard funciaków na transfery. :)
Klaros, Ty sie nie smiej, ja jak Icek, subkonto tajemnicze mam... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)