Ja widze tego gościa na boisku to mi nie dobrze!!! dosłownie jest beznadziejny!!! Cikto Moskała i Bania to samo!!! Na dodatek te niebieskie koszulki!! i non stop słyszałem w TV "wisła to stara....." więc nie mogliśmy w tych warunkach wygrać tego meczu!!!
Ja proponuje taki skład Pasów: Cabaj-Wacek, Skrzyński, Węgrzyn, Radwański- Giza, Baran, Przytuła - Baster,Szczoczarz,Bojarski
Myślę że jednak nigdy takiego nie zobacze bo nasz kochany trener do końca bedzie grał tym nowakiem i resztą którą wymieniłem wyżej
-
-
Po Groclinie: Już nie moge patrzyć na tego Nowaka!!!!
zacznijmy o dtego że jak można zrobić zmiane w 87 minucie przy stanie 2:1 radwański->wacek !! no żenada !!
ja proponuje
Cabaj-Radwanski,Skrzynski,Węgrzyn,Baster-Bojarski,Giza,Baran,Przytuła-Citko,Szczoczarz(!)
Santo Radwanski chcial zmiane jak ty ogladales ten canal +
Santo chodzi o to ,ze wchodzi Wacek a nie Szczota. Nowak nie gral zle - Moskala duzo slabiej od niego. Slavo - czuje,ze siedzielismy obok siebie na Zaglebiu :P.
Santo on od 77 prosił o zmiane !!
Nowak i Bania to jest porazka!!!!
Nowak zupelnie bezproduktywny,a Bania chyba nie za bardzo wie na jakiej pozycji gra :/ Gdyby wykorzystal setke na samym poczatku mecz moglby sie inaczej ulozyc..>Szkoda slow :/
Jak zwykle Bojar najwiecej walczyl!!!
Kartka dla Citki niesprawiedliwa...Sedzie chu**!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem wszedł pod koniec Wacek i grał bardzo dobrze!!! więc niech gra!!! a radwańskiego przenieść na swoją ulubiona lewą strone!!! w ataku niech gra Szczoczarz! niech się chłopak ogrywa!!! a Bania już jego czas się pomału skończył! Moskała to nasz kolejny niewypał transferowy!!! jest beznadziejny!! Baster niech gra za Nowaka na lewym skrzydle!! a nowak pa pa
jak nie mozecie patrzec na naszych piłkarzy to przestańcie patrzeć i po sprawie.
ej czy wy jestescie normalni, przeciez szczoczarz jest dnem on sie boi pilki a jak ktos pisze ze bania mial setke na poczatku meczu to tez chyba inny mecz ogladal :( wg mnie powinien grac wawrzyczek, citko, giza, przytula, moskala, bojarski od poczatku meczu ale ja to sobie moge :( hheh....
żydziorek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak nie mozecie patrzec na naszych piłkarzy to
> przestańcie patrzeć i po sprawie.
wszystko na temat!!
a ja proponuję zmianę w 83 minucie ---> Santo na jakiegoś prawdziwego pasiaka - sorry Marcin ale clepardia to nie wszystko.....
sorry chlopaki ale nie robcie jaj !! przegrywamy - ja wiem ze radwanski prosi o zmiane ale kurwa chcemy chyba zremisowac czyli poprawic sile ataku. fajnie ze wacek wrocil ale mogl sobie to kiedy indziej zrobic to byla taka zmiana jak bodajze bania za dudzinskiego na derbach !! nie robcie jaj
Aston o co ci chodzi czlowiek ?
Też mi się na początku wydawało, że Bania miał - no setkę może nie, ale taką "dziewięćdziesiątkę"...
W przerwie pokazali z ujęcia innej kamery.
To nie była łatwa pozycja...
Cóż, szkoda, że nie strzelił.
Ale chyba bardziej szkoda tego, że ich bramkarz wybił ten strzał Bojara w I połowie.
A chyba najlepszą sytuację miał jednak Moskała, po tym wolnym z linii pola karnego.
A Wacek moim zdaniem się bardzo dobrze pokazał przez te kilka minut
- parę akcji nieźle pociągnął.
Marcin - nic personalnego
po prostu bądźmy pasiakami, nawet w tych ciężkich chwilach!
I jeszcze jedno
- ja nie lubię "doradzać trenerowi" składu
bo ja wiem znacznei mniej, po pierwsze nei jestem trenerenm, po drugie - nie znam drużyny tak, jak on
ale tak sobie myślę:
- gdyby obrona zagrała w składzie
na prawej Wacek, na lewej Radwański
- a Baster do pomocy?
Widzę że trener chce żeby z Bania stało się tak jak z Ankowskim. Jak ma lekki spadek formy to trzeba dać chłopakowi odpocząć bo niedługo będzie tak samo wygwizdywany jak Ana
Ja skład widze tak:
Cabaj
Radwański Skrzyński węgrzyn Wawrzyczek
(Bojarski Drumlak) Baran Baster
Szczoczarz (Bojarski Citko Drumlak) Moskała
Reszte pozostawiam bez komentarza
ahhh,szkoda Nowaczka bo tak pieknie gral...W III lidze byl chyba naszym najlepszym zawodnikiem,pozniej obnizyl loty ale juz myslalem ze po meczu z Zagłebiem (2:5) znowu pofrunie wysoko...I spadł.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)