Mam prośbę w związku z poniedziałkowym meczem.
Otóż z powodu wyjazdu nie mogę założyć tematu o właściwej porze więc robię to teraz. Prosze kogoś po meczu o umieszczenie w tym temacie składu drużyny i generalnie o "podbicie" do góry. Dzieki.
Wyniki za Lecha podam we wtorek.
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 04/05 - 20 kolejka Groclin Grodzisk Wielkopolski
Cabaj -
Radwańśki
(Wacek) -
Skrzyński -
Węgrzyn -
Baster -
Nowak -
(Giza) -
Baran -
Przytuła -
Moskała -
(Citko) -
Bania -
Bojarski -
Cabaj - 7
Radwańśki - 6
(Wacek) - 6
Skrzyński - 5 (tak nisko,bo fatalny blad przy pierwszej bramce i jeszcze wiekszy przy trzecim golu dla fotelikow)
Węgrzyn - 7
Baster - 7
Nowak - 6
(Giza) - 8
Baran - 8
Przytuła - 7
Moskała - 6
(Citko) - 1 - zal,bo dostal wyjebana z kosmosu kartke,ale do chwili kartki same straty i niecelne podania (on do kurwy nedzy gra jak oldboj - jkies zagrania walusiami, tak sie gra na gierkach towarzyskich - znam takiego co tak gra - Henek Smialek - tak sie porusza po boisku , a jego podania sa celne, tylko Smialek malo rozwojowy zawodnik juz...:] )
Bania - 6 - no ta sytuacja na poczatku meczu ... szkoda,ze nie trafil czysto :(
Bojarski - 7
szybkilopez, Bojarski nie grał? a Baran 8 - za to ze totalnie zawalil 2gą bramkę ? ogłądałes mecz ?
Tak,ogladalem - strata,glupi faul - ale to ile zapieprzal w srodku pola to jest niesamowita robota.
Bojar gral - nie madrkuj tylko sam mogles odswiezyc temat.
Cabaj - 6
Radwańśki-5
(Wacek) - 6/nowa-stara siła w Cracovii/
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 5
Baster - 4/za bramkę/
Nowak - 3
(Giza) - 4
Baran - 6
Przytuła -3/nie3 rozumie trenera/
Moskała - 4
(Citko) - ???
Bania - 3
Bojarski -4
nie bede chwalil bo nie ma za co :( ale jesli chodzi o gre w oboronie to dramat, wg mnie 1 i 3 gol to wina skrzyni, a drugi to na 200% cabaja, sorki ale jesli jest wolny, to ustawia sie mur na krotki rog i goscia na slupku a samemu broni sie dlugi rog, a jemu wpie***lili wlasnie w ten dlugi tam gdzie powinien stac :(
Cabaj - 7
Radwańśki - 6
(Wacek) - 3
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 6
Baster - 7
Nowak - 1
(Giza) - 7
Baran - 7
Przytuła - 2
Moskała - 4
(Citko) - 1
Bania - 6
Bojarski - 7
Cabaj - 5 - fatalna postawa przy 2 bramce. Ustawia mur na krótkim słupku i sam staje za murem?! Kto go tak uczył? Majdan?! :-) No i oczywiście znowu zabawa z napastnikiem na własnym polu karnym. Kiedy to się skończy?!
Radwańśki - 6 - niezły w obronie, coraz pewniejszy, tylko przy dośrodkowaniach zachowuje się jak nowicjusz
(Wacek) - 7 - dla mnie w pewnym sensie objawienie. Zagrał wprawdzie krótko, ale jak!
Skrzyński - 5 - celne podania, ale jak na środkowego obrońce, to słabo broni... :-)
Węgrzyn - 5 - jw. ogrywany przez napastników, brak wyprzedzenia.
Baster - 7 - asysta i kilka ładnych akcji, a że nie nadążył przy 1 bramce, to nie jego wina, wychodził z grą, a poszla kontra
Nowak - 4 - słabiutki. Dostanie piłke i nie wie co z nią zrobić!
(Giza) - 7 - krótko grał, ale widać, że potrafi z piłka wiele, tylko czemu tego nie pokazuje częściej? Piękna bramka
Baran - 6 - zbyt wiele fauli, dzis grał brutalnie, ale przynajmniej walczył
Przytuła - 3 - no brak mi słów po prostu. 13 zawodnik (obok 11 i sędziego) Groclinu
Moskała - 4 - trudno mu jest wypracować sobie sytuację, a gdy juz do nie j dochodzi, to partaczy...
(Citko) - niczym nie zawinił, kartka to kpina, ale widać że był sfrustrowany swoją grą
Bania - 4 - zero zagrożenia
Bojarski - 7 - jak zwykle waleczny i nieustępliwy. Siał najwięcej zamieszania w szeregach gospodarzy.
POdsumowując. NIe mamy ataku i dziurę w środku (obrona + pomoc), bo ileż BAranek wytzyma walcząc za 2?
Bez cenzurek dla każdego ale kilka uwag.
Cabaj - niestety szczęście dzisiaj go trochę opuściło. Błąd przy drugiej bramce.
Baster - pierwsza bramka jego, nie ma co opowiadać że poszedł do przodu bo nie zostawia się wolnej całej strony boiska. Od Odry w Krakowie dostaliśmu dwie takie bramki.
Baran - walczył przez cały mecz, ale wolny po którym padła druga bramka to dwa jego błędy. Strata piłki a po chwili faul.
Atak poza Bojarem bezbarwny i nie stanowiący poważnego zagrożenia.
Ogólnie - walczyli, mecz zupełnie dobry, ale pojedyncze błędy zawodników, tych którzy się bardzo starali powodują straty których już nie możemy odrobić.
P.S. a Gitara zamiast trzymać obronę strzela bramki w IV lidze.
Cabaj -5 co on robił przy wolnym ? jak można tak ustawic sie za murem?myslal ze bedzie po krotkim? i raz sie kiwal i prawie stracil
Radwańśki-6 ok ok
(Wacek) -poco ta zmiana?szczote by wpuscil
Skrzyński -6 pare bledow
Węgrzyn -6 za wolny juz chyba :(
Baster -5 zawalil 1 bramke
Nowak -4 to nie druga liga... nie oszukujmy sie
(Giza) -7 dobra zmiana + brameczka supe
Baran -7 twardo , jak trzeba to sfaulowal i super ale bylo troche strat...
Przytuła -6 on gral wogole ?
Moskała -6 kurde on nic nie wnosi :/ znowu prosze o Szczotke
(Citko) -6 za malo gra chlop...
Bania -5 on nie ma techniki :/ chyba tez sie wypalil :(
Bojarski - 8 jak nie 9 as nad asy nie wyobrazam sobie Cracovii bez niego !
Cabaj - 5, druga bramka na jego koncie, jak zwykle idiotyczne kiwki(może on chce się jeszcze przekwalifikować na zawodnika pola?), poza tym dwie znakomite interwencje
Radwańśki -6, dziś słabiej niż zwykle, szczególnie dużo strat w ataku
(Wacek) - 7 jak na tak krótki czas gry to całkiem nieźle
Skrzyński - 3,najgorszy mecz Skrzyni jaki widziałem, pierwszy i trzeci gol na jego konto.
Węgrzyn - 5, lata lecą, ze zwrotnością co raz gorzej, a na murawę nie można nic zwalić
Baster - 6, plus za asystę przy bramce Gizy. Po raz tysięczny napiszę MArek to pomocnik a nie obrońca. Minus za "współudział" przy pierwszym golu dla Grodziska
Nowak - 1, to on w ogóle grał?
(Giza) - 6 za bramkę (piękną), może oznacza to powrót do formy?
Baran - 5,jak Radwański, cud, że nie dostał kartki
Przytuła - 3, na swoim stałym poziomie...
Moskała - 3, teraz już wiem, totalny niewypał transferowy
(Citko) - 0, dostał kartkę, osłąbił drużynę,a czy słusznie to osobna historia.
Bania - 1, bez komentarza.
Bojarski - 6, jak będziemy mieć trzech Bojarów w ataku to pogadamy o pucharach, mistrzostwie itp. itd.
To był mecz prawdy. Do tej pory mieliśmy więcej szczęścia niż rozumu, bo trafialiśmy na bardzo słabych przeciwników. Nasz skład personalny dzięki Stawowemu plasuje się na miejscach 5-7 i więcej z niego wycisnąć się nie da!!!. Nasz skład personalny mógłby wyglądać lepiej i wcale nie chodzi o grube miliony. Wisła jakoś potrafi wyciągać z IV ligi chłopaczków, którzy od razu wygrywają dla niej mecze...:(
Na meczu tym razem nie byłem. Więc tylko na podstawie relacji C+.
Cabaj - 6,
Radwańśki - 7, (jeden z nielicznych, który potrafi wyprowadzić piłkę z linii obrony, bez powielania schematu rozgrywania wszerz)
(Wacek) - (znakomicie, ale zbyt krótko żeby wystawiać ocenę)
Skrzyński - 5,
Węgrzyn - 5,
Baster - 6,
Nowak - 5,
(Giza) - 6,
Baran - 6,
Przytuła - 5,
Moskała - 5,
(Citko) - 2,
Bania - 3,
Bojarski - 7,
Cabaj - 5-błąd z murem
Radwańśki 6
(Wacek) - 6
Skrzyński -6
Węgrzyn -5 niestety lata lecą i trudno zatrzymać np.Sikorę
Baster - 6
Nowak - 1 najgorszy ,piłkarski chaos-chciałbym raz zobaczyć co widzi w nim Stawowy
(Giza) -6 nawet bez formy powinien grać od początku bo kto jak nie on zmontuje grę Cracovii?
Baran - 6
Przytuła -4 trudno go było zauważyć że gra
Moskała - 3 na razie potwierdza moją uwagę przy transferze,że nie widzę go w pierwszym składzie.Nadal czekam by udowodnił,że się myliłem.
(Citko) - ???
Bania - 4 to nie to co chciałbym
Bojarski 7 najlepszy
Cabaj - 7
Radwańśki 7
(Wacek) - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 5 awalil ostatniego gola
Baster - 5
Nowak - 5
(Giza) - 6
Baran - 6
Przytuła - 6
Moskała - 4
(Citko) - Nie bylo tej kartki. To jakas paranoja. Niestety nic nie pograł
Bania - 4
Bojarski 7
C+
Cabaj - 6 - 2ga brama zawalona, przy pozostałych bezradny, do tego świetnie obronił strzał Sikory, i raz miał totalnego fuksa po rogu, kiedy go trafiła piłka. ogólnie słabo... 3 bramki w jedym meczu? to rozumiem, że do końca sezonu na czysto? :P
Radwańśki 7 - najlepszy z obrońców, w obronie pewny, do tego dobre rajdy, z których jednak nie wiele wynika.
(Wacek) - 7 - na zachętę! cieszę się, że wrócił.
Skrzyński - 5 - bramki nr. 1 i 3 obciążają środkowych obrońców, 3cia - szczególnie jego. słabo!
Węgrzyn - jw. do tego koszmarnie długo wracał na swoją połowę z pola karnego Groclinu.
Baster - 6 - pierwsza bramka po jego stracie. widać, stare błędy wracają. plus: śliczna asysta
Nowak - 4 - NIE TA LIGA!!!
(Giza) - 5 - ładna bramka, ale poza tym zdezorientowany. akcje spowalnia, kółeczko i podanie do tyłu, albo bezsenowny drybling, albo wreszcie złe podanie...
Baran - 6 - druga bramka po jego stracie, a potem faulu. ogólnie słabiej niż zwykle. mnóstwo fauli, szczęście, że bez kartek
Przytuła - 5 - może jestem uprzedzony, ale... nie podoba mi się, jak ten facet gra
Moskała - 4 - pamiętacie? był taki facet Stasio Wróbel. super sypmatyczny koleś, tylko bramek nie strzelał... wydaje mi się, że podobnie będzie z Moskałą...
(Citko) - bez oceny. ale grał słabiutko, oj słabiutko...
Bania - 6 - gdyby trafił na początku... ech. ale nieźle, ładnie się zastawiał, parę razy porządne rozegranie. w porównaniu z paroma innymi - nieźle.
Bojarski - 7 - słabiej, a i tak najlepiej... ale dzisiejszy mecz w jego wykonaniu nie był udany. za dużo chaosu. ładny strzał, parę świetnych podań i kiwek.
Stawowy - nie ocenię, ale napiszę, że Groclin nas taktycznie rozwalił. ktoś nie odrobił pracy domowej...
ogólnie - mam nadzieję, że drugi tak słaby mecz się nie powtórzy.
Nie wiem czy przyglądaliście się dokładnie powtórkom, ale mi się wydawało, że piłka lekko musnęła któregoś z naszych graczy leciutkoo zmieniając tor lotu, co zmyliło Cabaja. Sam zastanawiałem się dlaczego Cabaj tak ospale zareagował i po dokładniejszym oglądnięciu powtórek wydało mi się, że jednak ta piłka lekko otarła się o któregoś z naszych.
Paser - to nasz kapitan Piotrus Bania sie odsunal od lecacej w bramke pilki :] Widac nie chcial miec miesniaka na swoim smuklym wysportowanym ciele :[
Cabaj - 6 - Druga bramka to jego 50% zasługa, obok kapitalnej obrony strzału Sikory, jakby nerwowość i niepewność dawała się zauważyć.
Radwańśki - 7 - żadan z trzech bramek nie poszła jego stroną. I w ogóle jego strona była bardziej "czysta"
(Wacek) - 5 - mam nadzieję, że Wacek wróci na stałe na prawą stronę a Radwański na lewą.
Skrzyński - 4 - wraz z Kazkiem najsłabszy występ w I lidze. Nie mogę zrozumieć jak przy takim wzroście co chwila dochodziło do strzałów główką, a każde dośrodkowanie Groclinu powodowało strach w naszych szeregach defensywnych. Poza tym beztroska w kryciu w polu karnym była wielka.
Węgrzyn - 4 - jak wyżej
Baster - 5 - wszystkie swoje zalety pokazał przy bramce Gizy. Wszystkie swoje wady przy bramce Ślusarskiego. Jego miejsce jest w pomocy (lub ataku zamiast Moskały!!!)
Nowak - 2 - nie, nie, nie...
(Giza) - 5 - piękny gol i więcej nie pamiętam. Może tylko jego przytrzymywanie piłki, kółeczka i bezradne oddawanie piłki kolegom do tyłu lub rywalowi.
Baran - 6 - kilkakrotnie już na tym forum pisano o zbyt agresywnej grze Barana. Nie ganiłbym go za to; taka jest jego "czarna"rola. Głupotą jest jednak granie ostro przed swym polem karnym w dodatku w sytuacji niekoniecznie groźnej. I tego musi się Arek oduczyć; jego 50% przy drugiej bramce.
Przytuła - 5 - stara się, ale zginął w szarzyźnie
Moskała - 3 - nadal nic...
(Citko) - bez oceny, wydaje się, że nie ma formy. Kartka absolutnie nie zasłużona
Bania - 4 - Takie sytuacje jak w pierwszych minutach MUSI wykorzystywać.
Bojarski - 6- najwięcej zapału i inwencji w ofensywie Pasów. Piękna sztuczka techniczna w I połowie, gdy ośmieszył obrońcę Groclinu. Z gry to on właśnie najbardziej w Cracovii zasługuje na grę w kadrze Janasa
Cabaj - 7
Radwański - 5
(Wacek) - bez oceny
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 5
Baster - 4
Nowak - 3
(Giza) - 5
Baran - 6
Przytuła - 4
Moskała - 4
(Citko) - 0
Bania - 4
Bojarski - 7
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)