jeden: ostatnie ostrzezenie
dwa: ile razy bylo juz mowione, ze duzymi literami sie nie pisze
trzy: naprawde tak chcesz sie pozegnac z forum?
-
-
Do Pana Profesora Filipiaka - derby
przed skasowaniem Twojego posta pasożycie polecam taką pozycję w literaturze jak słownik ortograficzny. Twoja wypowiedź zieje prymitywizmem.
Podejrzewam, że Wisła nas wszystkich pogodzi... Zobaczymy...
Prawdziwy pasozyt! nic dodac nic ujac!
O ile wiem to po odwołaniu się kibiców Wisły do PZPN-u została wydana decyzja o wpuszczeniu tylko 325 kibiców Wisły na stadion przy ul.Kałuży ( ja osobiście wpuśćił bym ich tylko 300 -tu).Natomiast Pasom większy przydał by się doping w ilości 100000 kibiców .Napewno by nie zawiedli prof.Filipiaka , którego bardzo cenię za to co zrobił dotychczas dla Cracovii i za to co chce jeszcze w przyszłości zrobić ,aby było jak największe zadowolenie kibiców.
Wkrótce Pasy Będą Nas Zachwycać Swą Piękną Grą w Pucharze UEFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawa dla Modów za PASOŻYTA gość toczy pianę-na chwałe Pasów.
Mnie skasowano w 15 min. widocznie byłem mało kontrowersyjny i nie bluzgałem.
CRACOVIAto to my wszyscy,a nie TY.
Z nieukrywaną przyjemnościa widze, że kończy się powoli era chamstwa na Stadionie im. Jana Pawła II przy ulicy Kałuży.
Najlepszym tego dowodem są konwulsje "kibiców" reprezentujących ciemną stronę Cracovii. Panowie z cyklu "Ja nie wejde to nikt kur... nie wejdzie, ja nie mam to ty tez nie będziesz miał..." teraz już nie mając nic do stracenia, w jawny sposób działają przeciw Cracovii bijąc innych, grożąc i strasząc.
Zdają sobie sprawę że wkrótce, na własne życzenie, będą oglądać Pasy tylko na szklanym ekranie.
Śmieszą mnie teksty o 3000 - 4000 tysiącach wchodzących z bramą na mecz.
Kogo chcecie oszukać ??? Jest was najwyżej 100-200 !!!! ZŁO BARDZIEJ RZUCA SIĘ W OCZY!! tylko tyle.... i chociaż teraz bedziecie wierzgać nóżkami to jesteście skazani na porażkę.... Bo nawet jeśli odejdzie Filipiak i inni po nim to i tak zostanie na zawsze Patron El Paso - Karol Wojtyła. Nie zapominajcie, że On teraz nie opuszcza żadnego meczu "swojej ukochanej Cracovii" i bacznie obserwuje nie tylko to, co się dzieje na murawie....
Kolego krejzi popadamy w skrajności w skarajność .Z jednej strony chcemy by było u nas bezpieczniej ,a z drugiej sami nie potrafimy sie dogadać.Bagatelizujesz problem przed derbowy ośmieszając się wręcz podanymi przed ciebie liczbami.Mecz jest o 20 biletów tylko 6500 a chętnych sądzę co najmniej drugie tyle.Taka liczba 100-200 osób wystarczy by sprowokować gigantyczną burdę przed kasami- bo reszta będzie się chciała dostać na mecz za wszelką cenę .Gdybym cię nie znał myślał bym że jesteś marnym prowokatorem z reymonta.Twoja krótkowzroczność i zupełny brak taktu(wręcz prowokowanie do napinki na linii kibice z kibicami (nie chodzi tu o hooliganów)jest zatrważająca .Jeśli dla ciebie elementem walki z hooliganką jest ograniczenie liczby widzów NA MECZU DERBOWYM to gratuluje ci wielkiej pomysłowości w walce z ciemną stroną.Za grupę hooliganów siedzących na sektorze B i A (śmiejących się z restykcji -bo oni i tak wejdą na mecz )karamy normalnych kibiców brakiem wejscia na mecz (sektor D nie ponosi winy za zajscia na legii, czy na zagłębiu poza antywiślackimi okrzykami które były także na innych sektorach).Metody iście hitlerowskie (gdy jeden niemiec ginął rostrzeliwano 100 niewinnych).Do tego jeszcze nasz klub w podły sposób (niczym najgorszej maści cmentarne hieny) żeruje na naszych kibicach -próbując załatac dziure powstałą w wyniku ograniczenia liczby widzów kosztem innych kibiców .Wytłumacz mi dlaczego przez widzimisie i żadzę zemsty inni kibice kibice mają płacić ceny kosmiczne za bilet.Czy nie pora zamiast napinki znaleźć wspólnie wyjscie z sytuacji by doprowadzić do;1.wpuszczenia jak największej liczby naszych fanow -na to święto czekaliśmy bardzo wiele lat(sektor D nie jest wstanie nic nabroić bo jest na drugim końcu stadionu w stosunku do wiślaków)2.doprowadzić do spotkania przed derbami wszystkich grup kibiców z profesorem by doprowadzić do wspólnych ustaleń mających na celu zniwelowanie lub zminimalizowanie burd przed i na stadionie.Nie jestem hools (siedzę na sektorze B)i znam cię od wielu lat (ewerton i lazio)i dziwie sie że mogłeś napisać takie bzdety.
Powiem szczerze, ze takze nie w ten sposob wyobrażałem sobie derby. I smuci fakt niemal pustego D. Ale też nie wyobrażałem sobie żeby Pasiak bił Pasiaka, by D ryczało 'j... sektor C', by normalni ludzie byli wyzywani przez swoich od cweli, ch...w etc.. Piwo zostało nawarzone, a teraz trzeba je wypić. I nie ma zmiłuj.
Miejmy nadzieję, ze po 1/ klub bedzie konsekwentny w realizacji swoich zamierzeń i po 2/z tej lekcji wszyscy wyciagna wnioski i nigdy wiecej Pasiak nie stanie przeciwko Pasiakowi. A na derbach damy wszyscy czadu...
Krejzi - 100% poparcia
Potter - jak nie masz kasy to nie idź na mecz - jak mi szkoda na coś to też nie kupuję.
A hitlerowskie metody to by były jakby kilku snajperów znad spikerki rozstrzeliwało zadymiarzy na miejscu.
Co kumu u licha da burda pod kasami?? Nie pomoże tym, co wezmą w ewentualnych zajściach udział. Wątpliwe, żeby rozkręcili dym, wbili się na stadion "po trupach", a później spokojnie oglądali mecz... To wręcz nierealne!! Nie pomoże to wszystko Cracovii, której groziłyby przykre konsekwencje... Może zaszkodzić innym kibicom Pasów, którzy będą na stadionie... Można określić działania wymierzone przeciwko Cracovii jako egoistyczne lub doszukiwać się prowokacji...
Chcieliście oglądać I-ligowe derby. Mienicie się kibicami Pasów. Jeszcze raz zapytam: Czemu nie forsowaliście pomysłów "wejścia z bramami" podczas derbów jesiennych? Czemu chcecie zaszkodzić Pasiakom?? PO CZYJEJ STRONIE TAK NAPRAWDĘ JESTEŚCIE???? Jeśli po stronie Cracovii nie działajcie na jej szkodę. Gdyby nie Profesor nie było by I-ligowych derbów... Potrzeba to pisać tak długo aż wszyscy pojmiecie...
Myślę, że tromfem jest tutaj nie tyle nie wpuszczanie na mecze kibiców, co zmiana sposobu myślenia co poniktórych... Jesteś na meczu to kibicuj, nie przesadzaj. Jeden z drugim musi przetrzeźwieć... Stuknąć się w czoło i zrozumieć pewne rzeczy... Opamiętajcie się!!! Jak świat światem Pasiak nigdy nie bił Pasiaka... Jak już coś takie rzeczy były raczej specjalnością drugiej strony Błoń... Tymczasem złe rzeczy się "na Zagłębiu" stały i organizatorzy muszą zrobić co w ich mocy żeby się takie rzeczy nie powtórzyły... Można dyskutować czy obrali słuszną drogę, ale to oni decydują - nie można torpedować ich działań. Na jesień znów będą I-ligowe derby - poprawmy się. Też bym chciał wielu tysięcy ludzi na derbach przy Kałuży... Ale do tego potrzebny - bez dwóch zdań - nowy stadion. A za takie jaja to nikt go nie zbuduje... Stało się, co się stało - wielu niewinnych poniesie niestety przykre konsekwencje... Nie pogarszajcie jeszcze sytuacji. Inaczej: żaden człowiek, który Cracovie ma w sercu nie wystąpi przeciwko niej!!!
girlik-po co taka napinka .Na jakiej podstawie twierdzisz że nie mam kasy?.Znasz mnie?Kasę mam i mam karnet na B co nie zmienia faktu że nazywam po imieniu to co klub robi w stosunku do innych kibiców pasów.Żeruje na nich w podły sposób windując ceny do granic absurdu.Sądze też że jako pierwszy roztrzelał byś wszystkich z sektora D za to że wg śmieli zaśpiewać coś na twoj ulubiony klub z reymonta rodem.Wolał byś oczywiście przyjść sobie w szaliku wisły i żeby cię jeszcze poklepali po plecach.Niedoczekanie snajperze z pod spikerki!!.A jeśli nie widzisz absurdu całej sytuacji to ci gratuluje.Czy wg ciebie za ekscesy wywołane przez hooliganów wyłącznie na sektorze B A i C (tylko tam dochodzilo do ekscesów )odpowiedzieć mają niewini kibice z sektora D .Sektor D był wolny od jakiegokolwiek bicia miedzy kibicami.Znajdź mi choć jednego kibica co dostał od swoich na sektorze D.Te antywiślackie okrzyki w żaden sposób nie powinny spowodować zamknięcia sektora na derby-bo gdybyśmy mieli wychodzić z takiego idiotycznego założenia to zamknijmy sektory B,A i C bo tam były ekscesy i także antywiślackie okrzyki.I zobacz do czego dochodzi teraz wszyscy chcemy dobrze dla klubu jednak następuje podział na kibiców gorszych i lepszych (nie chodzi tu o hooliganów)bo oni mieli i mają sie dobrze na sektorach b i c i sie śmieją w żywe oczy.
Panie Filipiak.
Idiotow na i pod stadionem bedzie ile ich jest,dla tego im wiecej normalnych na stadionie tym bezpieczniej.Proste.Rozmyja sie w masie normalnych.
Potter - mam dni faktycznie że jako pierwszy rozstrzelałbym tych co robią zadymy / ale dzięki Bogu nie mam pistoletu / .
Skoro i tak jest popyt na te 6,5 tyś biletów to po co pier...ć ,że bilet to dużo kasy. / jakby chodziło o 60 tyś. biletów to może bym ci przytaknął/
A prof. Filipiak i tak ma dużo cierpliwości / dla poje...ch gości /
A te Twoje sektory - co , gdzie i kiedy - to może będzie wiarygodne przy tej naszej numeracji / w niedługim czasie/.
PS. nie jestem kibicem Wisły / dziękuję Ci Tato .... /
Mam 35 lat i nie byłem wśród tych 300 na stadionie , ale byłem w tych ..... szukających wyniku w poniedziałek np. w Tempie
Ale ogólnie Potter to POZDROWIENIA
Ap Napisała:
-------------------------------------------------------
> Metny - niedobrze mi sie robi jak Cie czytam
Zapewne dlatego, że prawda w oczy kole - a w tym przypadku także w żołądek... ;-)
Kolego potter. Nie znamy się... to po pierwsze. Po drugie marnym prowokatorem z Reymonta nie jestem.... wystarczy poczytać trochę moich postów. Nie wydaje mi się również żebym się ośmieszył tym co napisałem. Mógłbyś długo spekulować na temat ilości kibiców na i poza stadionem podczas derbów gdyby bilety rozeszły się w dwie godziny, ale BILETY JESZCZE SĄ !!!!! . Krótkowzroczność i zupełny brak taktu wykazałem nie ja ale chuligani stadionowi zaczynając na Legii a kończąc na Zagłębiu. Przypomnę, że chodziło o dym z policją i pobicie naszych kibiców a nie jak próbujesz sugerować o śpiewanie wiadomej piosenki. Nie dziwię się Filipiakowi ani trochę... powiem więcej jako prezes klubu zrobiłbym to znacznie wcześniej.
Wcale nie chcę żeby na El Paso było kółko różańcowe ale nigdy nie zaakceptuję:
* CHAMÓW ZMUSZAJĄCYCH MNIE DO ŚPIEWANIA WULGARNYCH PRZYŚPIEWEK (JAK NIE TO WPIERDOL)
* PIJANYCH OSOBNIKÓW PRZESZKADZAJĄCYCH W OGLĄDANIU MECZU (BLUZGI I WYZWISKA PRZEZ 90 MINUT)
* BÓJEK NA STADIONIE i JEGO OKOLICY ( ZAGROŻENIE DLA MNIE I MOICH BLISKICH)
Tylko radykalne działania mogą zmienić tą sytuację!
Jestem przekonany, że powoli kończy się ten niechlubny okres na naszym stadionie.
Nerwowe ruchy garstki chuliganów to tylko potwierdzają. Nie będzie idealnie ale na pewno BĘDZIE LEPIEJ. Za wszystko co robisz w życiu ponosisz odpowiedzialność. My ponosimy przykre konsekwencje działalności innych, ale jesteśmy świadomi, że jest to jedyna droga w stronę normalność.
Po wydarzeniach na Groclinie chyba nikt już nie ma cienia wątpliwości czy ruchy profesora były słuszne czy mógł jeszcze zaczekać....
Dla wszystkich którzy proponowali rozmowę, zapytam krótko... Z KIM ????
NIE POZWÓLMY ŻEBY NA NASZYM STADIONIE KTOŚ NAS ZASTRASZAŁ I TERORYZOWAŁ. WYDAĆ SZMATY WŁADZOM KLUBU I ZAKAZ STADIONOWY NA WIEKI.
Potter masz rację. Ale dlaczego na pierwszy front idzie "limit" a nie podwyżki?
Dlaczego krytykuje się limity (6,5tys - a ile było na Lechu?) a nie krytykuje się cen na derby?
Bo biedniejszym duma nie pozwala?
No i własnie dlatego, pod stadionem zapewne będą burdy. Nie z powodu limitów, tylko dlatego, ze bidulki i młodzież, zamiast siedzieć i dobingować wzieła się za dyktatorkę podjudzona bandyterką.
Ale jak biedni próbują dojść do władzy to zawsze kończy sie tak samo.
Rozpierdówą.
Dobra ja się uspokajam, i wy też proszę.
Zresztą, dopisze
JACY BIEDNI
Jak ktoś jest kibicem prawdziwym, to miał karnet - bo TAK TANIEJ wychodzi.
Hwat nie ma co porównywać meczu z lechem ,legia czy kim kolwiek innym do derbów.Zainteresowanie jest zupełnie inne ,bez porownania większe.Ceny biletów ustalone przez klub nie moge inaczej nazwać jak wielkim świństwem i żerowaniem w haniebny sposób na swoich kibicach.Tych ,,kibiców ''co bija swoich jest garstka,a restykcje które wprowadza Filipiak godzą w bogu ducha winnych (w zdecydowanej większosci kibiców z sektora D).Sektor ten oprócz przyśpiewek na wisłę (niejako w wyniku ,,persfazji ''kilku osiłków ''nic nie ZAWINIŁ .NA TYM SEKTORZE NIE ATAKOWANO LEGII ,NIE BITO SWOICH.Dlatego nie może być tak że cierpią niewinni .Jestem jak najbardziej za reformami na naszym stadionie ale uważam że powinny się one odbyć po meczu derbowym .Sektor D nie jest zagrożeniem żadnym dla przyjezdnych -a lepiej mieć kibiców na stadionie niz przed.Na tym sektorze jest bardzo wielu młodych kibicow nie skażonych hooliganką.Zostawienie ich samopas powoduje to że wielu z nich zasili szeregi hooliganów ,powodujac do tego podział między kibicami.Dlatego uważam że w zdecydowanej większości jest z kim rozmawiać jeśli chodzi o sektor D.Mam nadzieje że dojdzie do ostatniego swoistego gestu dobrej woli ze strony Filipiaka .Profesor ich wpuści ,da preferencyjne ceny - w zamian kibice ci ograniczą antywislackie przyśpiewki skupiając sie na dopingowaniu swoich.Gdyby ci ludzie wiedzieli o tym że dostają ostatni raz kredyt zaufania i mają do wyboru albo restykcje od najbliższego meczu i na zawsze albo poprawne zachowanie i możliwość preferencyjnych cen na przyszlość to by sie zastanowili co wybrać .Doping na tym sektorze powinien być organizowany przez oprawców w szczególności świstaka(dać mu za darmo karnet na następny sezon by sie zajmowal dopingiem )Na ostatnich meczach na gnieździe siedziały zupełnie przypadkowe osoby -często sterowane przez osiłków.Tymi co bija swoich powinni sie zająć ludzie z A.W.Bez problemu by sobie poradzili jakby tylko chcieli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)